nerde bu sitede siyaset konuşmayın diyen zatı muhteremler , nerde 125 ,200 cc motora 40.50 bin tl verip alacak babayiğitler , nerde bu millet :D
nerde bu sitede siyaset konuşmayın diyen zatı muhteremler , nerde 125 ,200 cc motora 40.50 bin tl verip alacak babayiğitler , nerde bu millet :D
Uçuşa geçtiğimiz için rüzgardan sesimiz çıkmıyor.
Ben buradayım xterkan kardeşim, ardinol kardeşim sende burada mısın ? La o değil de şimdi bu mtv ye %36 zam mı geldi :D Reyiz demedi mi ben halkımı ezdirmem diye :D çekin %10a diye :D
Nerede oldugunu söyleyim , büyük cogunlugu yurtdısında gurbetci. Almanya - hollanda ve amerikada olabilirler.
tabi ki buradaym, nerede bir gurbetci "vatanınızın kıymetini bilin" dese, ne zaman bir alamancı "kurulu duzenımız var yoksa gelmezdık" dese, ne zaman bir yobaz "cehape müslümanları sabun yaptı, bakın hacı şakir" dese karşılarında beni bulacaklar
ulen zamdan haberim yoktu neden söyledin, 2 gün daha mutlu olurdum :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
yada menderes hükümetinin gençleri kesip kıyma yapıp halka dağıttığı gibi :D
madem yeni ekonomik modele geçecektik neden 20 yıl bekledik ?
bekledik peki neden üretime yönelik altyapıyı hazırlamadık ?
faize karşıyız eyv peki neden faizi sıfırlamıyoruz ?
madem faize karşıyız neden konut kredisi faizle ?
madem faize karşıyız neden her türlü ödemelerin gecikme faizi oluyor ?
kafamda bir sürü soru ama cevabı basit gibi ,elde döviz kalmadı ,kılıf bulalım, nasıl olsa seçmenimiz bize güvenir ,aya dört şeritli yol yapsak bile, inanacak bir seçmen kitlemiz var !
hadi kendinize acımadınız sorgulamadınız, sizden olmayanlara bari acısaydınız, en azından çocuklar için ,gelecekleri için ,bir soru sorsaydınız kendinize, ülke nereye gidiyor diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
eee mağdur edebiyatı ile gelip mağrur olmak
İşte feraset işte fazilet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)