Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Fıkra Gibi Anonslar!

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Göztepe Soyak Sitesi'nin önünden yürüyorum. Birden polis bir BMW'yi durdurdu. Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor. Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi. Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm. İçerideki polis birden megafonla 'önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı' dedi.

- Başka bir anons: Mecidiyeköy'de bir sabah, polis otosu arabanın birine sesleniyor, 'Zabahınan ceza yazdırma' (Sabah ile demek istiyor).

- Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?'

- Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir."

ALINTIDIR
    http://haber.mynet.com/detail_news/?...=31Agustos2006
    Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzeller teşekkürler

Alıntı Mili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    - Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'
    Böyle bir araç yok ya da araç hurdaya çıkarılmış ve ya tescili iptal edilmiş

- Diğer bir anons. Kızıltoprak semtinde kırmızı ışıkta duran trafik polisi, ters yönden gelen araba şoförüne, '34 GV 713 bugün çok para kazandın herhalde? Acelem var, şanslısın' şeklinde seslenir
    Bak işte böyle bir araç var97 model kırmız bir Daihatsu İşim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum ya ne diyim kendime bilemiyorum

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    - Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur. Polis, 'Beyaz Uno çek kardeşim park yasak' gibilerinden bir anons yapar. Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, 'Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım' der. Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, 'Beyaz Uno, ekmek nerde?

Muhahaha....
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Önde giden arabaya polis anonsu;

-Lan 98 sağa çek

Arabanın plakası 34 LAN 98

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı harfendaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önde giden arabaya polis anonsu;

-Lan 98 sağa çek

Arabanın plakası 34 LAN 98
    çok ii yaaa
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzeller teşekkürler

Böyle bir araç yok ya da araç hurdaya çıkarılmış ve ya tescili iptal edilmiş

Bak işte böyle bir araç var97 model kırmız bir Daihatsu İşim gücüm yok bunlarla uğraşıyorum ya ne diyim kendime bilemiyorum

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Süperler unocuya çok güldüm bide lan 98
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    benden bi anons gelsin.
    birgün yemeğe iniyorum çarsiya.babam Honda'yı bakıma götürmüştü ve idareten yandakı motorcudan motor istedim ve bana puch verdi.günlerden cumartesi ve o gün pazar kurulu çarşıda.yemeğimi yedim ve geri dönuyorum dükkana.pazarın önünden geçerken anons : Koltukçu,noldu babandan ambargomu yedin,altındaki hurda ne öyle, arabaya bağlayıp çekeyim istersen dükkana kadar..ben pazarın yarısına rezil olmuştum ama ayrıca ünlüde olmuştum
    Not : babam koltuk tamircisi olduğu için banada koltukçu diyolardı
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Başka bir anons: Olay Çankaya'da geçiyor. Ankara'da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet. Polis anons yapıyor, '06 MN 1945 ilerleeeeeee' Kamyonetin megafonundan cevap gelir, 'Anlaşıldı tamaaam'

Puhauahuahuhuheuaheuhauhuehuaaa
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu çok guseldi ya
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    daha yok malesef

puhahahah bu süper ya
    hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:

Motosikleti
    tabanvay
    ohoo siz bizim zeytinli festdeykene buğranın yani suspectin getirdiği telsizle çevirdiğimi geyikleri görecektinzi 3 gün telsizle oynadık resmen

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    yaw bende bi sitede okumuştum. adamın birisi bankamatikten para çekerken polis, para çeken adamın plakasını anons etmiş. adamda el kol işaretleriyle para çekiyorum hemen gelicem diyince dumurluk anons gecikmemiş
    "100milyon fazla çek ceza yazdık" :D:D

Motosikleti
    honda dylan
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw bende bi sitede okumuştum. adamın birisi bankamatikten para çekerken polis, para çeken adamın plakasını anons etmiş. adamda el kol işaretleriyle para çekiyorum hemen gelicem diyince dumurluk anons gecikmemiş
    bu hepsınden ıyıydı.............

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zuhauhuzhuz,yurdum polisi her zaman neşesi yerinde
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    abi harikalar yaaaa özellikle ekmek mevzusu çok hoşuma gitti puhahahahahahha
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

nuwamda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hayallere biraz ara...
    benim başıma geldi bu BenLe ilgili deil ama. tanık oldum. yiğenim hastaneye gitmişdi ben hasta kapısında dayımla birlikde bekliyorduk, nerden çıkdığını anlayamadığım. bir PATİTİZ SOĞANCı :D Kırathanenin önündeki adamlara megafondan SELAMIN ALEYKÜM BEYLEr ZOVAN istermisiniz die bağırmışdı o zaman baya gülmüşdüm :D
    Lastiklerini yak Ruhunu AsLa...
    [MT Zonguldak]

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1oo milyon daaa çek :D
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Motosikleti
    BuKart
    Lamba
    Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta
    geçtim. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o
    geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'

Asabi Polis
    Hareketli bir Bağdat Caddesi akşamında, polis abilerimiz rutin olduğu
    üzere devriye gezmektedir. Işıklarda müşteri bekleyen taksiye yaklaşılır
    ve; ''Ticari, bekleme yapma, devam et.'' anonsu yapılır. Camdan eliyle '1
    saniye' işareti yapan taksiciye, ikinci ve çok manidar anons gelir
    ardından; ''Ticari, benne pölümüye girme! Devam et dedik!

Bunlarda benden
    Not:Alıntıdır

Motosikleti
    :) yok
    Hahahahahahahah
    [B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler