Arkadaşlar cümleten tekrar selam. Öncelikle konuyu açtığım günden beri foruma baktıkça gelen kötü yorumlara çok canım sıkıldığını belirtmek isterim. İyi bir şeye imza atmak isterken, yalan söylediğimi düşünenden tutun da ailesine sallayana kadar her türlü şey söylendi. Ben 30 yaşındayım, inanın hala bilmediğim şeylere bu kadar rahat sallamasını bir türlü beceremedim.
1- Öncelikle olay motosikletin üzerinde olan brandanın alev alması ile oluyor. Motor nasıl yanar diyen arkadaşlar, branda alev aldığı için kimsede başta görmediği için olan oluyor.
2.si çocuğun çakmağı aldığını ve motoru yaktığını gören yok, motor yandıktan sonra annesi diyor ki; ben biraz önce çocuğun elinde çakmak vardı, aldım. Elinde çakmak olduğuna göre bizimki yakmış diyor. Çocuğu her dakka kontrol etmek imkansız bunu çocuğu olanlar bilir. Kaşla göz arası herşeyi yapabilir. Çocuktur herşeyi yapma hakkına sahiptir demiyorum. Herşeyi yapabilir diyorum.
3 ve son olarak Ailemizde kredi çekerek mağdur arkadaşın parasını verip ona daha iyi bir motosiklet alıyor. Konu kapanıyor.
Yanan motosikletin motor aksamı ve iskeleti sağlamdu, kurtarılabilir haldeydi dakat komple tesisat dahil elden geçmesi gerekiyordu. Ve bunu da bu halde 25 bin tl karşılığında birisi satın alıyor.
Şimdi akıllarda tek soru?
Motor yarın bir gün piyasaya düşecek belli ki. Alan satan yaptıran arkadaş dürüst davranıp bu motoru geçmişi ile beraber oryata serip mi satacak. Yoksa alan kişi mağdur olup aa forumda böyle bir konu vardı, demek ki o motor bu motor mu diyecek. Onu işte hep birlikte göreceğiz
Kazasız belasız sürüşler dilerim.