bi bestede benden bi dinleyin
Reklamlar
-
bu şarkı aslında oylesine boş bir şarkı sayılmaz birazda onun için sewiyorum bunu şarkının mazisi gölcük depremine dayanıyor depremden sonra birdaha ulasamadığı kız arkadası için yazmıştı zaten bi tek cep numarası vardı kızın gerçi şimdi unuttu kızı gitti ama bu şarkı kaldı bende geçenlerde zorla soylettim kaydettik benim çok hoşuma gidior birde siz dinleyin nedir ne deyildir
http://rapidshare.de/files/31232280/...emre_izmit.mp3
Reklamlar
-
gerçekten çok güzel olmuş, bir çok "sanatçıyım" diyenlere taş çıkartacak bir çalışma,, tebrikler...
-
meliss haklı söyleyende güzel söylemiş brawooo
hoşçakal izmitin solmuş gülü. . .
-
Güzel cafede çalcam bu şarkıyo
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
beyendiğinize sewindim arkdaşlar
sakal buarada istek filan yaparlarsa cafedekiler bana haber verirsin
-
SAKAL adlı üyeden alıntı
Güzel cafede çalcam bu şarkıyo
sakal cefenin sahibine dikkat durumu biliom adam biraz ....
-
marefb adlı üyeden alıntı
sakal cefenin sahibine dikkat
durumu biliom adam biraz ....
hayırdır yaww sakata gitmeyelim nedir cafenin sahibinin olayı
-
Emre arkadaşım eline,yüreğine sağlık.Melodi gü<el,ritim güzel,ses güzel.Ben bir süre geçtikten sonra tekrar bu şarkıyı kaydetmeni tavsiye ediyorum.Eminim şarkı tam kıvamında olacaktır.Başarıların devamını diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Emre arkadaşım eline,yüreğine sağlık.Melodi gü<el,ritim güzel,ses güzel.Ben bir süre geçtikten sonra tekrar bu şarkıyı kaydetmeni tavsiye ediyorum.Eminim şarkı tam kıvamında olacaktır.Başarıların devamını diliyorum.
haklısın dostum bu parça çok aceleye geldi pek ugraşamadık ritimlerle baslarla filan ama yakında iyi bi dinamik mikrefon alıyorum onla daha iyi kaydedip dinlenesi biçime sokucam
1-2 sene sonra drem tvde filan çıkarmışız hehehehhe ne güsel olur
-
emre kardeşim başka böyle şarkıların ve şarkılar varsa bana yollayabilirmisin
ben msn ini ekledim şarkı isimlerini söylemende yeterli olucaktır sadece kendi şarkılarını yollarsın
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
güzel ama müzik alıntı gibi
yüreğine sağlık 10 üzerinden 8
-
dj_emre adlı üyeden alıntı
haklısın dostum bu parça çok aceleye geldi pek ugraşamadık ritimlerle baslarla filan ama yakında iyi bi dinamik mikrefon alıyorum onla daha iyi kaydedip dinlenesi biçime sokucam
1-2 sene sonra drem tvde filan çıkarmışız hehehehhe ne güsel olur
Niye olmasın? Önce bir klüp veya barda çıkarsınız.Kendi parçalarınızla birlikte popüler parçalarıda okuyp popüler olrusunuz.Bizlerde gelir sizi seyrederiz.Bu arada teklif gelir ve ilerlersiniz dostum.Türkiyedeki grupların yükselme sırrı hemen hemen budur.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
helal sana dostum gerçekten güzel ...
...........KARAALİ.........كاراالط
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler