Amsterdam başıma gelmeyen kalmadı :D
Reklamlar
-
Bir kaç abi yaşadıklarını burada paylaş demişti. Ona istinaden bugün paylaşılmaya değer bir şey yaşadım. Negatif bir olay maalesef.
Hostelde 6kisilik odada kaliyorum. İlk günler güzeldi İsviçreli manitalarla gırgır şamata geçti. Sonra odaya iki kişi geldi.
Biri oksurdugu için diğeri ona git test ol başımızi belaya sokma gibisinden kabaca konuşmaya başladı.
Tartışmalar her gece sürdü. Bunu diyen çocukta horladigi için diğeri de uyandırıp horlama demeye başladı. Bugün "Çat" sesiyle uyandım.
Bunlar birbirine girmiş. Odada o an sadece üçümüz varız. Bende eski musabik dovuscuyum (amatör)
This isn't solution STOP PLEASE. diye bağırmaya başladım. Ama nafile. Kesinlikle dokunmadım çünkü biri bana vurabilir,aniden refleksle aksiyon alıp karşılık verebilirdim. Vermesem bile işin içinde olmak hoş olmazdı. Sözlü ayırmaya çalıştım. Bütün heryer kan revan oldu. Olay yerine döndü. Sonra elemanlar odadan çıktılar. Bende lavaboya gittim. Çıktığımda beş tane polis ve resepsiyon görevlileri şaşkın şaşkın bana bakıyordu. Yaklaşık onbeş saniye birbirimize boş gözlerle baktık. Sonra olayı polis memuruna anlattım ve saldiranin kim olduğunu bilmediğimi sese uyandığımı söyledim. İfadenize ihtiyaç duyulabilir Pasaport ve tel no alıyorum dedi,verdim.
Aşağıya indiğimde bütün hostel sorular sormaya başladı. Resepsiyon odanızı değiştirebiliriz isterseniz çay kahve için gibi telkinlerde bulundu. Biri diğerini fena benzetmisti. O gözaltına alındı.
Dünyanın en düşük suç oranlarından birine sahip olan ülkede bile,gökten refah ve mutluluk yağarken bize yine kavga gürültü düştü, ne diyebilirim ki?? :d
Reklamlar
-
Odaya sonradan gelen o 2 kişinin uyruğu nedir?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Odaya sonradan gelen o 2 kişinin uyruğu nedir?
1Malezya 1 Hollanda abi. Hollandalı dövdü.
-
Geçenlerde ülkeden kaçma tavsiyesi diye konu açan arkadaş sendin sanırsam,
Nasıl bir yol önerirsin?
Pasaport var, ufaktan ingilizce var ama gitme konusuyla ilgili hiç bir şeye başlamadım.
Önerilerine açığım
-
Yani? Ne yapalım Avrupaya gezmeye gitmeyelim mi? Hostelde kalmayalım m? Sonuç?
-
Karışmamakla iyi yapmışsınız. İkisini de benzetseniz ya da ayırmaya bile kalksanız kavgaya karışmış sayılabilirdiniz. Umarım bu olay yüzünden başınıza polisle bir şey gelmez.
-
Umutksk adlı üyeden alıntı
1 Malezya 1 Hollanda abi. Hollandalı dövdü.
Hollanda'lı Amisterdam Tilki Ocaklarının elemanı olmasın?
-
Moruk iki kelam ingiliçce konuştum moruk vurdum mu indiririm moruk hollanda abi yhaaa düşmez burda git ekşiye falan gir başlık iyice çin kerhanesine çevirdiniz burayı
-
Sen niye benim yazdığım her konunun altına böyle boş boş muhabbetler yazıyon senin benle bı sikitnin mi var bir olur iki olur sesimi cikarmiyom akıllı ol terbiyeli ol azcik
-
Hikayende beni en çok etkileyen nokta "6 kişilik odada kalıyorum" hususu oldu.
Geçmiş olsun
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Hikayende beni en çok etkileyen nokta "6 kişilik odada kalıyorum" hususu oldu.
Geçmiş olsun
Hostellerde 6 kişilik oda az bile sayılır, 10-12 kişilik de olur. Gençler ucuza kalsın diye çıkmış güzel bir olaydır hosteller. Otelde kendine özel odada kalmak tabi ki daha konforlu olur ama gençken parayı otele harcamak yerine hostellerde kalmak gençlikte daha katlanılabilir ve daha eğlenceli/maceralı da olabilir.
-
Buralarda güvenlik işi nasıl oluyor?
Para, saat, telefon, pasaport gibi şahsi eşyanızı nasıl koruyorsunuz? Bu belki can güvenliğine kadar uzanabilir.
Malum giren çıkan belli değil. Dünyanın her yerinden insan var.
-
Tabi ki "6 kişilik oda" kavramı kendimiz dışında herkesin "Kuzey ülkelerinden gelen sarışın genç kızlar arasından en fingirdek olanlar" olduğu sürece süperdir. Kendimiz dışındaki herkesin Ortadoğu'nun değişik coğrafyalarından ilim irfan öğrenmek için gelen Taliban militanı görünümlü gencolardan oluşması ve ortamın İddaa Bayisi gibi görünmesi kötü olur.
-
-
Hostel muhabbeti ucuz güzel ama her zaman keyifli olmayabilir, kendi arkadaş grubun olsa tamamen size ait bir oda kapatsan neyse, yoksa şansa kalmış gelenler, iti de var uğursuzu da. Yurt dışında Sadece Barcelona ve Çin’de kavga ettim. Barcelona’da ana caddede telefonumu çalmaya çalıştılar iki kişilerdi, antremanlıydım o dönem ikisini de yere serdim (Bangkok’ta Saenchai’den muay thai dersi almıştım) Çin’de ise gece klübünde masama gelip tanışmak sohbet etmek isteyen kızlar yüzünden kavga çıktı, masalar uçtu, yaka paça atıldım mekandan. En mühim olan bu şekilde bir suça bulaşmamaya çalışmak, yoksa sınırdışı vb can sıkıcı olaylar olabilir.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Hostellerde 6 kişilik oda az bile sayılır, 10-12 kişilik de olur. Gençler ucuza kalsın diye çıkmış güzel bir olaydır hosteller. Otelde kendine özel odada kalmak tabi ki daha konforlu olur ama gençken parayı otele harcamak yerine hostellerde kalmak gençlikte daha katlanılabilir ve daha eğlenceli/maceralı da olabilir.
Ben lavaboda kendi kılımı görsem, kendime silah çeken adamım. 6 kişi ile aynı özel alanları paylaşmak beni intihara sürükler
Tabi ki "6 kişilik oda" kavramı kendimiz dışında herkesin "Kuzey ülkelerinden gelen sarışın genç kızlar arasından en fingirdek olanlar" olduğu sürece süperdir. Kendimiz dışındaki herkesin Ortadoğu'nun değişik coğrafyalarından ilim irfan öğrenmek için gelen Taliban militanı görünümlü gencolardan oluşması ve ortamın İddaa Bayisi gibi görünmesi kötü olur.
Hayatımda bir kere "yurtta mı kalsam?" demiştim. O bölgenin "en nezih" kabul edilen yurduna gitmiştim. Benim zamanımda bazı yurtlarda deneme amaçlı olarak, içeride bir gün geçirebiliyordun. Baktım millet eline osurup arkadaşına koklatıyor, gece uyurken arkadaşının suratını ayakkabı boyası ile boyuyor. O tabloyu gördükten sonra anneme babama dilencilik yapıp eve çıkmıştım
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
Baktım millet eline osurup arkadaşına koklatıyor
Z kuşağına atıp sallıyoruz ama esas pislik olan sanırım bizim kuşak.
-
Baktım millet eline osurup arkadaşına koklatıyor.
Sonra o adamlar HABERTIRT televizyonunda program yapıyorlar.
-
Z kuşağına atıp sallıyoruz ama esas pislik olan sanırım bizim kuşak.
Benim 7 yılım ülkenin en nezih en beyfendi insan yetiştiren yatılı okulunda geçti. Hiç bu konuları açmayayım.
Hababam sınıfı filmlerini izlerken bunlar da çok uslu çocuklarmış diyerek izlerdik.
-
psikolojinin cok bozuldugunu aynı fiyata tekli oda istediği söyle :D
hakkaten şanssızmışsın başkan.
bu arada oraya niye gttin sen ben takip edemedım konuyu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)