bu gün motoru yıkamaya götürdüm, önümdeki arabanın plakası 34 FRK .. idi.
yeminle söylüyorum.
aklıma kim gelmiş olabilir? hadi bilin...
hay bin kunduz... foto makinası yanımda değildi değildi değildi
bu gün motoru yıkamaya götürdüm, önümdeki arabanın plakası 34 FRK .. idi.
yeminle söylüyorum.
aklıma kim gelmiş olabilir? hadi bilin...
hay bin kunduz... foto makinası yanımda değildi değildi değildi
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yav siz bana sayı ilemi nasip oldunuz ya..
Fredy geri döndü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dagilin leyyyn ben geldim,erkeklikmi bu 3'e 1 4'e 1.
abi senmi rica etcen topic kapansin diye yoksa benmi rica edeyim erhan abiden
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete sen bu adamlardan yakayı kurtaramayacan
parayla topikleri kitlettiğin gibi kiralık filan mı tutsan; topyekün temizlik.
o değil de: sükut ikrardandır derler. şüphe duymaya başladım şimdi. neredeyse karşı cephenin elamanı oldum, olacam
gültekin, bbaday, alptunay 3 silahşörler ben de dartanyan misali
kardeşim arada bi gürler adam: heeeyyt uleynnn, erkekliğimize laf söyleyeni yaşatmayız
inanmıyorlarsa çıkarıp gösterecen.....
nüfuz cüzdanını
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sen de bi kazık yersin kankan dan ya.....O zaman saflarımıza geçersin artık...
Adı üstünde....F Ü R E K bu...
Dur tabelaya koyam.....
F Ü R E K
Abi ne güzel oldu bu......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vay mete haline bermuda şeytan ücgeninin arasına düşmüşsün gene puhahaha
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ohooooo mete abeyyy yıllar daha burdayızzz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya üstadlar gündüz mete_han gece fürek mi?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)