Honda Yapıştırmış Zam Kararını
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben hep 50 tl lik alıyorum
-
anlaşılan her ay 5 bin koyarak ilerliyorlar. nası mutlumuyuz
-
oktayakgoz adlı üyeden alıntı
anlaşılan her ay 5 bin koyarak ilerliyorlar. nası mutlumuyuz
Kimse motor almasa bak nasıl düşiyo o fiyatlarrrr!
Deeermisimmmm eheeh
-
“Motor almayın piyasa düşecek”
Diyenleri sahneye alalim. Abi bu ülkede en son neyin fiyatı düştü ki yükselmesine şaşıralım.
Dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde bile millet piyasa durdu indirimler gelecek derken gümrük zamı otv zammı oldu beklediği ile kaldi. Bu piyasa düşmez. Allah sebebi olanlarin belasını versin motor bile almak zorlasti be yuh.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Kimse motor almasa bak nasıl düşiyo o fiyatlarrrr!
Zaten bu sözün kankası da "Sallandıracaksın 1-2'sini Taksim'de, bak bir daha zam yapıyorlar mı"
-
Motor almak için bayiye gelenleri Ankara'dan ve Tokyo'dan gelen beyler karşılıyor ve alınacak motor da anlaşıldıktan sonra Film Gibi'nin paravanı kapanıp hoop threesome'ye geçiyorlar. Yazık bayi de uzaktan anca izlemekle yetiniyor :D
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Zaten bu sözün kankası da "Sallandıracaksın 1-2'sini Taksim'de, bak bir daha zam yapıyorlar mı"
"Sıcak değil de nem fena" diyen tayfa.
-
Evet CBR650R 124bin olmuş 2017 de 37 bindi.
-
02 Temmuz 2021, 13:14
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Motor almak için bayiye gelenleri Ankara'dan ve Tokyo'dan gelen beyler karşılıyor ve alınacak motor da anlaşıldıktan sonra Film Gibi'nin paravanı kapanıp hoop threesome'ye geçiyorlar. Yazık bayi de uzaktan anca izlemekle yetiniyor :D
Yok yahu. Olay biteli cok oldu. Taa zamaninda "Bu milletin a... ..cagiz" diyenler ciddi ciddi hallettiler o isi. Hatta o kadar saglam hallettiler ki sonrasinda ayakta durup yurumekte zorlaniyor herkes... Anki durum olsa olsa odur. Yoksa Tokyo'daki adamin ne isi olur...
-
02 Temmuz 2021, 13:19
hasmet adlı üyeden alıntı
Yok yahu. Olay biteli cok oldu. Taa zamaninda "Bu milletin a... ..cagiz" diyenler ciddi ciddi hallettiler o isi. Hatta o kadar saglam hallettiler ki sonrasinda ayakta durup yurumekte zorlaniyor herkes... Anki durum olsa olsa odur. Yoksa Tokyo'daki adamin ne isi olur...
Sen kaçtın kurtuldun tabii oradan rahat rahat sallıyorsun. Giren bize giriyor gel biraz da ucundan sen tut.
-
02 Temmuz 2021, 13:29
hokahey adlı üyeden alıntı
Sen kaçtın kurtuldun tabii oradan rahat rahat sallıyorsun. Giren bize giriyor gel biraz da ucundan sen tut.
Ben taa 2000'den once okumaya geldim yahu. Sonra is buldum kaldim. Hatta bir kac kez is gorusmelerinde bulunup donmeye de calistim, ama uygun bir firsat denk gelmedi. Daha sonra duman oldu ortalik zaten. Zamaninda is gorusmesi yaptigim kidemli insanlar buradaki giris pozisyonlara basvurmaya basladilar... Oradan goze carpiyor mu bilmiyorum ama acaip beyin kaybi yasadi ulke son 5-10 yilda. Paradan cok daha buyuk bir kayip bu. Insallah duzelir, ne diyeyim. Bizzat yasamak gibi olmasi mumkun degil tabii ki ama uzuluyor insan...
-
03 Temmuz 2021, 10:32
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Evet CBR650R 124bin olmuş 2017 de 37 bindi.
2019 da ikinci el 3 aylık 3 binde motoru 51.5 aldım. Sıfırı 56.500 dü. Bir şey alınacaksa hemen alınmalı demek ki.
-
03 Temmuz 2021, 12:42
hokahey adlı üyeden alıntı
"Sıcak değil de nem fena" diyen tayfa.
Yalnız doğru o. Hava kuru olduktan sonra bana 40C bile işlemiyor. (Gölgede olma kaydıyla...)
-
03 Temmuz 2021, 21:23
Cyan adlı üyeden alıntı
Yalnız doğru o. Hava kuru olduktan sonra bana 40C bile işlemiyor. (Gölgede olma kaydıyla...)
Aynen öyle. Ben Ankara'ya gitmiştim birkaç sene evvel. 35 derecede güneşin altında dakikalarca durdum ve hiç rahatsız olmadım. İstanbul'da 27 derecede gölgede de olsan terden bayılacak gibi oluyor insan.
-
04 Temmuz 2021, 02:10
Valla hondacım , istediğin kadar zam yap , istediğin kıadar motor sat... Almayacam işte... 1000rr 55 bin olursa belki alırım...
-
05 Temmuz 2021, 13:07
şimdi bu fiyatlara iç geçiriyoruz ya, bundan 5 yıl sonra da keşke o zaman alsaymışım dersiniz
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
05 Temmuz 2021, 15:06
hasmet adlı üyeden alıntı
Hem caponların ki küçükmüş deyolla. Dua edin Afrika sıcaklarına çarpılmayalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Bu ağbinin dediğine göre Ankara'nın ki afrikalıdan bile büyükmüş.
-
06 Temmuz 2021, 08:55
Düz enflasyon hesabıyla bile yılsonunda Dolar 11-12 olacak iken bu zamlar normaldir. Maaş artışlarının düşük olması için enflasyonun kasten düşük gösterilmesini saymıyorum tabii , (Memurlara %5 zam yaptılar yahu !) onu da ekleyin.
-
06 Temmuz 2021, 09:55
Osm@n adlı üyeden alıntı
Hem caponların ki küçükmüş deyolla. Dua edin Afrika sıcaklarına çarpılmayalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Bu ağbinin dediğine göre Ankara'nın ki afrikalıdan bile büyükmüş.
https://scontent.fesb6-1.fna.fbcdn.n...1f&oe=60E7FEBE
Hepsi itibar için.
May the Force be with McLaren Mercedes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)