alp abi icin degisik planlarim var,6'liyi tutturmama az kaldi,onun sponsoru olcam
http://www.sacimage.com/sacekimi_index.htm
haa acigimimi bulcaksiniz,Microsoft'un acigini bulurlar benimkini bulamazlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete, sizin bu çete savaşlarınız topikleri kirletiyor
sırf bu iş için bir konu açın.
"metehan, simirnouf ittifak güçleriyle - alp, gültekin, bbaday itilaf güçleri biribirine giydiriyor"
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
http://www.motosiklet.net/forum/konu...m-acaba-2.html
Oku burayı kim haklı gör...Fürek diye boşuna demiyorum ben....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben adam satmam (tabi uygun fiyat verilmediği sürece ).
ne zaman fürek +1 i yaptım, hatta ne zaman +1 yaptım, nerde görülmüş benim +1 yaptığım
ben abd gibiyim, beni tarafına çeken kazanır. pasifikte silah satan gemilerime dokunmayınız
gerçi o topiği gördükten sonra +1 yapan biri olsam kesin fürek +1 derdimalp_tunay adlı üyeden alıntı
neyse sağolsun smırnof kankam beni zor günlerimde yalnız bırakmadı...
şimdi fıkra zamanı sonra yatıcam müsadenizle...çok yorgunum...
Kelin biri berbere gitmiş. Üç tel saçı varmış hafif kısalt demiş. Berber kısaltmış. Kel :
- Tamam şimdi değişiklik olsun saçımı sağa tara, demiş. Kelin bir tel saçı kopmuş. Kel :
Olmadı sola yatır demiş. Kelin bir tel saçı daha kopmuş. Kel olanların üzerine :
- Bırak dağınık kalsın. Böyle daha iyi, demiş.
bumudur canlı performansın...sende...verdiğim emeklere yazık size...birde zıncı fıkrası anlatayım...
Adam evlenir 10 sene geçer çocugu olmaz.Yurdisina göreve gider.Hanimindan gelen mektupta hamile oldugu yazilidir.Yurda döndügünde ise hanimi dogurmustur ama çocuk zencidir.Hanimina sorar:
-"Hanim ne sizin sülalede ne de bizim sülalede zenci degil esmer bile yok bu is nasil oldu?"
Hanim
-"Çocugu dogurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir süt anne tuttuk onun sütünü emdi sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu"
der.Adam ikna olmusa benzer ama içinde yinede ufak bir kusku vardir ve bunu bilse bilse annem bilir düsüncesiyle annesine sorar.
Anne
-"Olmaz olurmu oglum tabii ki olur.Seni dogurdugumda benimde sütüm gelmemisti ve seni inek sütüyle beslemistim.
BAK BOYNUZLARIN ÇIKMAYA BASLAMIS BILEEEE!"
hadi canım öptüm...smırno sana emanet buralar kankü...acıma kitle...atış serbest...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kurtlar yanliz takilir,bende bi kurtum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)