bursalıali adlı üyeden alıntı
Tami benim motoru çalan İYİ AİLE ÇOCUĞU nun kim olduğu çok açık belli. Afgan -
Suriyeli falan değil. Bilmiyorum burada çalinma anının videosu paylaşılmış mıydı ? Emniyet ve Savcılık o kadar HARİKA ÇALIŞIYOR ki !!!!!????/// Anlatamam. Adamlarin kim olduğu , evvelce aynı suçtan sabıkalı olduğu gün gibi belli iken
niçün yakalanamadığı veya bulunmadığı hiç bir şekilde izah EDİLEBİLEMEZ. Herifin suratındaki sakallar bile neredeyse tek tek sayılabecek netlikdeyken.
Benim evimin önünden ayrildıktan 150 metre sonra Bursa Belediyesinin güvenlik
Kamerası görüntüleri altından geçiyor. Oradan 50 metre sonra Emniyet müdürlüğü
2 ayrı guvenlik kamerası ( biri sabit daimi kontrolde,diğeri 360 derece döner
hareketli ) nın önünden elini kolunu sallaya sallaya yoluna devam ediyor. Bursa nufusuna kayıtli hırsizlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:52 ----------
Tomi alintiyi yanlış yerden etmişik, sürci lisanimiz affola.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:03 ----------
Bunlari ben yazsaydım garantisi var ban yerdim. Hem de ömür boyu.
Acaba diyorum benim burada ne işim varsa ?
Hasan Pulur merhum çok yazardı 《 müsademei efkardan galebei hakikat tezahür
eder 》diye. Amma şuna şahit olduk ki motosiklet net de adam beni bozkurtçu olarak tanıtabiliyo + tanıyabiliyo. 45 senedir oy kullanirim . Bir tek seçimde
bile bozkurtculara oy vermedim. Bir tek her birinizden şunu azıcik düşünmenizi
İstiyorum mistır Bidon ,pardon yanlış oldu mister Biden ( biz RTE yi indirmek
için muhalefetle iş birliği yapmamız gerek ) derken acaba benimle mi işbirliğini kastediyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:24 ----------
O işbirlikçi yavşaklar ibaresini geldiği yere iade ediyorum. Ha bunun icin de
ban yersem o banı göğsümde istiklal madalyası gibi şerefle taşırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:33 ----------
O işbirlikçi yavşaklar ibaresini geldiği yere iade ediyorum. Ha bunun icin de
ban yersem o banı göğsümde istiklal madalyası gibi şerefle taşırım.