Etiket Tasarımı ve Basımı Hakkında
Reklamlar
-
Araç üzerindeki şefaf zemine ve renkli zemine basılan uyarı yada marka etiketlerinin tasarımını nasıl yapabilirim daha doğrusu hangi programla yapılır. Tasarım yaptıktan sonra bunları bastırabileceğim yer var mı? Basım aşamasında en kaliteli ürünü nasıl yaptırabilirim. Konu hakkında hiç bilgim yok. 3 boyutlu yazıcım olduğundan çizim yapabiliyorum fakat bunlar iki boyutlu olunca acaba word, paintten vs yapsam olur mu?
Reklamlar
-
Boyutunu sonradan değiştirmeyi planlıyorsanız Illustrator gibi vektörel çizim programları, baştan boyutunu ayarlayıp çizecekseniz de Photoshop gibi program kullanmanız daha uygun olur.
Baskı işini reklamcılar halledebilir.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Boyutunu sonradan değiştirmeyi planlıyorsanız Illustrator gibi vektörel çizim programları, baştan boyutunu ayarlayıp çizecekseniz de Photoshop gibi program kullanmanız daha uygun olur.
Baskı işini reklamcılar halledebilir.
Ücretsiz olanı işimi görür mü?
Reklamcılar 1 yada 2 tane basmıyorlar. Toplamda 5 adet farklı çizim olacak ve 5 tane içinde maks 2 kopya olacak 2 tanesi. Çizimi yaptık diyelim uzantı ne olmalı
-
Ücretsizleri de işinizi görür. Uzantı için reklamcının kullandığı cihaz neyi destekliyor, o önemli. En güvenlisi .ai kullanmak bence (Illustrator dosyası).
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Ücretsizleri de işinizi görür. Uzantı için reklamcının kullandığı cihaz neyi destekliyor, o önemli. En güvenlisi .ai kullanmak bence (Illustrator dosyası).
reklamcı işi olmazda çizimleri toplayıp o şekilde basan bir yer olsa anca onlar yapar
-
Ofis ve kırtasiye ürünleri satan ve baskı işi yapan birçok işletme mevcut. Farklı kalitede malzemelerden seçimini yapıp dilersen sadece 1 tane bile bastırabilirsin. Örnek götürürsen yanında birkaç rötuş ve ölçeklendirme işlemlerini de seninle birlikte yapıyorlar orada.
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Ofis ve kırtasiye ürünleri satan ve baskı işi yapan birçok işletme mevcut. Farklı kalitede malzemelerden seçimini yapıp dilersen sadece 1 tane bile bastırabilirsin. Örnek götürürsen yanında birkaç rötuş ve ölçeklendirme işlemlerini de seninle birlikte yapıyorlar orada.
Büyük kırtasiye toptancıları gibi yerlerden mi bahsediyorsunuz. Bursada şekerciğlu var bildiğim oraya sorayım bakalım yapıyorlar mı
-
İnternetten yapan yerler mutlaka vardır.
-
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
İnternetten yapan yerler mutlaka vardır.
bildiğiniz bir yer var mı bulamadım ben konuya yabancı olduğum için
Ercument adlı üyeden alıntı
burada bulamadım istediğim türde baskıyı
-
http://www.gelisimdijital.com/
Burayla bir irtibata geçin o zaman
-
Haritalarda ozalitçi diye ararsanız yakınlarınızda vardır mutlaka. Hangi programdan hangi formatta götürürseniz götürün orada çalışanlar o dosyayı açar. Export yapmayın proje olarak kaydedin yeterli.
-
28 Aralık 2021, 17:21
Bunun çizimi bana 3b nesne çiziminden zor geldi beceremedim yada ücretli program almadık diye olmadı.
-
28 Aralık 2021, 21:19
M.balibey adlı üyeden alıntı
Bunun çizimi bana 3b nesne çiziminden zor geldi beceremedim yada ücretli program almadık diye olmadı.
Lisans sorunu yaşıyorsanız Inkscape var ücretsiz ve açık kaynak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)