Bu forumdaki muhaliflerin çoğu inançlıdır ve 1+1=2 der. Sizin kastettikleriniz onun bunun anlattığı hikayeleri din zanneden, kendi kutsal kitabını bir kere okumamış, din diye hurafelere inanan kesimdir. Kendi adıma, inanan biri olarak o kişilerle aynı kefeye konmak hoşuma giden bir şey değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
Yoruma göre değişiyor kitabın size ne söylediği; selefiler hiç yorum yapmıyor, işleri de ortada. Daha fazla da yazmak istemiyorum, sakıncalı...
Çok basit ve anlaşılır bir emir var, yoruma açık değil: Adil olun.
Bizim dindar cenah bunu öğrense yeter.
Ona bakarsan inanmayanlar icin de ilginc ayetler var.
Allah bile bu inanmayanlara acimiyorsa,cesit cesit iskence ve azabi reva goruyorsa, yukardaki cam agacindan rahatsiz olan kadin beni nasil bir varlik olarak goruyodur siz hayal edin.
Kaynaginda problem var diyorum inanmiyosunuz hala
Bu adamlar gayrimüslimlerle yüzyıllarca beraber yaşadı. E o nasıl oldu?
Görüdüğünüz üzere dindarlar has der , nas der gözünün üstünde kas der .
dolar 17'yi de geçer 20'yi de.
Büyük oyunu gördüm(asasasasfzxf), açıklıyorum;
Bütün zamları ve enflasyonu bu döneme yıkacaklar,bu hedefe hizmet edecek her türlü pisliği yapacaklar..
seçim öncesi döneme birşey bırakmayacaklar ve enflasyonu düşürdük tek haneli sayılara indirdik diyecekler.Biz olmadan olmaz ,bunlarda bu vasıf varmı diyecekler.Biz olmaz isek aç kalırsınız diyecekler...
sonuçta cihad'da herşey makbuldu değil mi ?
yoksa bulundukları evrensel ikelere göre mi hareket ediyorlardı ?
Çünkü Osmanlı denen aile kurnazdı. Baktı fethedilern yerler daha az vergi vermek için müslümanlığa geçiyor (Bosna örneğindeki gibi), ele geçirdiği yerlerde halkın dinine karışmayacağız dedi, çünkü müslüman olmayanlar müslümanlara göre daha yüksek bir vergi türü olan cizye vergisi ödüyordu. Vegiden vazgeçmeme geleneği de osmanıdan kalma yani.
Nasıl gençler eğleniyor muyuz!
Başlık bir aydır sessiz.
20.Eylül.2021 kur : 8.66
3.Aralık.2021 kur : 13.5
20.Ocak.2022 kur : 13.5
Herkesler 13.5 kura alışmış ve kanıksamış görünüyor...
Ülkelerin dinamikleri farklı derler. Enflasyon artıyor deyince de her yerde arttığını söylerler.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)