Bakmayan 50 sene kaynanasıyla yaşasın
Reklamlar
-
31 Ağustos 2006, 19:23
Reklamlar
-
31 Ağustos 2006, 19:30
Suşi:
Yerinde duramayan birisiniz.Cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.
ben buymuşum ama külliyen yalan özeleştiri yaparken hiç yaln söylemem ama bi yanlışlık var :d 24 haziran doğumluyum
valla tanımlardan en çok bana kuru üstü pilav uyuyor bi tek öyle zeki değilim(kendimi öyle görmüyorum) bide mütevaziyimdir (belki biraz övünmek gibi oldu ama yalan yok)
kardeş bu arada eline koluna sağlık teşekkürler
-
31 Ağustos 2006, 19:34
Bende KOKOREÇ
Kokoreç:
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.
-
31 Ağustos 2006, 19:45
afiyet olsun arkadaşlar
bende kuru üstü pilavım
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
31 Ağustos 2006, 22:41
ehehue bu bana uydumu şimdi bee
Kokoreç:
Utangaç ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz.
-
31 Ağustos 2006, 22:55
Şusi
böööööööö& #246;ööööööğ
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
31 Ağustos 2006, 23:01
bende suşiiii we yazılanların hepside doğru yaww dikkat cekmeyi cok sewerim
-
31 Ağustos 2006, 23:08
-
31 Ağustos 2006, 23:13
kokoreç bikere yemişdim 2 gün hastanede yattım hiç sewmem sewenide sewmem
-
31 Ağustos 2006, 23:16
-
Mili adlı üyeden alıntı
afiyet olsun arkadaşlar
bende kuru üstü pilavım
al benden de o kadar kardeşim.
kuru üstü pilav ha,enteresan.
amma çok kokoreç varmış yahu.( bu arada pek sevmem kokoreçi )
-
Bayılırım 35 likten sonra ve yorgun gecenin sabahında İŞKEMBEYE.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
ya arkadaşlar karnım acıktı...kuru üstü pilav üstü döner olsa da yesek.
-
İşkembe
Çok hassas ve narinsiniz. Kolay aşık oluyorsunuz. Ne cok utangaç ne cok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz.
-
May the Force be with McLaren Mercedes
-
-
Allah'tan Türkiye'de fazla tüketilmiyorum!!!
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
bi suşi olmamıştım zaten
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler