batı zaten "GERÇEK" müslümanları çok sever :D Onları her yerde kullanır :D "GERÇEK" müslümanlar batının işlerini yoluna koyabilmesi için "SAHTE" müslümanlarla savaşır onları batıya ulaşmadan bulundukları yerde imha eder :D
batı zaten "GERÇEK" müslümanları çok sever :D Onları her yerde kullanır :D "GERÇEK" müslümanlar batının işlerini yoluna koyabilmesi için "SAHTE" müslümanlarla savaşır onları batıya ulaşmadan bulundukları yerde imha eder :D
lütfen artık virgülden sonra en az 3 hane kullanalım hesaplamalarda sonuç yanlış çıkıyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
1 ABD Doları eşittir
14,997 Türk Lirası
15 oldu :D
O değil 15 tl olursa yeni konu açayım diyordum :D
dolar 15,1998 oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
1 dolar 15,milenyum oldu :D
Konu kirliliği olmasın 14 den sonra konu açarım :D
:D her şey çok ani oldu tenha bir sokakta birdenbire lan yanlış yere mi yazdık :D
Ben faiz indirimi bekliyorum. Ekonomist miyim ? Hayır ama az buçuk "birisini" tanıdığımı zannediyorum :D O yüzden düşer misin çıkar mısın da MB'nin düşeceğini düşünüyorum :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
O zaman yıl sonu dolar tahmini için Türkiye'ye mal satan şirketlerin dolar kurlarını takip etmek lazım :D
Tahminimce bu merkez bankası başkanı yardımcılarının değişimine verilen tepkiydi. 15 e düşmüş çünkü yine. Büyük satım oldu herhalde. MB müdahale etmediyse.
Devlet ilaç şirketlerine doları 4 veya 6 küsürden ödeme yapıyormuş. Olsun. Onlar da destekledi bu hükümeti.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)