Amerikada ırkçılık yokmu.
Türk lirasına karşı bile değer kaybeden türk lirası var karşımızda
50 kuruş madeni paranın ederi 1 lira yı geçti
bu durum venezuella ile aynıdır
Hala ötüyor bu yandaşlar. nasıl bir hastalıklı topluma denk geldik
bizde sıyıracaz az kaldı...
Güzel bir dinleti, tavsite ederim:
George Carlin - Political Correctness is Fascism Pretending to be Manners
https://www.youtube.com/watch?v=L87w2yVir8o
Bu da stand up versiyonu:
George Carlin - Euphemisms & political correctness
https://www.youtube.com/watch?v=G9n8Xp8DWf8
haşmet zaten bizden zengindin, 2 ayda 2 kat daha zengin oldun.
hayat güzel mi la anlatsana biraz
Batman filmlerinden birinde Batman kendini veriyor kubara, kadına, haytalığa ve haliyle Gotham City'de suç oranı ayyuka çıkıyor. Oranın polis departmanı da Batman'e ulaşamadığı için çareyi dolunay üzerine devasa projektörlerle Batman logosu yansıtarak Batman'i çağırmakta buluyor.
hasmet sevdiğimiz bir üyemiz, hani gün olur artık bu platformda yazmazsa, birşeyler karalamaktan imtina ederse Gotham City polis teşkilatının dolunaya Batman logosu yansıtması gibi biz de burada Fetö, başörtülü bacı, gerçek Müslümanlık bu değil vs gibi bir konu açalım ve bekleyelim, Batman gelecektir.
Benim bildigim hasmet simdi gelip "irkiciligi zencilere indirgemeyin,siz de suriyeli sevmiyosunuz bakin chp li belediye baskaani vik vik vik"
Diye devam eder..hadi hasmet,tokatla sunlari kocummm
Yazın güzel bir tatil planım var da geçen seferki gibi bunlar darbe yapmaya kalkarlarsa kötü olur, iş iptal olur. Laik cenahtan geliyoruz hoca denen dümbüğü bizim tarafta tanıyan, bilen, ona bizde para ve evlat kaptıran yok. Darbe yapmaya kalkarlar mı diye acaba kime sorsak?
Amerika ve Türkiye'deki ırkçılığı karşılaştırabilmek için benzer ırk farklılıklarına, demografiye sahip olmaları lazım, ki değiller.
Lakin ırkçılıkla birlikte gelen bağnazlık, tahammülsüzlük, üstünlük iddiası, ayrımcılık noktasında Türkiye'nin Amerika'dan iyi durumda olduğu iddiası tabii ki gülünç.
Yahu Türkiye'de yan yana iki ilçe birbirini çekemezken burada binbir ırk, kültür ve millet bir arada yaşıyor... Siz inançsızlık kavramını hayal etmekte zorlandığım vehmindeyken, ben baş örtülü İranlı, dinsiz Çinli, baptist Amerikali ve katolik İtalyanla birlikte yiyip, içip, çalışıyorum.
Kendi ülkenizde doğup büyümüş, kendi dilinizi konuşan, suçsuz bir insanın bir mesleği edinme hakkını sadece dini inancından ötürü engellemenin makul olduğunu savunurken, taa Amerika'ya "ırkçı onlar" sallamasında bulunmanızın nasıl bir hipokrasi örneği olduğunu göremiyor musunuz kozmoz aşkına?
@tommygun haklı galiba. Size göre sorun şimdi din. Lakin bana öyle geliyor ki Türkiye'de bugün din bitse yarın rahat durmayacak, üzerine bölünüp, ayrışıp, çekişip, didişecek başka bir etken bulacağız...
İçin rahat olsun @tommygun, bir şey olmaz merak etme. Türkiye'ye tatile 15 Temmuz'da geldim. Abim hava alanından aldı İzmir'de, bavulları eve bıraktık, direk kebapçıya, oradan da az kuzeydeki yazlığa. Derken o akşam darbe girişimi oldu. Bizimki "Amanın uçuşlar iptal olmuş, dönüşü nasıl yapçaz" diye işkillenmeye başlamıştı ki "Ben burada iki hafta denize girecem arkadaş. Ondan önce kılımı kıpırdatmam" deyince bereket sakinleşti. Yazlık ve civarındaki hayat işleyişinde zırnık değişiklik olmadı. Sadece o akşam bir türlü bitmek bilmeyen selalar yüzünden biraz geç uykuya daldım, o kadar. Tatilimizi yapıp rezervasyonlu uçuşumuzla sorunsuz geri döndük.
Olm hasmet seni nasil kiskanmiyim ben ?
Suraya bak beee..
Neyse,cinli,hintli,amerikaya gocmus iranli cok problem degil.
Cogunluk olduklarinda karsindaki insana nefes bile aldirmayan gercek muslumanlarla bir gun amerika ve bati umarim ugrasmak zorunda kalmaz.
Ama oyle bir tehlike sezerlerse gerekeni yapacaklarindan hic suphem yok..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)