2021 Kuzey Avrupa Gezi planım
Reklamlar
-
11 Eylül 2021, 10:48
Kazasız belasız gitti geldi. Geçmiş olsun. Şimdi sırada yaptığı gezi ile ilgili yazısını beklemekte.
Reklamlar
-
11 Eylül 2021, 11:47
Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız gitti geldi. Geçmiş olsun. Şimdi sırada yaptığı gezi ile ilgili yazısını beklemekte.
Heyecanla bekliyoruz
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
17 Eylül 2021, 08:54
İsmet abi ne zaman geliyor yol hikayeleri. Seni bekliyoruz
MotoXPR
https://www.youtube.com/@MotoXPR
-
17 Eylül 2021, 10:35
Bende bakıyorum bakıyorum gelen giden yok.
-
17 Eylül 2021, 11:05
Yazmasi, duzenlemesi, fotograf secmesi, video toplamasi duzenlemesi gerek. Bunlar gercekten zor isler soyleyeyim, geziden bile zor gelebiliyor insana, kendimden biliyorum
-
22 Eylül 2021, 13:30
Henüz gelen giden birşey yok eralde, bekliyoruz
-
22 Eylül 2021, 13:37
bu sefer cok bekletti bizi
-
22 Eylül 2021, 13:52
Ben de merakla bekliyorum. Özellik Auschwitz Kampı ile ilgili fotograflari ve oraya gittiğinde hissettiklerini.
-
22 Eylül 2021, 13:54
Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı
Ben de merakla bekliyorum. Özellik Auschwitz Kampı ile ilgili fotograflari ve oraya gittiğinde hissettiklerini.
Kurgusu, montajı,yazması ,seçmesi zaman alıyordur muhtemelen 5000 km yolu gitti geldi onun yorgunluğu vs olabilir ama arada burdayım dese keşke :D
-
24 Eylül 2021, 16:10
Ismet abi video yayinlamaya baslamis Youtube'da
-
24 Eylül 2021, 17:05
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
24 Eylül 2021, 17:43
Buraya da hazırlıyordur, genelde hep önce video sonra buraya yazı hazırlıgı yapıyor.
tabi 17 sayfalık forumda, zevkine geziye cıkan adamın sponsoruymuş gibi geri dönmesine laf yapan gerzekleri gördüğü için yazmıyor da olabilir.
-
24 Eylül 2021, 22:45
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Birinci bölümü ilgiyle izledim. Benim ilgimi çeken herşey çok doğal ve gerçek. İsmet beyi tebrik ederim.
-
25 Eylül 2021, 08:54
Resmen eziyet çekmiş yahu.
O kadar eşya ya ne gerek var ki? Yarısını kullanmamıştır tahminen.
Günde 8-10 saat yol yap, sonra çadır yemek işleriyle uğraş, zarzor uyu, sabah uyan ,çadırı topla,eşyaları paketle,sar,yola çık. X 21 gün.
-
25 Eylül 2021, 09:27
Romanyaya nasıl girdi yahu öyle bizim ülke sınırı gibi, sorgusuz alıyorlar herhalde :D
-
25 Eylül 2021, 12:05
arndiol adlı üyeden alıntı
Romanyaya nasıl girdi yahu öyle
bizim ülke sınırı gibi, sorgusuz alıyorlar herhalde :D
Adam AB vatandaşı Bulgaristandan girdikten sonra İstanbuldan Ankaraya gitmekten farkı yok onun için Senin gidebilmen için Schengen vizesi alman lazım
-
25 Eylül 2021, 13:31
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Adam AB vatandaşı Bulgaristandan girdikten sonra İstanbuldan Ankaraya gitmekten farkı yok onun için
Senin gidebilmen için Schengen vizesi alman lazım
Sanırım videoyu izlemeden sadece yorum yapmak istiyorsun . AB vatandaşı da olsan geçişlerde mühür / kaşe vurulur. İsmet abiye direk hiçbirşey yapmadan devam dediler. Hatta kendisi bile şaşırıp problem olabilir dedi. Ona istinaden yazdım.
-
25 Eylül 2021, 14:02
Merhaba arkadaşlar.
Yaptığım gezi boyunca gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim.
Çok şükür on beş gün oldu sağ salim evime ulaştım. Bu güne kadar niye bir şey yazmadığım hakkında bir iki şey söylemek istiyorum.
Geziye çıkarken uğurlamaya gelenler ile bir iki resim çekildim. Yolda da bir iki video çektim. Bakırköy'de ( İstanbul ) cengiz motora uğradım sağ olsunlar yolda değiştirmem için yedek yağ verdiler onlarla da bir iki resim çekildim cep telefonum ile. Sonra Güzelce ye gelince cep telefonumu düşürdüğümü fark ettim. O ana kadar çektiğim görüntü ve resimler telefonla birlikte gitti.
Yapacak bir şey yok yeni telefon aldım resim ve video çekerek gezime devam ettim. Dönüş yolunda Slovakya da telefonumu ormanlık bir yolda düşürdüm. Bu telefonla birlikte bütün gezi ve resimlerimi kaybettim. Büyük bir üzüntüye düştüm. Bir umut geri döndüm belki bulurum umudu ile. Bir iki kilometre sonra yolun ortasında buldum ama üzerinden araç geçmişti ekran kırıktı.
Yola devam ederek Budapeşte'ye ( Macaristan )geldim ekranı değiştirdim. Tamirci ekran için yeni telefon parası istedi zar zor yarı fiyatını anlaştık.
Fakat telefon çalışmıyordu sadece wifi kullanabiliyor ve video çekebiliyordum. Eski görüntülere ulaşamıyor ve kullanamıyordum.
Yolda olduğu kadar görüntü ve resim çekerek geldim. Burada servise verdim ana kart ve başka bir parçada ezilmeden dolayı hasar oluşmuş yine yarı telefon parası vererek onları tamir ettirdim. Kısacası iki telefon parası vererek tamir edilmiş bir telefon ve görüntülere ulaştım.
Bu belirsizliği giderip sizlere net bir cevap vermek için bekledim ve hemen acele ile arayı daha fazla açmamak için ilk video mu sizlerle paylaştım.
Anlayışla karşılayacağınızı umar bu talihsiz gecikme için hepinizden özür diler tekrar ilgi ve alakanız için tek tek teşekkür ederim.
En kısa zamanda yeni video ve yazılarımda buluşmak üzere sağlıcakla kalın.
-
25 Eylül 2021, 15:51
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Çok şükür on beş gün oldu sağ salim evime ulaştım. Bu güne kadar niye bir şey yazmadığım hakkında bir iki şey söylemek istiyorum.
Geziye çıkarken uğurlamaya gelenler ile bir iki resim çekildim. Yolda da bir iki video çektim. Bakırköy'de ( İstanbul ) cengiz motora uğradım sağ olsunlar yolda değiştirmem için yedek yağ verdiler onlarla da bir iki resim çekildim cep telefonum ile. Sonra Güzelce ye gelince cep telefonumu düşürdüğümü fark ettim. O ana kadar çektiğim görüntü ve resimler telefonla birlikte gitti.
Yapacak bir şey yok yeni telefon aldım resim ve video çekerek gezime devam ettim. Dönüş yolunda Slovakya da telefonumu ormanlık bir yolda düşürdüm. Bu telefonla birlikte bütün gezi ve resimlerimi kaybettim. Büyük bir üzüntüye düştüm. Bir umut geri döndüm belki bulurum umudu ile. Bir iki kilometre sonra yolun ortasında buldum ama üzerinden araç geçmişti ekran kırıktı.
Yola devam ederek Budapeşte'ye ( Macaristan )geldim ekranı değiştirdim. Tamirci ekran için yeni telefon parası istedi zar zor yarı fiyatını anlaştık.
Fakat telefon çalışmıyordu sadece wifi kullanabiliyor ve video çekebiliyordum. Eski görüntülere ulaşamıyor ve kullanamıyordum.
Yolda olduğu kadar görüntü ve resim çekerek geldim. Burada servise verdim ana kart ve başka bir parçada ezilmeden dolayı hasar oluşmuş yine yarı telefon parası vererek onları tamir ettirdim. Kısacası iki telefon parası vererek tamir edilmiş bir telefon ve görüntülere ulaştım.
Bu belirsizliği giderip sizlere net bir cevap vermek için bekledim ve hemen acele ile arayı daha fazla açmamak için ilk video mu sizlerle paylaştım.
Anlayışla karşılayacağınızı umar bu talihsiz gecikme için hepinizden özür diler tekrar ilgi ve alakanız için tek tek teşekkür ederim.
Süper bir turing motosiklet, eksiksiz seyahat ve görüntüleme ekipmanları, herşeyin planlı ve düzenli yürüdüğü bir seyahat yapmış olsaydınız sizi izlermiydim? Belki. Fakat şimdiki ilgiyi göstermezdim. Gezilerinizde kendimden bir şeyler bulduğum için daha çok ilgimi çekiyor. Bir keresinde hafıza kartını takmadığım kamera ile gezi görüntülemesi yapmıştım Bilgisayarımın diski çöktüğünde Gaziantep, Urfa, Göbeklitepe gezimin tüm görüntülerini kaybetmiştim. Aksaklık yaşamanızı tabi ki istemeyiz. Fakat, samimi ve plansız olmanız benim için daha ilgi çekici. Yaptığınız işin ne kadar emek gerektirdiğini biliyorum. Allah kolaylık versin.
-
25 Eylül 2021, 19:24
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
İsmet abi harikasın her zaman ki gibi. İlgiyle diğer bölümleri bekliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)