ya olmaz böyle bir şey,, nasıl bir mantıktır bu anlamadım gitti
http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM
ya olmaz böyle bir şey,, nasıl bir mantıktır bu anlamadım gitti
http://www.youtube.com/watch?v=8c3YRPGppPM
ehuheuh Melis'ciğim şimdi hepsi bunu daha önce görmüştüm dicekler ama ben demiyorum işteee bu adamın yaptığı nedir anlamadım. soytarılık desek soytarı bile olamaz midemi bulandırıyo yaa bu adam.
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
ya inanmıyorum bir de klip çekilmiş bu ne yaaa
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Vallahi görmemiştim ve cok mutludum. Yaklasık 15 sanıye süren bu elim işkence sayenıizde gerçekleşti. Geri kalanına dayanamadığım için dinleyemedim. Ama aklım takılmadı desem yeridir bu bir komedi çekimi yada tv şakasımı yada gerçekten bu klibi çekilmiş bir şarkımı veya adı herne oluyorsa.
saygılarımla
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
ya bune bopyle abı ya adam ucmus resmen bıde utanmadan klıp cekıyo
cok komık ehuehueuehuehuehu
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
ahahaha
www.benbunudahaöncevermiştim.com
Ben 15 saniye bile dayanamadım üstad hakikaten işkence sevmediğin adamı oturt tv karşısına bağla kolunu bacağını bu mahlukatı izlet bu kadar olur. Yoldan geçen adamı tut söylet bir şarkı bu kadar kötüsünü bulmakta zorlanırsın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben bu adamı gördüğüm yerde döverim.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Bu Herif Samsun'lu
Yetmezmiş gibi bir de Makina mühendisi (yoksa makine mi demeliydim)
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
büyük yetenek.pop star adayımız pop star olmuş bile.
heryerde bu şarkı çalıyo
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
rezil ya yani oha ya bu kadarına sadece ohaaa
...........KARAALİ.........كاراالط
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)