Valla m.ö. 2000 model üstü, az boyalı ya da boyasız bulursam bu aletten alacam bende.
yine mi zam geldi?
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Espri yapılabilecek eşiği çoktan geçtik. Ben hep 50 liralık alıyorumdan buralara kadar geldik. Bakalım daha ne kadar yaratıcı şeyler göreceğiz.
Bakalım benzinin litre fiyatının 14,45 TL olmasını yine hangi dış güce, yine hangi lobiye bağlayacak bizim seyrek bıyıklı, beceriksiz yöneticilerimiz?
valla destekliyorum bu zamları.güzel bir yemek yiyip içki içemiyorsak tatile gidemiyorsak telefon pc vs beyaz eşya alamıyorsak 1 şişe süt 15 tl olduysa kıymanın kilosu 100 tl yi geçtiyse benzinin litresi 10 tl olamaz.en az şu hesapta 20 tl olması gerek ve istiyorumda olmasını.hem ortada gezen işsiz güçcüs dallamalar yok volta atanlar yok.sadece ihtiyacı için araba kullananlar var.ben tuttum bu işi umarım 20 tl ve üzerinide görürürüz yollar artık daha huzurlu olmaya başladı.zaten a noktasından b noktasına 10 litre dur kalk yakan araba artık 7 8 yakmaya başladı.zam geldikçe aracın tüketimi düşüyor ayrıca zamandan da kazanılıyor.kıyma olmuş 100 tl süt 1 litresi 15 tl ses yok ama benzine 40 kuruş zam geliyor yer yerinden oynuyor yok öyle yağmaaaa.çok iyi çokda güzel oluyor ohhhhh
Şu aşağıdaki haritada gözüken turu 23.10.2021 tarihinde sadece tost yemek amaçlı yapmışım günü birlik. Benzinin o dönem litre fiyatı 7,88 TL imiş. Aşağı yukarı 400 TL yakıta harcamışım. Yarın işim gücüm olmasa yine aynı turu yapacak olsam benzine 730 TL ödüyorum. Sadece 3,5 ayda geldiğimiz nokta bu.
Her hafta sonu denize girmek için Baklaburnu'na gidip döndüğümü söylemiyorum bile.
Bisiklete olan eğilim artar diye düşünüyorum.
vızvıza alıcı çıkarsa bisiklet alıyorum
bu arada otobüsle gidip gelmeye başladım
motorun benzin dahil işletme maliyetleriyle birlikte
aylık 1500 liradan fazla kar ediyorum
çünkü geçen sene benzin dahil işletme maliyeti yıllık 10 binliraydı
gencler 2002 den önce ülkede elektrik bile yokmuş, benzini tayyiple gördünüz be utanın utanın.
benim dedem benzin kuyruguna girip alamayıp aglayarak eve gelip isyan edip "lanet olsun profesörlüğe, artık itlik serserilik için kullanacağım bu gücü" diyerek plütonyum ile calısan araç icat etmişti.
ah ah rahmetlinin son fotoğrafı. annanem hep baş ucunda saklar.
Sığır organları olayı ilk insana bağlayacaklar ama oradan da evrim teorisi gelir diye bi tarafları yemiyor :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)