An itibariyle yaptigim hareket.Tam bir alfa erkek isi..gaza gelmeyin usursunuz ;)
Bunlarda islak seksi bacaklarim..sonra demeyin sahilde oturmus cay iciyosunn.
Yer kadirga koyu ayvacik.
An itibariyle yaptigim hareket.Tam bir alfa erkek isi..gaza gelmeyin usursunuz ;)
Bunlarda islak seksi bacaklarim..sonra demeyin sahilde oturmus cay iciyosunn.
Yer kadirga koyu ayvacik.
Şu africayida göreydik
Ben de acaba Baklaburnu'na gitsem denizde kıçım başım donar mı diye düşünürken Allah razı olsun donmayacağını öğrendim.
Şimdi yaz sonu olduğu için sular nisbeten sıcaktır. (Denizler geç ısınır geç soğur...) Donmak nedir öğrenmek için aynı macera Mayıs başında denenebilir.
Ekim ayi maceralarim devam ediyor arkadaslar.
Seksi islak bacaklarimi yine paylaşayim da forumda guzel kiz falan varsa etkilensin.
Son olarak izninizle o.cocuklarinin islerini de paylaşayim.
Sonra diyolar ki yav hirbonen neden sen yurtdisina gitmiyosun ?
Napim olm ben yurtdisinda ? Norvec,isvec,isvicre de arkadaslar var montla dolasiyolardir herhalde.
Ekim ayinda denize girip bira icebiliyorum, bundan daha buyuk bir luks yok benim icin.hersey para degil.
Not: bu sefer konum bildirmiyorum.benim icin ozel bir yer.
Kıllı bacaklar için savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum.
Arkadaslar kiskandirmak gibi olmasin ama yine yuzuyorum..cok verimli bir ekim ayi oldu benim icin.
Tek rakibim bu abimiz olabilir.
Arkadaslar yan tarafimda guneslenen iki kiz bu ayda denize girmemden bayagi etkilenmis olacak ki bakiyolar.
Birazdan tekrar girdigimde kafami saga sola cevirirken agzimdan su fiskirtarak acayip sesler çıkartacam..bakalim teklif edeceklermi.
Puhahaah
biz Ankara'da kombi yakmaya başladık ayıp ayıp
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Ben halen İstanbul'da denize giriyorum, bugün de girdim, hatta 29 Ekim Maltepe'de düzenlenen Cumhuriyet yüzmesine de katılacağım, kış boyunca da yüzmeye devam.
Yok artik..Hadi ankara icin bisey diyemeyecegim fakat istanbul da kombi yakmak asiri gereksiz olmus(bebek yoksa)
İstanbul da butun kis boyunca 1 hafta bile kombim yanmiyor.
Alt ust komsular acayip uyuz oluyodur bana ama ne yapim yaaa butun gun ofisteyim 7 saat yatakta geriye bisey kalmiyor.. evin icinde tshirt degil de kazak giyiyorum.
Vallahi bu ulkede benim gibi adamlar yuzde 20 olsa bu ulke almanya olur almanyaaaa.
Ah evet, ben de Subat ayinda Florida Marathon'da denize girmistim, Ocak ayinda da Cocoa Beach'te. Hava gunesli, su sicakti. Bu arada kombi nedir? Niye yakiyorsunuz? Yaktiktan sonra etrafinda dans ediyor musunuz?
bende geçen salı antalya da girdim su gerçekten yavaştan soğumaya başlamış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)