Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)
Reklamlar
-
31 Ağustos 2006, 23:49
Reklamlar
-
31 Ağustos 2006, 23:50
-
31 Ağustos 2006, 23:50
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha okumadım yazıyı ama önce mesajımı yazayım bakalım ilk cevap mı olacak
-
31 Ağustos 2006, 23:51
nıce 3000 lere..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
31 Ağustos 2006, 23:58
tüm İZMİR MT daha 30000 mesajını bekliyoruz senin büstünü dikeceğiz mt nin ileride olacak merkez binasının önüne ( çok duygulandım bak )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
mete nice senelere ...
bir daha gidersem fatih yürekten beter olayım dediğin bir topik daha vardı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
beni hayata bağlayan nedenlerden birisiniz...bunu tüm samimiyetile yazıyorum...sitede faal görünsemde dış dünyada asosyal bir yapıya sahibim...dışavurum belki bu sitede oluyor...bazende yalnızlık itiyor beni buralara...karmaşık duygular...
sizlere layık olmaya çalışıyorum...şincilik iyi geceler dilerim...
kimi...donniedarko...praetoria...apv ve barış abilerim sevgiler...(tek tek isim yazmazsam ayıp olacak yav...hadi gözlerimi nemlendirmeden yatın...)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
daha nice 3000 mesaja mete abi omuz omuza
-
sevgili hüzün kelebeğimiz,duygusal adam mete-han.Allah senden bizi mahrum bırakmasın site böcüğümüz.Seni seviyoruz,nice seneler...
-
Süper Moderatör (BBRR)
bi ara yatmadan önce online listesini alıp yapıştırıyodun toplu iyigeceler falan vardı ...noldu mete
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
mete abi kayıt günün kutlu olsun
-
HEmşom uzun zamandır göremiyorum seni sitede daha nice 3.000 lere inşallah
Satılık Asya125t-Spidi mont
-
Nice yıllara inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
-
-
günde 3000/365= 8,2 mesaj atmış. tamam 8 tam mesaj attın da 0,2 mesajı nasıl atıyorsun.
-
Nice yıllara.
Sağlıklı mutlu dünya barışı ve esenlik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler