Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
vay anam vaaaayyyyy. allah hiçbir motorluyu böyle şoförlerle karşılaştırmasın. ya bu arada dikkatimi çekti, 3. fotodaki mutlu bayan, arabadan inerlen anahtarları da almış anahtarlar elinde yaw
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
amin valla yaaa
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
ah Mili yapma ,, şimdi bütün erkekler "kadınlardan sürücü falan olmaz" diye yine polimiğe girecekler.. bizde " Hasbinallah "diycez..
ama böleside olmaz ki Melis'ciğim. Hem kadınlardan sürücü olur ama hepsinden diil bence bu bir gerçek
Tartışma yaratmayın erkek arkadaşlar yoksam atarım kendimi en yüksek kaldırımdan
valla şeytan dürtüyo beni cevap vericem ama bi yandan da korku var içimde
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
cevap verme bak yazık olur bana atmim şimdi durduk yere kendimi he
tamam ya bişe demediiiiiim ama şunu da inkar etmemek lazım, bayanlar araba kullanma konusunda pek iyi değil. ha bu onların sürekli panik olmasından kaynaklanıyor. erkeklerde de "ben erkeğim ben yaparım" dan gelen aşırı bir özgüven var. bundan dolayı erkekler araba kullanma konusunda daha iyi. fakat motosikleti (gördüğüm kadarıyla) bayanlar erkeklerden daha iyi kullanıyor
ya bu arada herşeyi de söyledim ben de hadi bakalım neyse
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
komik fotolar.
normal böyle şeyler.
tramvay,yat v.s. yakında uçağa felan çarparlarsa şaşırmamak lazım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
onler ne yaa öle puhahahahahahahahahaha
Aferin kız,çuvaldızı hemcinslerine batırmaya başladın.Devam devam,aferin.
Aklıma bizim hanım geldi birden.Babasının arabasını kaldırıma çıkarmakla kalmamış,duvara da toslamıştı.Benim motorun ve benim başına geleni de biliyorsun zaten.Sevgilerimle...
en iyi bayan sürücü yoktur
en az zarar veren bayan sürücü vardır
trafikte olmaz denilen şeyleri olur kılan tek varlıktır bayanlar
[FONT="Palatino Linotype"] [B][I][SIZE="2"][COLOR="Red"]Haydi eqoma sponsor ol !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B][/FONT]
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)