Nükleer Füze Fırlatılırsa yada Nükleer Patlama Olursa Olacaklar?
Reklamlar
-
Nükleer felaket senaryoları gerçek olur, bir nükleer bomba ülkenize atılırsa, hatta nükleer savaş çıkarsa neler yaşanır? Nükleer füze fırlatılırsa olacaklar ve hatta hükümet nasıl tepki verir bunu anlamak için varsayımsal bir kıyamet senaryosu oluşturduk.
Varsayımsal kıyamet senaryomuzda nükleer füze hedefi olarak Türkiye’yi seçtik. Varsayımsal düşman olarak da Kuzey Kore yi seçelim mesela. Kuzey Kore kıtalar arası balistik füzeye sahip hatta her fırsat bulduğunda boşa sallayıp gövde gösterisi yapmayı da ihmal etmeyen bir ülke bildiğiniz gibi. Kim Jong-un nükleer bombaları tam hıza ulaştıklarında saniyede yaklaşık 6 km hızla seyahat etme kabiliyetine sahip olduğu iddia ediliyor. İstanbul’a ulaşması nükleer bombaya ve diğer faktörlere bağlı olarak yaklaşık 30 dakika gibi belki de daha az bir süre alacaktır.
Ben videoda anlattım ama bu konu altında sizlerinde farklı görüşlerini merak ediyorum? Sizce neler olur?
Reklamlar
-
“ sizlerinde farklı görüşlerini merak ediyorum? Sizce neler olur?”
Hiç inandırıcı değilsin, neden mi?
1 tane mesajin yok ama yaklaşık 10 tane konu açtın.
Önce forumda kendini bir göster hele.. Bi kaç konuya yaz ki samimiyetine inanalım.
Buraya gereksiz YouTube kanalının video linkini atıp kaçmakla olmuyor..
-
Japonya'da ne yaşandıysa aynısı olur herhalde , insanlık bunu yaşadı , neler olduğu hakkında da onlarca video izledik , kendi ülkenize nükleer bomba atılmış gibi yazıp böyle bir video hazırlamanız derdinizin tıklanma sayısı olduğunu düşündürdü ve bana etik gelmedi..
-
Biz de videoya yorum olarak motosiklet.net mi yazsak?
-
Dürüstçe "Arkadaşlar herkes Youtube üzerinden birşeyler yapıp para kazanıyor. Ben de o aleme dalıp kendi içeriklerimle birşeyler kazanmak istiyorum. Bu nedenle desteğiniz önemli" gibi bir mesaj yazsanız daha sağlıklı olurdu. Birçoğumuz kanalınıza üye olup sizi like yağmuruna tutar, cevaplar yazardık. Ama siz dürüst olmamayı ve sanki bir siz "zeki" forumun tamamı "eblek"miş gibi düşünmeyi seçtiniz.
Sizin videolar çoğumuzun ilgi alanına girmiyor, şu ana kadar küfür yememişseniz en büyük sebebi; kullanıcı adınızın "turkans" olup üyelerimizin "Türkan bacımıza ilişmeyelim" kibarlığındandır. Lakin bizim platformda kanalınızı tanıtmaya kasıyorsanız önce sizi tanıyalım, hele birşeyler yazın motosiklete dair.
-
Birde motosikleti kısmına “Yamaha Ybr” yazmış. Eminim bildiğin tek marka model budur. Motosiklet kullanıcısı olmadığını bu kadar belli etmeseydin keşke.
Neyse bu forumda trollerden hoşlanmayız, gereksiz videolarını bu platformda paylaşma mümkünse.
-
aga bizi sal nereden buluyorsun böyle şeyleri
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Dürüstçe "Arkadaşlar herkes Youtube üzerinden birşeyler yapıp para kazanıyor. Ben de o aleme dalıp kendi içeriklerimle birşeyler kazanmak istiyorum. Bu nedenle desteğiniz önemli" gibi bir mesaj yazsanız daha sağlıklı olurdu. Birçoğumuz kanalınıza üye olup sizi like yağmuruna tutar, cevaplar yazardık. Ama siz dürüst olmamayı ve sanki bir siz "zeki" forumun tamamı "eblek"miş gibi düşünmeyi seçtiniz.
Sizin videolar çoğumuzun ilgi alanına girmiyor, şu ana kadar küfür yememişseniz en büyük sebebi; kullanıcı adınızın "turkans" olup üyelerimizin "Türkan bacımıza ilişmeyelim" kibarlığındandır. Lakin bizim platformda kanalınızı tanıtmaya kasıyorsanız önce sizi tanıyalım, hele birşeyler yazın motosiklete dair.
Senin yazdıklarına güvenip oltalamaya gelmemek için videoyu izlemiyorum.
Not: Oltalamaya geldiğim zaman kendimi suçluyorum nasıl yedim bu yemi diye.
-
Arkadaş, linki bırakıp gidiyor. O kadar ilgili yani.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler