Az önce gelen test sonucuna göre corona pozitif olduğumu öğrendim.
Belirti olarak baş ağrısı ve göz ağrısı vardı. Başka da bir şey yok. Öyle evde ayakta atlatirim ben bunu.
Ayrıca dikkat edin vakalar patlama yaptı.
Az önce gelen test sonucuna göre corona pozitif olduğumu öğrendim.
Belirti olarak baş ağrısı ve göz ağrısı vardı. Başka da bir şey yok. Öyle evde ayakta atlatirim ben bunu.
Ayrıca dikkat edin vakalar patlama yaptı.
Acil şifalar, şimdiden çok geçmiş olsun.
Belli olmaz çok iddialı olmayın. Bende öyle diyorduk karantina bitimine son 3-4 gün kala öksürük sorunu başladı .. bu yüzden dikkat. Bu arada merak ediyorum ilk gün 18 adet ilaç kullandım sonrasında hatırlamıyorum ama 8 er adet kullandım sanırım... Şimdi ilaç kullanmaya devam ediyor musun ?
TATOĞLUBİLİŞİM
Yok aga ilac milac kullanmam ben, vücut kendisi yenecek o kadar. Üç gündür baş agrisi, göz ağrısı ve aşırı terleme dışında hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Şu anda onlar da geçti sayılır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
Teşekkür ederim çok sağolun.
Geçmiş olsun. Yalnız, "İyiyim ben, ilaç milaç gerekmez" diyenlerin 3-5 gün sonra "İmdaaat! Doktor yok mu doktor?" diye acil servislere başvurduğunu duyuyorum çevreden. Hepsi böyle olmuyordur ama yine de hatırlatayım.
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz Nisan ayında da ben atlattım.
Yalnız ben ilaç kullanmam diyen çoğu kişi şu an toprak altında. Şakası yok yani.
Geçmiş olsun, umarım tez zamanda atlatırsın.
Favipiravir veriyorlar galiba, kardeşim geçen ay yakalandı atlattı. Favipiravir ise o geniş spektrumlu bir antiviral ilaç. Ben olsam alırdım; ciğere inmesi riskine girmek istemezdım. Ciğere inerse fena... (Kardeşim aldı ilacı, ek olarak kanı sulandırmak için aspirin kullanıyordu sanırım.)
Hocam böyle düşünüyorsan sakın kullanma o ilaçları. Kötü olunca doktora da gitme sakın, ilaç kullanmadığın için yüzün olmaz. Doğal seçilim deriz
Geçmiş olsun.Aşı olmuşmuydun.Bizde geçen Ekim ayında ailece atlattık.Ama çok pis halsizlik yapıyor.Kolunu kaldıracak gücün olmuyor.Öyle pis pişey.
Kardeşimin ciğere indi entübe olmanın sınırından döndü.Bir hafta hastanede kaldı.İşe dönmesi 2.5 ayı buldu.
Dikkat et.Sana yapmasa yakınlarına yapar.
@water: inşallah olmaz.
@wandamme: teşekkür ederim.
@tomi: teşekkür ederim.
@cyan: evet dediğiniz ilacı verdiler
@hulk94: doğal seçilim olursa doğaya gübre olarak hizmet edeceğiz. Doğanın kanunları tıkır tıkır işliyor.
@okanbagiscan: aşı olmadım okan bey. Ben bu zamana kadar hiç yatağa düşmedim. Bağışıklık sistemim çok güçlü fakat toplumsal olarak zararım dokunacaksa toplum sağlığı daha önemli deyip gerekli önlemleri alırım. Bireysel düşüncelerim toplum sağlığının önüne geçemez.
Geçmiş olsun.
Doktorları dinleyin derim.
geçmiş olsun bu corona virüsü garip, bende geçirdim geçen kış ,üşüme, halsizlik, birde nefes almada hafif zorluk oldu, 3.4 gün kalkamadım sonrasında yavaş yavaş 1 haftaya toparladım ,bazısı ağır geçiriyor ,bazısı hafif ,enteresan bir şey, birde ben 1.5 ,2 pakete yakın içiyorum, sigara içenler balgam attığından hafif atlatıyor diyende var, riski daha yüksek diyende ,aşı ol diyeni de var, olma diyende, ilaç al diyeni de var, alma diyende, karışık bir şey ,bana göre bol güçlendirici yiyecek içecekler ile vücut aşırı zayıf değilse kolaylıkla atlatılıyor, ilaçlar için ağır ilaçlar deniyor, aşı zaten belirsiz fazları bile tamamlanmamış, bu işin sonu bakalım ne olacak bu konu hakkında da baya baya komplo teorileri dolaşıyor
@espresso ve @xterkan teşekkür ederim.
Bundan 5 gün önce bir buhran geçirdim. Yaz günü üzerime kar yağdı desem yeridir. Sabaha kadar zangir zangir titredim. Demek ki o zaman virüs 🦠 bağışıklık sistemime saldırmış. Çok şükür şu anda iyiyim. Halsizlik falan yok hatta dün kimsenin olmadığı dağ yollarında 10 km. bisiklet sürdüm.
Puhahaba,olm iyice amatore bagladin ya,nasil bir yorum bu.
Bagisiklik sistemin cok gucluyse hakkin rahmeti yakindir :p
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-52686785
Asi olmayanlara acayip gicik oluyorum,komplo teorileri hadi dogru diyelim ee o zaman bu iyi bisey dunya icin .git asini ol hasta etme adsmi.
Geçmiş olsun. İnşallah semptomlar ciddileşmeden kolayca atlatırsınız.
Bu doğru değil. Pfizer ve Moderna aşıları tahmin edilenden çok daha etkili çıktı. Hatta burada devletin bağımsız kurumu (CDC) aşı olanların maske takmasına gerek kalmadığını açıkladı. Çünkü hem hasta olmaları, hem de virüsü aktarma oranları aşırı düşük çıktı.
Geçmiş olsun.
Tez zamanda hasarsız atlatmanızı diliyorum.
Tüm dünya aşı gelsin diye umutla bekliyorduk.Aşı geldi millet aşı olmuyor.Pandemi giderek aşısızların pandemisine doğru gidiyor.
Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)