Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Sizlerle Geçen 1 Yıl...3.000. mesaj...(Duygusal Ambians)

REKLAM ALANI
    cross4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zs 200 Gy
    nice 3.000 msj ve km lere
    [FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Wayy bee METE abi. Demek 1 yıl oldu.
    eee? şafak kaç?

Hadi bakalım nice yıllara , nice 3000 mesajlara...

Artık 10.yılda bi belgesel yayınlarız...Mete_Han ve Motosiklet.Net ; Barışmanço'nun gülpembe müziği eşliğinde , buralara kadar nasıl geldiğini anlatırsın!

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    kutluorusss mete abiiiii
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

watergun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    Hızına yetişmek mümkün değil.
    Nice 3000 lere.

Bu gazla heralde 6 ayda 6000. mesaj topicini okuruz.
    Valla açık söyleyim bende ilk başlarda sana alışamamıştım ama şimdi özellikle mete_han neler yazmış diye baktığım yazılar oluyor. Yada mete_han bu topiği nasıl es geçmiş derkene bi de bakıyorum mete_han neşteri vurmuş.
    Kal sağlıcakla.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sadece topiğime cevap yazanları seviyom ben...yaaa....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Ayıp ettin mete_han abi , sen iste yeni topic açalım...

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Amma da çok yazmışsın be mete. Zaten bir sen yazıyorsun sitede. Bu yıl senden iki kat performans bekliyoruz. Seneye 9000. mesajını kutlamak dileğiyle .
    May the Force be with McLaren Mercedes

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mete abi adamımsınİlk başlarda evet bende seni çok fazla sevmiyordum,ama sonradan aramızda çok güzel bir ambians oluştuSeni tanıdığıma o kadar memnunum ki...
    Hani gittiği zaman yeri doldurulamayacak insanlar vardır ya,sende benim için onlardan birisin...
    Hani bir hikaye vardır ya,

Adam doktora gider,:
    -"Çok üzügünüm,ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum" der.
    Doktor:
    -"Ben sana birşey yapamam ama geceleri şurada bir sirk var.Palyaço öyle bir güldürüyor ki,neşelenirsin ona git" der.
    Adam ise doktora bakar ve;
    -"Gidemem...Çünkü,o palyaço benim" diye yanıt verir.
    Bana sen bu hikayeyi anımsatıyorsun Mete abi,belkide o seni anımsatıyor bana bilemiyorum ama bildiğim tek şey var ki,hüzünlü olduğun zaman bile hayatı dalgaya alabilecek kadar güçlü bir kişiliğinin olduğu...İçinde fırtınalar essede dışarıya sadece güneşi varmış gibi gösterebilmek,büyük bir erdemliliktir.Asla uzaktan durup karizmayı çizmeyim,cool gözükeyimde karizma yapayım gibi düşüncelere dahil olmadığını biliyorum,bir çocuk edasıyla aklına geleni esirgemeden söyleyebilmeni seviyorum abi...
    Benim için inan çok önemlisin...

İçin ağlasada kan,
    Durmasada gözlerin sabah akşam,
    İçinde yansada koca bir devran,
    Anlıyorum seni mete abim,
    Unutma ki,
    Yanında daima bu can...

Umarım bütün sorunların son bulur abim benim,seni daha uzun yıllar ve binlerce mesaj aramızda görmek istiyor(uz)um.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Forrap ortamı ciddileştirmişsin, Mete çok kızacak. Ben yumuşatayım hemen.
    Mete, sana şiir yazdım, hemi de akrostiş (Yukarıdan aşağıya baş harfleri okuyunca adın çıkıyor).

Mete Han
    Ete Han
    Te Han
    E Han

Han
    An
    N

Nasıl şiir ama?
    May the Force be with McLaren Mercedes

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yuhh adam için sonunda şiir bile yazdınız yazmayın şımartmayın diyorum şıumartıyonus alt tarafı torun çay getirir çay götğrğr onun işi bu alla alla

Motosikleti
    arkadaşlar inanın kendi topiğini şahlandıran popüler delisi bir porte çizmemek adına tek tek cevap yazmıyorum...yazamıyorum...artık zamanda bende değiştim galiba...önceden olsa herkesi tek tek cevap yazıp bir devirdaim olması için çabalardım...

ama yazmazsam çatlayacağım...inceden takılayım sizlere...

Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nice yıllara...
    sağol dostum...seni ve F1 i seviyoruz...watercolours ve sen olmasaydınız f1 falan ilgimi çekmezdi...

Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha okumadım yazıyı ama önce mesajımı yazayım bakalım ilk cevap mı olacak

kanka sen ne yazsan eyvallah...

Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nıce 3000 lere..
    inşallah maşallah...bende bu geyik ambiansı olduğu sürece daha çok başınızı ağrıtırım...

yeterki siz bıkmayın...

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüm İZMİR MT daha 30000 mesajını bekliyoruz senin büstünü dikeceğiz mt nin ileride olacak merkez binasının önüne ( çok duygulandım bak )
    İzmire selamlar dostum...özellikle Ege knna...beni pek sever...

Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bahse girerim o 3000 mesajın hatırı sayılır bir bölümü cbr 125 ile ilgilidir peki mete abiyi nasıl tanırız? sözünü sakınmayan, kimseden korkusu olmayan, yeri geldiğinde duygusallaşan, yeri geldiğinde yerden yere vuran, yeri geldiğinde komik mi komik ama asla ciddileşmeyen, cbr 125 düşmanı, kendisini henüz gerçek hayatta görmemiş olmakla birlikte, her ne kadar ilk başlarda sinir bozucu olarak görsem de sonraları 'köyün delisi' sıfatını kabullendiğim ve ccbbdd'nin açtığı bir topicten sonra kodese atılan kişilik

dostum kesinlikle haklısın yazdıklarında...benim bir topik vardı geçen sene...md de özellikle çok tepki ve talep gördü...

başlığım şuydu..."cbr 125ciler motorlarını çöpe atacak"...diye...

derby rüzgarı esti ya bi dönem...derbi gelince cbr125 fiyaskosu bitecek diye ortamı bir bulandırmıştım..her meltemden nem alıp soluğu cbr125 te alıyordum...vurun CeBeReye ambiansı yani...ulan orda uyuss nickli bir mod vardı...ondada cbr vardı...bibirimize neler yazmıştık ya...sonra ben banlandım bir süre topikte kilitlendi...2600 tıklanması vardı...uyuss la sağlam kapışmıştım...sen ilk hedefim değildin anlayacağın...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete nice senelere ...

bir daha gidersem fatih yürekten beter olayım dediğin bir topik daha vardı

hatırlamazmıyım reis...geçenlerde yine hortlamıştı...benle kafa bulmak isteyen o topiğe dalıyor hemen...

Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye yatıyoruz yahu.
    Meteciğim hayat yeni başlıyor.

abi benim yaş 28 oldu artık...erken yatıyoruz...seni bilemem...

Alıntı MASTER OF THE ROAD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha nice 3000 mesaja mete abi omuz omuza
    önyargıları yıkacağız hocam...hep birlikte başaracağız...

dağğ başınııı dumannn almışşş..

Alıntı harfendaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili hüzün kelebeğimiz,duygusal adam mete-han.Allah senden bizi mahrum bırakmasın site böcüğümüz.Seni seviyoruz,nice seneler...

bende seni seviyorum brotherım...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi ara yatmadan önce online listesini alıp yapıştırıyodun toplu iyigeceler falan vardı ...noldu mete

mete_han, akalteke, albts, ALONERIDER, alpayism, alperm, alpine, alp_tunay, ALTAN MOTOR, amore, art - niyet, asdf48, assi34, ayk, aytskal, babyboy, badmad, barisbayraktar, Baycode, bbaday, BBRR, bighakan, birtan, BIYIKLI, BJK, bseremet, bur-k@, buraktepe, cafein, cakidi, cannibal, Carcharoth, cengizhankavak, champion_ufuk, chylack, CINEMOVIE, conti, crazy_devil, crea, Cry, culhacik27, CİHAN, Dartmaul, deer_152, dengerous, destinyofrock, detrance, dj-roer, dj_emre, donniedarko, dostdark, EgeKnn, emre kahveci, erkan1979, eser18, eskici, E_M_R_E_sen, fakirr, fantom76, firtina110, forrap, fırtına_87, gasone, golfy, gupilya, hacker87, hihi, igidu, ilker333, inci, joybell, kanunisultan, kaptan_tr, karabere, Kemal, Kl@vY€CiX, Kolt, kovboy03, krinktull, kıllıtarkan, leonine, lewoonline, Loft, logaritma, loisnowifu, lucas, MACGYVER, marefb, MASTERFLY, Mdvyn-R, memin1857, MNY46, murathol, musti81, nautilus, oguner, on7_kral, onurozcan, paris, passah, patrick, pazer, PcKopatGhostRider, raistlin68, RAPTOR666, richy, RobinsonCrusoe, rsm, SAKAL, sanannd, saykoshey, Selçuk1981, shouebut, simsek333, SmirnouF, soykan, SPARK78, SSlayer, superkartal, suskun.serserim, tamercan887, thebarbarian, thewall, tonic633, torcemo, trenox, trinity83, tronic, TUNAHANS, viper3673, viper_1, wallki, watercolours, xxxxx, yasinsubay, İHTİYAR, Yigit'to, yildirim_007, ünsal, zeusmar

sağğ baştannn sayyy....

Alıntı xxxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen smiley tıklayacağına...iki satır yazsan mete han sana tapıyoz sen bizim herşeyimizsin diye olmazmıydı...burnunuzdan kılda aldırmıyonuz...

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi kayıt günün kutlu olsun

hem kayıt hem kabul günüm oldu biraz... sevgiler...

Alıntı talkie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HEmşom uzun zamandır göremiyorum seni sitede daha nice 3.000 lere inşallah
    My Hemşo...selamlar...o gün Sivaslıya neden gelmedim...veya Uşakta 1-2 gün daha seni beklemedim diye içime hep dert olmuştur biliyormusun...bunuda yaz bi kenara...böylede toprağımızı sever sayarız...herşey yalan ne varsa torpakta...toprak toprağı gurbette bulurmuş hasretle sarılırmış bilirsin...

Alıntı ozkansava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nice yıllara inşallah.
    inşallah dostum... sonra bıkma ama benden...

Alıntı musti81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haha bende pek sinirli kayıt olmuştum şu bisan yüzünden hehe
    mete abi nanik nanik
    hayırlı olsun
    "beni hayata bağlayan nedenlerden birisiniz...bunu tüm samimiyetile yazıyorum.."
    yalan ya geçen tek nedenim kızım diyordu

önce küçük sıpam sonra siz ulennn...hatta en son sen...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    torun seni duygusal gördüm 3000 mesaj uğurlu olsun bi millyo piyango bileti al belki bişi çıkar bilet al diyen dedeninde elinde tutarsın senle mizah dergisi çıkarırız

yada banada bi harley alırız

bebişin gözlerinden öptüm

Bu arada az kaldı deşifre edicem bu arkadaşı :
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20723

vay dede naber...senin borun burada ötmez çömez üye...

eferinn...1000i devirmişsin...nazar etme ne olur geyik yaz seninde olur...

Kınroaddan sonar Harleye binmek ruh sağlığını bozar dede...yavaş yavaş büyütürüz...Kınroaddan sonra pejo 105 mobilet..

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günde 3000/365= 8,2 mesaj atmış. tamam 8 tam mesaj attın da 0,2 mesajı nasıl atıyorsun.
    kanka matematikle aram çok iyi değil yav...ama üşenmeyip hesaplamışsın valla...ne diyim allah sabır versin...fazla güneşte durma kardeşim emi...

Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nice yıllara.
    Sağlıklı mutlu dünya barışı ve esenlik

hocam güya sana gelcektim...ulan kaç kere Karaköye gittim...iş için...yuh bana ya...bi uğrayamadım...yalanım ben valla sanal ambians...

Alıntı cross4ever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nice 3.000 msj ve km lere
    sağol kardeşim...imzan güzelmiş...nirden buldun bunu...ego ve sponsorluk güzel ikili olmuş...

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wayy bee METE abi. Demek 1 yıl oldu.
    eee? şafak kaç?

Hadi bakalım nice yıllara , nice 3000 mesajlara...

Artık 10.yılda bi belgesel yayınlarız...Mete_Han ve Motosiklet.Net ; Barışmanço'nun gülpembe müziği eşliğinde , buralara kadar nasıl geldiğini anlatırsın!

Kolay olmadı...bu aşk bazen zirvede bazen en dipte...site ortamı benim için asla meslek olmadı...yani öylesine takılmıyorum burada...bir aile gibi düşünmek gerek ortamı...

Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kutluorusss mete abiiiii

sağol abisiiii ...

Alıntı watergun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hızına yetişmek mümkün değil.
    Nice 3000 lere.

Bu gazla heralde 6 ayda 6000. mesaj topicini okuruz.
    Valla açık söyleyim bende ilk başlarda sana alışamamıştım ama şimdi özellikle mete_han neler yazmış diye baktığım yazılar oluyor. Yada mete_han bu topiği nasıl es geçmiş derkene bi de bakıyorum mete_han neşteri vurmuş.
    Kal sağlıcakla.

kanka aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...sen harfendaz ismini sayamadığım çok dostumla aynı şeylere sinir oluyoruz aynı şeylere gülüyoruz...geçen sene olsa çok gaza gelirdim...polemiği had safhada yapardım ama şimdi artık çok tad vermiyor...mesela en son akaltekeye takılayım kitleyim dedim...beni fazlasıyla ciddiye aldı...ne diyim abi...artık takılacağım arkadaşları seçeceğim...

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amma da çok yazmışsın be mete. Zaten bir sen yazıyorsun sitede. Bu yıl senden iki kat performans bekliyoruz. Seneye 9000. mesajını kutlamak dileğiyle .

bilemeyizki dostum...bi bakarsın yarına çıkamadık...ne bileyim bazen internetden nefret ediyorum...makinayı atasım geliyor...dünyadan uzaklaşmak istiyorum...yalnız kalmak istiyorum bazen...

Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi adamımsınİlk başlarda evet bende seni çok fazla sevmiyordum,ama sonradan aramızda çok güzel bir ambians oluştuSeni tanıdığıma o kadar memnunum ki...
    Hani gittiği zaman yeri doldurulamayacak insanlar vardır ya,sende benim için onlardan birisin...
    Hani bir hikaye vardır ya,

Adam doktora gider,:
    -"Çok üzügünüm,ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum" der.
    Doktor:
    -"Ben sana birşey yapamam ama geceleri şurada bir sirk var.Palyaço öyle bir güldürüyor ki,neşelenirsin ona git" der.
    Adam ise doktora bakar ve;
    -"Gidemem...Çünkü,o palyaço benim" diye yanıt verir.
    Bana sen bu hikayeyi anımsatıyorsun Mete abi,belkide o seni anımsatıyor bana bilemiyorum ama bildiğim tek şey var ki,hüzünlü olduğun zaman bile hayatı dalgaya alabilecek kadar güçlü bir kişiliğinin olduğu...İçinde fırtınalar essede dışarıya sadece güneşi varmış gibi gösterebilmek,büyük bir erdemliliktir.Asla uzaktan durup karizmayı çizmeyim,cool gözükeyimde karizma yapayım gibi düşüncelere dahil olmadığını biliyorum,bir çocuk edasıyla aklına geleni esirgemeden söyleyebilmeni seviyorum abi...
    Benim için inan çok önemlisin...

İçin ağlasada kan,
    Durmasada gözlerin sabah akşam,
    İçinde yansada koca bir devran,
    Anlıyorum seni mete abim,
    Unutma ki,
    Yanında daima bu can...

Umarım bütün sorunların son bulur abim benim,seni daha uzun yıllar ve binlerce mesaj aramızda görmek istiyor(uz)um.

abin seni öpsün emi...ulan sağlam yazmışın ha...üşenmemişin hemde...allah razı olsun...gururumu okşadın...duygulandırdın...bide şiir he...vay be...şimdi kendimi biraz adam hissettim...sağol be kanko...arada bir insan gibi davranmaya çalışıyorum sadece...keşke bir ormanda kendi halinde yaşayan bir böcek olsaydım...hayat çok ağır...ben her ağırlığı taşıyabilirim ama bazı yüklerin altında eziliyorum...

o palyaço benim be tuncerim...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yuhh adam için sonunda şiir bile yazdınız yazmayın şımartmayın diyorum şıumartıyonus alt tarafı torun çay getirir çay götğrğr onun işi bu alla alla

Kıskanırım senii bennn...

kıskanırımm kalbimmden...

bu nasılll aşkk allahımm...

öleceğimm derdimdenn...

sana hiç şiir yazılmadı dimi dedoşş...

Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forrap ortamı ciddileştirmişsin, Mete çok kızacak. Ben yumuşatayım hemen.
    Mete, sana şiir yazdım, hemi de akrostiş (Yukarıdan aşağıya baş harfleri okuyunca adın çıkıyor).

Mete Han
    Ete Han
    Te Han
    E Han

Han
    An
    N

Nasıl şiir ama?

dostum işte buna gülünür..espiri anlayışına hayranım...kız arkadaşına bile böyle bir jest yapmamışsındır...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Spatula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100KM siyah
    Yoq abicim alıntı yapmıcam (yaparsam site patlar )ben bu son mesajınla ilgili konuşuorum hakkattende sen seneye 9000. msj kutlatırsın bize he bu arada 3000.msj kutlu olsun umarım istediin kadarda sağlıklı km ler görürsün
    İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P

Forumdan Uzaklaştırıldı Sonsovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Polaris Kar Motoru
    Köyün delisi olmanın keyfini çıkar..

Motosikleti
    Alıntı Spatula adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoq abicim alıntı yapmıcam (yaparsam site patlar )ben bu son mesajınla ilgili konuşuorum hakkattende sen seneye 9000. msj kutlatırsın bize he bu arada 3000.msj kutlu olsun umarım istediin kadarda sağlıklı km ler görürsün

sağol dostum...herşeyin hayırlısı olsun...

Alıntı Sonsovalye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köyün delisi olmanın keyfini çıkar..

keşke sağlam bir deli olsam...çevreye zararsız kendi halinde sokaklarda gezen...

sevgiler...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    hüeeeeee
    mete abim benim

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bir kelebekdir mete abim
    Hüzünler alır,kederler alır,acılar alır.

Hep neşe verir,aşk verir,sevda verir
    Ama kelebek değil midir_?

Hepsini sığdırır hayatına
    Kelebek değil midir_?

Sabah yeni doğan güneş gibi,
    Doğar karanlığın içinden.

Gece sönen yıldızlar gibi,
    Söner gider karanlığın içinde;
    Hep kelebek değil midir _?

Nice 3000 mesajlarda,300 000 mesajlarda hep beraber olmak umuduyla canım abim.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    hayırlı olsun mete...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    hööö

Motosikleti
    regal raptor
    yüzüne söylemek için özeldende yazabilirdin bunları
    burada yazılması yakışık almamış
    bu da benim görüşüm
    mete_han tanışmıyoruz ama bende kutlayayım 3000. mesajınızı.

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı regal_eagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yüzüne söylemek için özeldende yazabilirdin bunları
    burada yazılması yakışık almamış
    bu da benim görüşüm
    mete_han tanışmıyoruz ama bende kutlayayım 3000. mesajınızı.
    birbirimize nazımız geçer.
    kırgın da olsak, "credit"imiz vardır. biz eskiden kankayız...

siye nolii???
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler