Ekonomide kötü haberler gelmeye başladı!
Reklamlar
-
10 Ağustos 2021, 11:45
Hayat ; " hardcore " oldu.
Reklamlar
-
10 Ağustos 2021, 13:46
Sıkıntı yok,biz bize yeteriz.
Ben zamları destekliyorum,fiyatların daha çok artmalı,dış güçler çok pis kıskansın
Size küçük bir örnek vereyim,yurt dışına çıkarken,50 tl yurt dışı çıkış harcı yatırıyoruz,iktidar bizi düşünüyor,ülkeye girişte para almıyor,bundan büyük hizmet olur mu?
-
10 Ağustos 2021, 14:11
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Sıkıntı yok,biz bize yeteriz.
Ben zamları destekliyorum,fiyatların daha çok artmalı,dış güçler çok pis kıskansın
Size küçük bir örnek vereyim,yurt dışına çıkarken,50 tl yurt dışı çıkış harcı yatırıyoruz,iktidar bizi düşünüyor,ülkeye girişte para almıyor,bundan büyük hizmet olur mu?
Ona bakarsan çiftleşmek de zevk işi ama vergi alınmıyor!
-
10 Ağustos 2021, 14:17
Dur bi çay koyiyim konu güzel
-
11 Ağustos 2021, 12:28
-
11 Ağustos 2021, 13:07
Arkadaş
takıldığım her ortamın %85 ' i hükümet karşıtı. Takıldığım her forumun %90 ' ı hükümet karşıtı... Ancak seçim zamanı geldiğinde ezici üstünlükle başa gelen bunlar ?
-
11 Ağustos 2021, 13:39
murattatoğlu adlı üyeden alıntı
Arkadaş
takıldığım her ortamın %85 ' i hükümet karşıtı. Takıldığım her forumun %90 ' ı hükümet karşıtı... Ancak seçim zamanı geldiğinde ezici üstünlükle başa gelen bunlar ?
O zaman bulunduğun ortamı değiştir :D orada overdose muhalefet var :D
-
11 Ağustos 2021, 14:09
sorsan herkes karşıt ama sandıkta hüloğğğ
-
11 Ağustos 2021, 14:14
arndiol adlı üyeden alıntı
Acik oy, gizli tasnif.
-
11 Ağustos 2021, 14:23
murattatoğlu adlı üyeden alıntı
Arkadaş
Murat bey, bu zamanda internet nedir bilmeyen insanlar var. Bilgiyi sadece televizyondan alan insanlar çok.
İnternet kullanıcıları genel olarak muhalif taraftalar. Çünkü bilgiyi kıyaslayabiliyorlar. Zira internet demek golabal dünyaya açılmak demek. Dolayısıyla vakit geçirdiğiniz alanların yüksek oranda muhalif olması gayet doğal bir hadise.
-
11 Ağustos 2021, 14:59
hokahey adlı üyeden alıntı
Murat bey, bu zamanda internet nedir bilmeyen insanlar var. Bilgiyi sadece televizyondan alan insanlar çok.
İnternet kullanıcıları genel olarak muhalif taraftalar. Çünkü bilgiyi kıyaslayabiliyorlar. Zira internet demek golabal dünyaya açılmak demek. Dolayısıyla vakit geçirdiğiniz alanların yüksek oranda muhalif olması gayet doğal bir hadise.
Sen o dediklerini geç okuduğuna acaba diyen 1000 kişide 2 kişi onunda bir kişisi araştırır diğeri de ha bunu benim siyasal görüşüme yakın biri demiş doğrudur der :D Birde baba parası yiyip ,bir günlük sgk'sı olmayan 5mt2 odasından çıkmadan siyasal bilimler bitirmiş halkla hemhal olmuş kişiler de var :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
O değil de muhalefet iktidar olursa muhalifler muhalefete mi geçecekler yoksa eskiden kendi dedikleri gibi iktidar yalakası mı olacaklar
Ateristler bana açıklasın :D
Az troll bende yapayım bu kadarına hakkım var gibi :D
-
11 Ağustos 2021, 15:00
Biz ezilenin yanındayız. tayyip kaybederse onun tarafına geceriz. fsdhfdsfsd
-
11 Ağustos 2021, 16:08
-
11 Ağustos 2021, 16:29
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Sen o dediklerini geç okuduğuna acaba diyen 1000 kişide 2 kişi onunda bir kişisi araştırır diğeri de ha bunu benim siyasal görüşüme yakın biri demiş doğrudur der :D Birde baba parası yiyip ,bir günlük sgk'sı olmayan 5mt2 odasından çıkmadan siyasal bilimler bitirmiş halkla hemhal olmuş kişiler de var :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------
O değil de muhalefet iktidar olursa muhalifler muhalefete mi geçecekler yoksa eskiden kendi dedikleri gibi iktidar yalakası mı olacaklar
Ateristler bana açıklasın :D
Az troll bende yapayım bu kadarına hakkım var gibi :D
Ateistleri bilmem ama siyasi görüşünü "Anarşist" olarak ifade eden biri olarak seçimlerde oy verirsem bunu artık bunlara muhalefet etmek istiyorum anlamında oy veriyorum. Yani iktidar değişse de muhalif olmaya devam.
-
11 Ağustos 2021, 16:31
espresso adlı üyeden alıntı
Ateistleri bilmem ama siyasi görüşünü "Anarşist" olarak ifade eden biri olarak seçimlerde oy verirsem bunu artık bunlara muhalefet etmek istiyorum anlamında oy veriyorum. Yani iktidar değişse de muhalif olmaya devam.
Ateist yazmadım dikkat et aterist yazdım yani şu mario'nun olduğu ateri :D
-
11 Ağustos 2021, 18:28
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Ateist yazmadım dikkat et aterist yazdım yani şu mario'nun olduğu ateri :D
haa, zamanında çok ateri oynadım, aterist de olabilirim o zaman.
-
12 Ağustos 2021, 01:44
Bu olanların tek sebebi muhalefet. Bu muhalefet köşede durup iktidarı halka şikayet edip duruyor. Bunlar iktidara gelirse varya daha neler yaparlar.
Hadi siz yazmaya devam edin ben kahvemi alıp geliyorum.
-
12 Ağustos 2021, 08:22
stunc adlı üyeden alıntı
Bu olanların tek sebebi muhalefet. Bu muhalefet köşede durup iktidarı halka şikayet edip duruyor. Bunlar iktidara gelirse varya daha neler yaparlar.
Hadi siz yazmaya devam edin ben kahvemi alıp geliyorum.
Muhalefetin sucu var, etkin calısmayıp hükümeti değiştiremedi. Ona lafım yok.
Ancak 65 senedir iktidara gelmemiş bir partinin hükümete geçince bize neler yapacagını nereden biliyorsun, ermiş kişi misin?
20 senedir anamız aglıyor. Bu ekonomi daha ne kadar kötü yürütülebilir ki? Hadi geçtim bunlar kadar kötü yürütülecek , en azından adamlar mülteci problemini ve CBlığı harcamalarını iptal edecek. Sadece bu ikisi bile ülkeyi rahatlatır.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
12 Ağustos 2021, 08:39
Muhalefet hiçbir şey yapmıyor. 20 yıldır ne bir KHK çıkardı, ne 1 km duble yol yaptı, ne bir yasa çıkardı, ne bir köprü yaptı. 20 yıldır oturdukları yerden konuşup maaş alıyorlar. Bence muhalefet kaldırılsın.
-
12 Ağustos 2021, 08:57
watercolours adlı üyeden alıntı
Muhalefet hiçbir şey yapmıyor. 20 yıldır ne bir KHK çıkardı, ne 1 km duble yol yaptı, ne bir yasa çıkardı, ne bir köprü yaptı. 20 yıldır oturdukları yerden konuşup maaş alıyorlar. Bence muhalefet kaldırılsın.
yerine avm yapılsın
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)