Ekim ayinda kuzey ege de denize girmek
Reklamlar
-
Geçtiğimiz cumartesi girdim denizime :D
Reklamlar
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Geçtiğimiz cumartesi girdim denizime :D
Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim
Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim
Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum
Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.
-
Ben yılın 12 ayı denize giriyorum zaten :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Ben yılın 12 ayı denize giriyorum zaten :D
Neyyyy, video da ki abimiz sen misin yoksa
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.
Tabii dedigin gibi guzel bir mart gunu akdenizde denize girilir bence
-
Geçen hafta sadece tost yemek için Ayvalık'a gittim ve en fazla 1 saat kalmışımdır. Ciddi anlamda yaz gibiydi hava.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Geçen hafta sadece tost yemek için Ayvalık'a gittim ve en fazla 1 saat kalmışımdır. Ciddi anlamda yaz gibiydi hava.
Sadece tost yemek için ayvalık m :D
Canın karpuz falan istediğinde diyarbakır falan yapmıyon insallah hehe
Şaka bi yana iyi geziyon valla, kaç km oldu motor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Cyan adlı üyeden alıntı
yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır
72.000'i geçtim. Zaten tutulmayan bir motorun yüksek km.li sahibiyim. Satma korkum yok çünkü almaz kimse, o nedenle rahatım.
-
Benim videolarım yok :D tap sikrıt bir özel hayatım var :D
-
Ağustos ayı başında Asos'da ıyyy çok soğuk deyip denize girmediğimi hatırladım. Sonra bi girip çıkmıştım ama yok, girmem orada.
Zaten normalde denize girip ıslanmayı sevmem, su konusunda kedi gibiyimdir. Denizi severim ama üzerinde yelkenli teknede olmayı severim.
15 günde Bodrum'dan İstanbul'a tekne transfer etmiştim, yol üstünde bir sürü yerde durduk demirledik falan ama o zamanlar gölgede bira içmeyi tercih etmiştim denize girmek yerine.
-
güney ege’nin gözünü seveyim istersen yarın git denize gir, bugün 29 gösteriyordu termometre.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)