en ilginç fikirleri topluyoruz
gerçek fikir olur, tasarımsal fikir olur. herşey olur
hava kapalı yağmur yağacağı belli olduğunda bile trafik ayrı bi yoğunlaşıyor
yağmurun bereketi mi bu acaba.
en ilginç fikirleri topluyoruz
gerçek fikir olur, tasarımsal fikir olur. herşey olur
hava kapalı yağmur yağacağı belli olduğunda bile trafik ayrı bi yoğunlaşıyor
yağmurun bereketi mi bu acaba.
Hazır bedava araç yıkama fırsatı varken yavaş yavaş sürüyoruz ki araçlarımız bedavaya tertemiz olsun.
Fren mesafesinin artması, görüş mesafesinin azalması, sürüşte güvensizlik hissinin yükselmesi gibi şehir efsanelerine kulak asma. Mesele bedava dış yıkamada.
[QUOTE=
Fren mesafesinin artması, görüş mesafesinin azalması, sürüşte güvensizlik hissinin yükselmesi gibi şehir efsanelerine kulak asma. .[/QUOTE]
Bu sebeplere inanırım, normaldir. Benim anlam veremediğim husus şu; senede sayılı,belli, günler yağmur yağan şehirler tamam da , Antalya gibi, bazen neredeyse muson yağmurları yağan bir yerde, ilk damla düşmeye başlamasıyla trafik niye alt üst olur?
Hava kapandığı zaman toplu tasıma vs. ıslanmamak için trafiğe cıkan insan sayısı artıyor.
Yagmura yakalanmamak için hatalı araç kullanımları artıyor. Mesela 3 şeritli anayoldan sağa kıvrılan yola dönecekler sağ şeritte sıra beklemek yerine sol şeritten sağa girmeye calısıyor bu da düz gidenleri tıkıyor.
Yagmur nedeniyle hız düşürülüyor, bu da trafiğe sebep oluyor diyeceğim ancak genel olarak insanlıgın cakallıgından kaynaklı trafik oldugunu gördüğüm için emniyet ve dikkatli sürüş ile alakalı değildir bence.
sabah işe gelirken yoğun trafik olan biyerde kaza gördüm. fluence yi steyşın vagon yapmışlar. bu trafikte nasıl becerdiler anlamadım
Yağmur değilde ben asıl karşı şeritte olan kazanın bu şeridi tıkamasına ayar oluyorum.
yağmurlu havada yerler tozlu çamurlu suyla kaplanmış oluyor bu yüzden arabalar bir birlerine pis su zerrecikleri saçmamak için yavaş gidiyorlar.
bizim trafiğimizde herkes bir birine karşı çok kibar nazik olduğu için böyle ince düşünceli davranıyorlar ve bu yüzden yağmurlu havalarda trafik oluyor.
Şekeriz çünkü eririz bir an evvel eve yada işe varmalıyız :D
Beyler bayanlar "yagmur yaginca taksilerin nereye kahboldugunu" da bi tartissak fena olmaz
Konu nasıl kasıyor :D kayıt et diyorum crome çöküyor :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)