Merhabalar. Yazacak bir yer bulamadım. Bütün arkadaşlarımla dostluğumu bitirdim. 23 Yaşındayım. İngilizce Ekonomi okuyorum. Ülkeyi gördükçe,emeğin bu kadar değersiz olduğunu gördükçe kahroluyorum. Psikolojik destek al diyebilirsiniz ama bu böyle bir ekonomi ve ortamda hayat boyu başkalarınin sermayesini büyütmek için gecemi gündüzüme katacağim gerçeğini değiştirmiyor. Bununla yüzleşmek istemiyorum. Bu yaz motosikletimi sattım,bir öğrenci değişim programına kaydoldum. Korona dolayısıyla iptal oldu. Hapis yatıyor gibi hissediyorum. Ekonomi,politik ekonomi ve ekonomi modelleri derslerine girerken içim sızlıyor. Gram heves kalmadı. Aklıma burası geldi. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Ülkede çalışacak,inovasyon ve iş etiğine dayalı çalışacak firma yok. Herşey oligopolün ve tekelin elinde.Yarın doğru reformlar yapılsa,20 seneye düzeliriz. Yaşam kalitemi 1 tık arttırmak için yıllarımı vermeyi onuruma yediremiyorum. Emeğimiz para etmiyor. Hadsizlik ediyorsam özür dilerim ama 500 dolar maaş ve şirket arabası için referans aramak istemiyorum. Bu yaşıma kadar bütün amelelikleri yaptım. Çok büyük firmalarda ufak tefek pozisyonlarda da olsa çalıştım. Yıllarımız,vaktimiz bu kadar değersiz mi? Kitabımı okumak,kahvemi içmek,rahat rahat pazar sürüşüne çıkmak,kız arkadaşımla cebimdeki parayı düşünmeden çıkıp gezmek benim hakkım değil mi? Hassas kalpli,zayıf,psikoloğa ihtiyacı var diyebilirsiniz. Belki öyledir. Ama ben insanların bu tarz bir model içinde sessiz kalmalarını daha mantıksız buluyorum. Ülkeden bile çıkamıyorum. Annem ve Babamın varlığı ve benim için verdiği emekler beni ayakta tutuyor. Bana bi tavsiye falan verin .lütfen.