Süresiz iş sözleşmesi imzalamıştım 1 sene dolmadan çıkaramazlar mahkemeye versen tazminat alırsın dediler ama dün 2 hafta sonra işten çıkacağım diye bir kağıt imzalattırdılar sert bir şekilde avukat tutmakta kolay değil ne yapayım
Süresiz iş sözleşmesi imzalamıştım 1 sene dolmadan çıkaramazlar mahkemeye versen tazminat alırsın dediler ama dün 2 hafta sonra işten çıkacağım diye bir kağıt imzalattırdılar sert bir şekilde avukat tutmakta kolay değil ne yapayım
Süresiz iş sözleşmelerinde istediği zaman cıkartabilir, 1 yılı geçerse tazminat vs. vcerir, gecmezse birşey vermez.
Zaten kağıtta imzalamıssınız.
Belirli süreli iş sözleşmelerinde süre bitimi öncesi cıkartılırsanız haklarınız olur.
mutlaka bir avukata danışın avukatlar dava sonuçlanmadan para vb istemez kolay kolay sadece dava masrafı için bir cüzi bir miktar isteyebilir, dava açın hileli istifa dilekçesi imzalatma durumuna giriyor konu, kıdem tazminatınız oluşacak kadar çalıştıysanız ikisi için de işverene dava açabilirsiniz, işveren bu davada kesinlikle haksız çıkacaktır.
Adam kağıdı önüme attı ters bir adamdı zaten kendi adıma konuşuyorum işçisin hiçsin üni mezununa temizliği çok gördüler yazacak o kadar gördüğüm zulümler var ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)