Yanlış bilmiyorsam noktalama işaretlerine uymak vacip. N'olur n'olmaz tevbe edin bence.
Yanlış bilmiyorsam noktalama işaretlerine uymak vacip. N'olur n'olmaz tevbe edin bence.
Benim en yakın arkadaşlarımdan biri Ermeni, haliyle Hristiyan. Geçmişte sormuştum; "Kanka sen Allah'ın varlığına ve birliğine inanıyor musun?" "evet" demişti. "Peki sence Hz.Muhammed son peygamber mi?" diye sordum , yine "evet kanka" dedi. Kanka dedim sen Müslümansın. Şaşırdı, "nasıl yani?" dedi.
İlk sayfa ile son sayfa arasında uçurum var. Ne olduda konu dine geldi :D Neyse aşı olmak istemeyene saygım var. Biz motora binioz diye doğal seleksiyon diyende var. Çokta şeee etmemek gerek. Her koyun kendi bacağından misali.. Neyse arkadaşa geçmiş olsun. Yakın bir arkadaşımda ciddi ciddi 5g falan olaylarını kafaya takıp olmadı şimdi hastanede umarım iyileşir tüm hastalar..
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Korkudan doğru düzgün cevap verememiş olabilir. Ya da gerçekten öyle düşünüyordur fakat bu meseleleri bizim kadar kafaya takan başka bir millet yok. Mesela bir hıristiyan müslüman olunca sevinçten havaya uçarlar ama tam tersi durumda o kişiyle tüm bağları koparıp kanlı düşman haline gelirler. Futbol takımı için birbirini kesen insanların din konusunda bu kadar hassas olmaları normal.
Eyvallah ekrem abi, zamanı gelince aşı olacağız elbette. Şu deneme süresi bitsin bakalım hayırlısıyla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Arkadaşlar çok ekstrem bir şeyler konuşmak istiyorum. Modern tıp yüzünden dünyada insan nüfusu arttı. Doğanın elemeye çalıştığı canlıları hayatta tutmaya çalışarak dünyanın içinden geçiyoruz. Bana göre dünya insan nüfusunun yüzde sekseni gereksiz. Üstelik bu gereksiz yığın sürekli tüketime sevk edilmiş durumda ve doğa bu yükü kaldıracak eşiği aştı. Bu gereksiz yığın içine ben de dahilim yanlış anlaşılmasın. Fakat gün gelecek dünya, insanlar yüzünden canlı popülasyonu için yaşamaya elverişsiz hale dönüşecek. Bağıra bağıra geliyor bu durumu hissetmemek için zır cahil olmak gerekiyor.
Darısı artık malum şahsın başına.. İçim bir yandan hesap vermeden bu şekilde gitmesin diyor bir yandan da nasıl gider ise gitsin Biz de az kurtulsak diyor.. Gerçi memleketin içine öyle bir şıçtı ki kanal istanbul yapılsa ordan geçecek suların tamamını bunun sıçtıgı moku temizlemeye kalksak o kadar suyla bile temizlenmez..
Ben sağlık bakanlığını bug'a sokup 4. doz aşımı oldum bu arada :D ama bu sefer aşı biraz yordu ateşim yok ama mafsallarım birazcık ağrılı ve halsizlik
vardı. ilk defa böyle bir durum için ağrı kesici içtim.
Dün akşam bizim hanım 2.doz biontech aşısını oldu.Bu gün üşüme sırt ağrım var diyor.Akşama azalır muhtemelen.
Bende 1 ve 2. dozda aynı şekilde salladı 2 gün.
Hangi testleri tamamlanmamis? Dunya capinda milyonlarca insani olduren bir pandemi esnasinda, 40000 kusur insan uzerinde 3 fazi da test edilmis, etkisi 6-9 ay olan bir asinin, 10 yil sonraki olasi etkilerinin sonuclarini mi bekliyorsunuz?
Israrla sanki kimileri oyle, kimileri boyle diyormus gibi naklediyorsunuz; hic oyle olmadigi acik ve net belli olmasina ragmen.
Son bir deneme: Bakin bizim devlet erkani komple asi oldular cikar cikmaz. Ciddi bir zarari olsa olurlar miydi? Kimse umurlarinda degil. Cehaletiniz, bilime ve uzmanlara kulak vermenize engel oluyorsa, bari iktidardakilerin firsatciligina ve bencilligine guvenin.
Bu korona virüsünü çok abarttilar canim. Bir hafta oldu, nezle grip gibi bir şey oldu bende. Zaten daha önce de olan bir şeyin aynısı oldu. Milleti boşuna paniğe sevkettiler. İşte nezle gribin farklı bir versiyonu diyelim. Ha bu virüsten dolayı vefat edenler de var ona bir şey demiyorum. Ama dünyada her gün milyonlarca insan çeşitli sebeplerden dolayı ölüyor.
Burada dinç ve hafif semptomlarla atlattığını görmek güzel oldu. Umarım böylece biter ve test sonuçların negatife döner. Ayrıca, düşündüğün gibi değil. Bizim tanıdığımız doktor en başından sıkı tuttu işi, aşılarını oldu, sonuç entübe ettiler. 2 doz sinovac olan ahaliden. Daha geçen hafta gencecik çocuğun vefat haberini aldık. İş abartılacak gibi değil ve sadece sen ile bitmiyor, yakın çevrenin vebali de sana bağlı oluyor.
Geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)