nice 3.000 msj ve km lere
nice 3.000 msj ve km lere
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
Wayy bee METE abi. Demek 1 yıl oldu.
eee? şafak kaç?
Hadi bakalım nice yıllara , nice 3000 mesajlara...
Artık 10.yılda bi belgesel yayınlarız...Mete_Han ve Motosiklet.Net ; Barışmanço'nun gülpembe müziği eşliğinde , buralara kadar nasıl geldiğini anlatırsın!
kutluorusss mete abiiiii
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Hızına yetişmek mümkün değil.
Nice 3000 lere.
Bu gazla heralde 6 ayda 6000. mesaj topicini okuruz.
Valla açık söyleyim bende ilk başlarda sana alışamamıştım ama şimdi özellikle mete_han neler yazmış diye baktığım yazılar oluyor. Yada mete_han bu topiği nasıl es geçmiş derkene bi de bakıyorum mete_han neşteri vurmuş.
Kal sağlıcakla.
sadece topiğime cevap yazanları seviyom ben...yaaa....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ayıp ettin mete_han abi , sen iste yeni topic açalım...
Amma da çok yazmışsın be mete. Zaten bir sen yazıyorsun sitede. Bu yıl senden iki kat performans bekliyoruz. Seneye 9000. mesajını kutlamak dileğiyle .
May the Force be with McLaren Mercedes
Mete abi adamımsınİlk başlarda evet bende seni çok fazla sevmiyordum,ama sonradan aramızda çok güzel bir ambians oluştuSeni tanıdığıma o kadar memnunum ki...
Hani gittiği zaman yeri doldurulamayacak insanlar vardır ya,sende benim için onlardan birisin...
Hani bir hikaye vardır ya,
Adam doktora gider,:
-"Çok üzügünüm,ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum" der.
Doktor:
-"Ben sana birşey yapamam ama geceleri şurada bir sirk var.Palyaço öyle bir güldürüyor ki,neşelenirsin ona git" der.
Adam ise doktora bakar ve;
-"Gidemem...Çünkü,o palyaço benim" diye yanıt verir.
Bana sen bu hikayeyi anımsatıyorsun Mete abi,belkide o seni anımsatıyor bana bilemiyorum ama bildiğim tek şey var ki,hüzünlü olduğun zaman bile hayatı dalgaya alabilecek kadar güçlü bir kişiliğinin olduğu...İçinde fırtınalar essede dışarıya sadece güneşi varmış gibi gösterebilmek,büyük bir erdemliliktir.Asla uzaktan durup karizmayı çizmeyim,cool gözükeyimde karizma yapayım gibi düşüncelere dahil olmadığını biliyorum,bir çocuk edasıyla aklına geleni esirgemeden söyleyebilmeni seviyorum abi...
Benim için inan çok önemlisin...
İçin ağlasada kan,
Durmasada gözlerin sabah akşam,
İçinde yansada koca bir devran,
Anlıyorum seni mete abim,
Unutma ki,
Yanında daima bu can...
Umarım bütün sorunların son bulur abim benim,seni daha uzun yıllar ve binlerce mesaj aramızda görmek istiyor(uz)um.
Forrap ortamı ciddileştirmişsin, Mete çok kızacak. Ben yumuşatayım hemen.
Mete, sana şiir yazdım, hemi de akrostiş (Yukarıdan aşağıya baş harfleri okuyunca adın çıkıyor).
Mete Han
Ete Han
Te Han
E Han
Han
An
N
Nasıl şiir ama?
May the Force be with McLaren Mercedes
yuhh adam için sonunda şiir bile yazdınız yazmayın şımartmayın diyorum şıumartıyonus alt tarafı torun çay getirir çay götğrğr onun işi bu alla alla
arkadaşlar inanın kendi topiğini şahlandıran popüler delisi bir porte çizmemek adına tek tek cevap yazmıyorum...yazamıyorum...artık zamanda bende değiştim galiba...önceden olsa herkesi tek tek cevap yazıp bir devirdaim olması için çabalardım...
ama yazmazsam çatlayacağım...inceden takılayım sizlere...
sağol dostum...seni ve F1 i seviyoruz...watercolours ve sen olmasaydınız f1 falan ilgimi çekmezdi...
kanka sen ne yazsan eyvallah...
inşallah maşallah...bende bu geyik ambiansı olduğu sürece daha çok başınızı ağrıtırım...
yeterki siz bıkmayın...
İzmire selamlar dostum...özellikle Ege knna...beni pek sever...
dostum kesinlikle haklısın yazdıklarında...benim bir topik vardı geçen sene...md de özellikle çok tepki ve talep gördü...
başlığım şuydu..."cbr 125ciler motorlarını çöpe atacak"...diye...
derby rüzgarı esti ya bi dönem...derbi gelince cbr125 fiyaskosu bitecek diye ortamı bir bulandırmıştım..her meltemden nem alıp soluğu cbr125 te alıyordum...vurun CeBeReye ambiansı yani...ulan orda uyuss nickli bir mod vardı...ondada cbr vardı...bibirimize neler yazmıştık ya...sonra ben banlandım bir süre topikte kilitlendi...2600 tıklanması vardı...uyuss la sağlam kapışmıştım...sen ilk hedefim değildin anlayacağın...
hatırlamazmıyım reis...geçenlerde yine hortlamıştı...benle kafa bulmak isteyen o topiğe dalıyor hemen...
abi benim yaş 28 oldu artık...erken yatıyoruz...seni bilemem...
önyargıları yıkacağız hocam...hep birlikte başaracağız...
dağğ başınııı dumannn almışşş..
bende seni seviyorum brotherım...
mete_han, akalteke, albts, ALONERIDER, alpayism, alperm, alpine, alp_tunay, ALTAN MOTOR, amore, art - niyet, asdf48, assi34, ayk, aytskal, babyboy, badmad, barisbayraktar, Baycode, bbaday, BBRR, bighakan, birtan, BIYIKLI, BJK, bseremet, bur-k@, buraktepe, cafein, cakidi, cannibal, Carcharoth, cengizhankavak, champion_ufuk, chylack, CINEMOVIE, conti, crazy_devil, crea, Cry, culhacik27, CİHAN, Dartmaul, deer_152, dengerous, destinyofrock, detrance, dj-roer, dj_emre, donniedarko, dostdark, EgeKnn, emre kahveci, erkan1979, eser18, eskici, E_M_R_E_sen, fakirr, fantom76, firtina110, forrap, fırtına_87, gasone, golfy, gupilya, hacker87, hihi, igidu, ilker333, inci, joybell, kanunisultan, kaptan_tr, karabere, Kemal, Kl@vY€CiX, Kolt, kovboy03, krinktull, kıllıtarkan, leonine, lewoonline, Loft, logaritma, loisnowifu, lucas, MACGYVER, marefb, MASTERFLY, Mdvyn-R, memin1857, MNY46, murathol, musti81, nautilus, oguner, on7_kral, onurozcan, paris, passah, patrick, pazer, PcKopatGhostRider, raistlin68, RAPTOR666, richy, RobinsonCrusoe, rsm, SAKAL, sanannd, saykoshey, Selçuk1981, shouebut, simsek333, SmirnouF, soykan, SPARK78, SSlayer, superkartal, suskun.serserim, tamercan887, thebarbarian, thewall, tonic633, torcemo, trenox, trinity83, tronic, TUNAHANS, viper3673, viper_1, wallki, watercolours, xxxxx, yasinsubay, İHTİYAR, Yigit'to, yildirim_007, ünsal, zeusmar
sağğ baştannn sayyy....
ulen smiley tıklayacağına...iki satır yazsan mete han sana tapıyoz sen bizim herşeyimizsin diye olmazmıydı...burnunuzdan kılda aldırmıyonuz...
hem kayıt hem kabul günüm oldu biraz... sevgiler...
My Hemşo...selamlar...o gün Sivaslıya neden gelmedim...veya Uşakta 1-2 gün daha seni beklemedim diye içime hep dert olmuştur biliyormusun...bunuda yaz bi kenara...böylede toprağımızı sever sayarız...herşey yalan ne varsa torpakta...toprak toprağı gurbette bulurmuş hasretle sarılırmış bilirsin...
inşallah dostum... sonra bıkma ama benden...
önce küçük sıpam sonra siz ulennn...hatta en son sen...
vay dede naber...senin borun burada ötmez çömez üye...
eferinn...1000i devirmişsin...nazar etme ne olur geyik yaz seninde olur...
Kınroaddan sonar Harleye binmek ruh sağlığını bozar dede...yavaş yavaş büyütürüz...Kınroaddan sonra pejo 105 mobilet..
kanka matematikle aram çok iyi değil yav...ama üşenmeyip hesaplamışsın valla...ne diyim allah sabır versin...fazla güneşte durma kardeşim emi...
hocam güya sana gelcektim...ulan kaç kere Karaköye gittim...iş için...yuh bana ya...bi uğrayamadım...yalanım ben valla sanal ambians...
sağol kardeşim...imzan güzelmiş...nirden buldun bunu...ego ve sponsorluk güzel ikili olmuş...
Kolay olmadı...bu aşk bazen zirvede bazen en dipte...site ortamı benim için asla meslek olmadı...yani öylesine takılmıyorum burada...bir aile gibi düşünmek gerek ortamı...
sağol abisiiii ...
kanka aynı şeyleri düşünüp hissediyoruz...sen harfendaz ismini sayamadığım çok dostumla aynı şeylere sinir oluyoruz aynı şeylere gülüyoruz...geçen sene olsa çok gaza gelirdim...polemiği had safhada yapardım ama şimdi artık çok tad vermiyor...mesela en son akaltekeye takılayım kitleyim dedim...beni fazlasıyla ciddiye aldı...ne diyim abi...artık takılacağım arkadaşları seçeceğim...
bilemeyizki dostum...bi bakarsın yarına çıkamadık...ne bileyim bazen internetden nefret ediyorum...makinayı atasım geliyor...dünyadan uzaklaşmak istiyorum...yalnız kalmak istiyorum bazen...
abin seni öpsün emi...ulan sağlam yazmışın ha...üşenmemişin hemde...allah razı olsun...gururumu okşadın...duygulandırdın...bide şiir he...vay be...şimdi kendimi biraz adam hissettim...sağol be kanko...arada bir insan gibi davranmaya çalışıyorum sadece...keşke bir ormanda kendi halinde yaşayan bir böcek olsaydım...hayat çok ağır...ben her ağırlığı taşıyabilirim ama bazı yüklerin altında eziliyorum...
o palyaço benim be tuncerim...
Kıskanırım senii bennn...
kıskanırımm kalbimmden...
bu nasılll aşkk allahımm...
öleceğimm derdimdenn...
sana hiç şiir yazılmadı dimi dedoşş...
dostum işte buna gülünür..espiri anlayışına hayranım...kız arkadaşına bile böyle bir jest yapmamışsındır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Yoq abicim alıntı yapmıcam (yaparsam site patlar )ben bu son mesajınla ilgili konuşuorum hakkattende sen seneye 9000. msj kutlatırsın bize he bu arada 3000.msj kutlu olsun umarım istediin kadarda sağlıklı km ler görürsün
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Köyün delisi olmanın keyfini çıkar..
Bir kelebekdir mete abim
Hüzünler alır,kederler alır,acılar alır.
Hep neşe verir,aşk verir,sevda verir
Ama kelebek değil midir_?
Hepsini sığdırır hayatına
Kelebek değil midir_?
Sabah yeni doğan güneş gibi,
Doğar karanlığın içinden.
Gece sönen yıldızlar gibi,
Söner gider karanlığın içinde;
Hep kelebek değil midir _?
Nice 3000 mesajlarda,300 000 mesajlarda hep beraber olmak umuduyla canım abim.
hayırlı olsun mete...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yüzüne söylemek için özeldende yazabilirdin bunları
burada yazılması yakışık almamış
bu da benim görüşüm
mete_han tanışmıyoruz ama bende kutlayayım 3000. mesajınızı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)