Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun.Allah sevdiklerimizle huzurlu bereketli daha nice bayramlar görmeyi bizlere nasip etsin.
Hepimizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun.Allah sevdiklerimizle huzurlu bereketli daha nice bayramlar görmeyi bizlere nasip etsin.
Nice güzel bayramlarda birarada olmak dileklerimle, herkese mutlu bayramlar dilerim.
sağlıklı mutlu günlere, iyi bayramlar dilerim herkese.
Agiz tadiyla,saglikli,mutlu nice bayramlara...
Tekeriniz düz bassin...kazasiz belasiz süruşler..
Değerli abiler, kardeşler, arkadaşlar ben de sizlerin ve ailelerinizin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, çocukluğunuzdaki gibi mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.
Hayırlı bayramlar abiler, ablalar.
İyi bayramlar.
Ramazan bayramı olduğunu bilmiyordum, millet alışmış bende bozuntuya vermeyeyim diye bayramlaşıyorum, bana kalırsa saçma bir ritüel, ne anlamı var?
Zaten hiç bir yeğenime de el opturmedim ama haşlıklarını verdim, onlarda zaten işin para kısmına bakıyorlardı.
Bunun dışında bayramlar da birçok ritüel gibi saçmalıktan başka bir şey değil. insanlar sorgulamadan yaşayan varlıklar.
Şeker bayramınız kutlu olsun
Dini boyutunda değilim...
Benim için de aynen dediğin gibi..Ama şu varki insanlar için güzel bir gelenek...En azından yılda 2 kere bayram adı altında insanlar 3-5 gün tatil yapıp kafa dağıtıyor... Çocuklar desen ayrı mutluluk kaynağı onlar için...
Bence yaşanmasında sakınca yok.. Hatta senede 5 defa falan olsa daha iyi olur..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Herkesin Ramazan bayramını kutlarım.
Sedat Peker bile kutladı daa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)