1 ABD Doları eşittir
16,08 Türk Lirası
17.12.2021
09:46
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Pardon 16.11 imiş
1 ABD Doları eşittir
16,08 Türk Lirası
17.12.2021
09:46
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Pardon 16.11 imiş
Bu gidişle fazla mesai parası yazdırmanız lazım.
16,19 u da görmüş.
Akşamı bekleseydin 17 den açsaydın arndiol.
Artık bu işin şaka yapılacak tarafı da kalmadı.
Dünyada herkes faiz artırımı yaparken neden faiz indirimi oldu diye bir sormak lazım. Neden?
Şimdi bir ortadoğu ülkesinde bir Sultan yaşıyor imiş, etrafında da şakşakçı-emanetçi 10-15 kişi varmış, bunlar tüm paralarını dolar olarak kazanıyorlarmış ama devlet garantisi ile sonra da hileli ihalelerle ucuzundan ülkenin büyük kuruluşlarını satın alıyorlarmış, dolar ne kadar yükselirse şirketler o kadar ucuzluyor, bunlar da bedavadan mal sahibi oluyorlarmış. Sonra ne olmuştu hatırlamıyorum valla.
Adam adam :D şimdi konu açmaya gelmiştim, elini taşın altına sokmuşsun bakıyorum :D
gülerken ağlıyorum içime içime :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:11 ----------
20 den aç dedim sana gardaşş +18 izlesin :D
Kuvvetmira nerede? Gelse de tek parti sevicileri doluşmuş desin yine, özledik.
Başka biri gelsin Gezi'de dolar lobisi doları sıfır nokta bilmem kaç arttırdı desin.
her arttığında konu açarsanız buna serverlar dayanmabilir.
ortalam 2-3 de bir açıyoruz :D
18de yenisi acılacak :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
1 ABD Doları eşittir
16,63 Türk Lirası
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
1 ABD Doları eşittir
16,84 Türk Lirası
dolar 17.30 bence bir anca önce aç konuyu yetişemeyebilirsin
Aaaa! adama laf söyletmem :D Adama niye laf söylüyorsunuz gidin bu halde düşürünlere laf söyleyin :D Ayrıca burnuzudan solumayın sizde efendim ağzınızdan soluyun ne bileyim kulak olur deri olur :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Ayrıce sende virgülden sonra 3 hatta 4 hane kullan :D hesap yaparken insanlar daha doğru sonuç çıksın :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)