Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Istiklal Marşi Ayakta Okunur

REKLAM ALANI
    musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alman
    ZDF Televizyonun da Thomas Gottschik in sundugu "Bahse Var misin" adli
    yarisma programina basvuran ,Isviçreli Michael Sauser 188 ülkenin Ulusal
    Marsini notasiyla birlikte söyleyebilecegini iddia etti.Yarisma istegi
    kabul edildi ve yarisma günü Jüri'nin seçtigi bes ülkenin Ulusal Marsi'nin
    okunmasi kararlastirildi, secim yapildi ve Marslari okunacak ülkeler
    sirayla Çin, Misir, Tayland, Bosna
    Hersek veTürkiye idi.
    Michael Sauser, ilk dört ülkenin Marsini basariyla okuyunca jüri yeterli
    bularak yarismayi kazandigini söyledi ve *Türk Ulusal Marsi'nin
    okunmasina gerek olmadigini söyledi *, Ancak *Michael Sauser " Hayir
    mademki Türk Bayragini da seçtiniz Türk Ulusal Marsini da söylemek
    istiyorum " *dedi. Bunun üzerine jüri ve yapimci kabul etmek zorunda
    kaldi, Orkestra
    hazirlandigin da Michael Sauser salona dönerek " Yanliz *Türk Ulusal Marsi
    ayakta dinlenir *kalkmanizi rica ediyorum " dedi. Katilimcilarin saskin
    davranislari biraz sonra Michael Sauser' un ricasini
    yerine getirmeye dönüstü ve Michael Sauser o güzel aksaniyla Türk Ulusal
    Marsi'ni muhtesem sekilde icra etti. Öyle 10 kişiye 15 kişiye
    yollamazsanız hiç bir şey olmaz bu tarz şeyleri yollayacaksınız ki
    insanlara, biraz haz duysunlar
    Türk'lükleri ile övünsünler...
    *P.S: Biz bu ülkede İstiklal Marşı'nı söyleyemeyen insanları belediye
    başkanı, parti temsilcisi yapıyoruz ya... o da bizim ayıbımız...*
    ----ALINTI----

teraziyi unutmayalım arkadaşlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    bir adam için ,,,,,,mensubu bulunduğu ulusun çocuğu olmak onun için birşey ifade etmiyorsa ulusal marş da bayrak da onun için birşey ifade etmez.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Nasıl da seviniyoruz elin oğlu gururumuzu okşayınca.

Ezik miyiz ne ?
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    valla gururu okşanan her insan sevinir.bence bu egonun tatmin olmasıyla alakalı normal bişey . ama biz ne kadar hıyarto taraflarımız olduğunu iyi bildiğimiz için yok ya sahi mi gerçekten öyle miyiz dumuruyla seviniyoruzdur belkide.

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    ben bu yarışmanın görüntülerini izlemiştim o zmn gerçekten çok hoşuma gitmişti ama insan bi yandan da düşünüyo ya biz marşımızı kasten söylemeyen ya da hiç bilmeyen adamları siyasete sokuyoruz nooluyo bize diye.
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla gururu okşanan her insan sevinir.bence bu egonun tatmin olmasıyla alakalı normal bişey . ama biz ne kadar hıyarto taraflarımız olduğunu iyi bildiğimiz için yok ya sahi mi gerçekten öyle miyiz dumuruyla seviniyoruzdur belkide.
    ya abi lafını esirgemiyorsun ya

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında tüm marşlar ayakta dinlenir, okunur. Ama o saygıyı, sevgiyi gösterecek adam lazım şimdi bu İsviçreli bizi seviyormuş oradakilere ayakta dinletirmiş hoşuma gitti ardından hüzünlendim. Çünkü biz halen yaşadığımız ilçede marşımızı duyduğumuzda ayağa kalktığımız saygıyla dinlediğimiz için garipsemedim, olması gereken bu olduğu halde bu ülkede İsviçreli Michael kadar olamayanlar aklıma geldi hüzünlendim.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    ................................
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    KAMP ADAMLARI

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ulusal marşlar bağımsızlık simgesidir.bağımsızlık (en azından bizim için)kanla acıyla kazanılmış birşey olduğu için manevi değeri değeri vardır.ayrıca bağımsızlık sembolü olduğu için hukuki değeri de vardır.
    Kesinlikle, bu duygulara sahip olmayan, küstahca alay eden adam ülkesine hiçbir fayda sağlamaz. Vatan için çalışacak insan milli değerlere saygılı kendinden başkasını düşünen insandır. Yeni neslin özgürlük diye tanımladığı benim ise saygısızlık, özentilik dediğim hal ve hareketler bir insanı ancak sömürge yapar.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

shyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aslında bi anlamda doğru her türlü gösteriyi yapıp icraata sıra geldiği zaman hiç bişi yapmamak da kabul edilir bişi olamaz. Ama öyle bir durum var ki birşeyler mutlaka gösterilmeli. Bu bir güç gösterisi. İstiklal marşını ayakta, dimdik, onlarca kişi söylemek bir güçtür ve bu gösterilmelidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    demokrasi var.saygı duyuyoruz. toplumun kutsal kabul ettiği şeylere saygı duyulmalıdır.bağımsızlık simgesi olan ulusal marşımıza da özellikle saygı duyulmalıdır.çünkü onun simgelediği bağımsızlık kaybedilince kolay kazanılmaz.

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    arkadaşlar youtube isimli sitede yorumsuz başlığı altında bir video var lütfen izleyip kararı verin İSTİKLAL marşımız kimlere kalmış.yazıklar olsun ben utandım ya.bu herifleri ibreti alem için dar ağacında sallandırmak lazım

http://www.youtube.com/watch?v=2N2OZWzos1U
    adresi gönderiyom

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yok darağacında sallandırmayalım çünkü bunlar ilk orta ve lise okurken müzik dersleri ya hiç almadılar ya da beden hocaları giriyordu.ama okkalı ceza kitlenebilir.

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    silent beraber izlemiştik demi du benim arşivde olcak bu görüntü bakayım beyler
    Buyrun buda videosu Tıkla

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar youtube isimli sitede yorumsuz başlığı altında bir video var lütfen izleyip kararı verin İSTİKLAL marşımız kimlere kalmış.yazıklar olsun ben utandım ya.bu herifleri ibreti alem için dar ağacında sallandırmak lazım

http://www.youtube.com/watch?v=2N2OZWzos1U
    adresi gönderiyom
    çook yazık yaa
    KAMP ADAMLARI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bu adamlar bişey değil. askerde yemin töreni yaşayanlar bilir.müzik biter askerler marşa devam ediyordur.ya da tam tersi,askerler marşı bitirir müzik hala devam ediyordur.orta öğretimde müzik dersi varla yok arasında.sonucun böyle olması normal.vatandaş da bu konuda zaten özenli değil.ayrıca marşımızın bestesi de oldukça zor bir bestedir.müzik kulağı olmayan adam zor söyler .ama güzel bir beste o ayrı konu.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstiklal marşı Ulusumuzun Milli marşıdır nasıl okunur nasıl dinlenir kuralları bellidir ...Bu ülkenin cumhurbaşkanı dahi marşımız okunurken ayakta dinler ...üzerinde yorum yapılacak bir konu değildir ....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    bu adamlar bişey değil. askerde yemin töreni yaşayanlar bilir.müzik biter askerler marşa devam ediyordur.ya da tam tersi,askerler marşı bitirir müzik hala devam ediyordur.orta öğretimde müzik dersi varla yok arasında.sonucun böyle olması normal.vatandaş da bu konuda zaten özenli değil.ayrıca marşımızın bestesi de oldukça zor bir bestedir.müzik kulağı olmayan adam zor söyler .ama güzel bir beste o ayrı konu.
    burada İstiklal Marşını okuyan kepazeler daha sözleri öğrenememişler. ben güzel okumalarından vazgeçtim,önce sözleri öğrensinler yeter..bu kadarda olmazki gördükçe sinirlerim boşanıyo.

sukida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    [COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler