hopssss 2-3 gun konu disi takilmadik hemen oylemi olduk,ben asla yenilmedim yenilmemde (en azindan size)
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[QUOTE=Gültekin;688541]mülayim de aynı şekilde bağırırdı.
beni kimse dövemez uleyyyynnn... hieyyyyttt !!!
beni baskalari ile karistirmayin 68 kg olabilirim ama buna kanip bana sata$an bircok rus-moldovanin suratlarinda imzam var
duyduguma gore gecen gun amortisor kirmisin motorla,katalogta gormedinmi 2 kisi 150 kg siniri var ,sen zaten 150'nin ustundesin
@Bdayday
abi kanim sana cok isindi,artik sana cilali ibo deyebilirmiyim (yok be cilali iboya hakaret olur )
@Alp_Tunay
dusundum dusundum sana yazacak bi$ey bulamadim,hadi $anslisin bu defa yirttin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
yanlış duymuşsun.duyduguma gore gecen gun amortisor kirmisin
kırılan şaseydi.
hem 150 değil, 250 kiloyum ben
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Mete abi bende konu açayımmı şimdi
Sizlerle Geçen 15. Ay ... 4.000. mesaj...(Duygusal Ambians)Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)
aç dostum ben aşka geldim...takılın kafanıza göre...
kankalar Engin Nurşani dinliyordum ...Gülom...
http://www.youtube.com/watch?v=nihB0fHNflo
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
romanyadan buyuk zorluklarla getittirdigimiz romanyali rapci Bdayday'da gelmis,gunduz feneri zuhauhuah
sana gecelim efendim,gecenlerde bizim bdayday'i kimlik kontrolu sirasinda kimligi yaninda olmayinca romanyadan kacak calisan i$ci diye sinirdi$i yapmaya cali$mi$lar.adam ne kadar ben turkum desede o siyahlikla kim inanir ona,neysee tanidiklarinin yardimi ile kimlik geliyo ve arkada$ kurtuluyo.
ke$ke sinirdisi etselerdi,biz 30 senedir cekiyoz,bari biraz ba$kalarida ceksin
smırnonun bi açığını bulamadınız ki...çocuk onurlu bir asker gibi çarpışıyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)