Drive dan buraya fotoğraf yüklenebiliyor mu. Cep telefonundan fotoğraf yüklemenin bir yolu var mı
Teşekkürler şimdiden
Drive dan buraya fotoğraf yüklenebiliyor mu. Cep telefonundan fotoğraf yüklemenin bir yolu var mı
Teşekkürler şimdiden
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Fotoğrafınızı hızlıresim .com gibi sitelere yükleyip verilen linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz.
drive dan buraya sadece link atabilirsin
onuda ayarlarını herkese açık yapmalısın ki başkaları da görüntüleyebilsin
buraya resim atacaksan resim upload sitelerini kullanman gerekiyor
Forumun en büyük eksiklerinden birisi foto upload ın kendi bünyesinde olmaması.
eski konulara yardım amaclı bakıyorum, cogu fotoğraf ucmuş gitmiş.
ne yazık ki upload sitesine yükleyip "forum link" kısmını kopyalayıp buraya yapıştırman lazım.
Bu tip sitelerde en buyuk kaynak masrafi disktir, fotograflari kendin saklaman, bulundurman, servis etmen icin buyuk miktarda disk kullanimi gerekir. Kimse de buna yanasmaz
Disk cok pahali degil aslinda ama masraf kapisi sonucta. Hetzner'de 100GB disk kullaniyorum, sanirim 4 euro aylik oduyorum disk icin.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Hetzner'de storage aylık 2.90 Euro 100GB olanı. 1TB paket seçersen aylık 7.90, 2TB ise aylık 9.90.
Çalıştığım yerde hızlı olması gerekmeyen yedekler ve upload/download edilen dosyaları saklamak için 2TB olanını almıştım, sanal makinalar ekleyip kullanıyorum, yaklaşık 100-200mbit arası biz hızı var ama yetiyor.
Forum için de benzeri bir sistem kullanılabilir ama olacağını hiç sanmıyorum.
drive da herkese açık bi klasör oluşturup onun linkini buraya atabilirsiniz hocam.
Server üzerindkei diskler hariç ayrıca storage kiralıyorlar. NAS gibi düşün, onu serverlara autofs servisi ile mount edip kullanıyorum. Uzaktan bağlanma imkanı da var. Servera eklenen disk değil yani, onlar ssd disk olunca pahalıya geliyor.
bir ara aynı servisi evdeki raspberry pi'de çalışan owncloud üzerindeki dosyaları yedeklemek için de kullanmıştım.
Şunlar benim bahsettiklerim: Storage Box diye geçiyormuş: https://www.hetzner.com/storage/storage-box
Cevaplar için teşekkürler...
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu konu dışı formuna taşınmıştır
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)