5 Mayıs 2021 Algida Calippo rezaleti.
Reklamlar
-
Dün çocuklarla şarküteriden alışveriş yaptım. Tam dışarı çıktık çocuklar "buba en sevdiğimiz dondurma gelmiş alıversene" dediler. Buba yüreği yufkadır, dayanamaz. Alıverdim üç tane calippo. Birini de kendim emüklerim evde diyerekten üç tane aldım. Benim neyim eksik, buba olduk ama çocuk ruhumuzu kaybetmedik. Neyse, dışarıdan aldım şekerli buzları (bildiğin şekerli buz işte) baktım içerisi mahşer yeri gibi, sahibi de tanıdık olunca yarın veririm parasını dedim ve uzadık.
Bu öğlen parasını vermek için geri gittim, ne kadar bizim şekerli buzlar dedim. Cevap: tanesi 9 lira. Neeey dedim. Yanlış anladın galiba ömerim sarı paketli şekerli buz diyorum, "evet abi 9 lira diyor." Gırtlağına yapışacağım adamın ayıp olacak. Kesmedi gittim dolaptan bir tane numune getirdim. Abi 9 lira yemin ederim diyor. Herkesin içinde sinirle oğlum bu nasıl 9 lira lan diye bağırdım. Herkes şok. Gözler bende. Üç tane aldım bir de diye ekledim. Toplamda 27 lira bu lanet olası şeylere mi verdim ben dedim. Bağıra bağıra ödedim maalesef.
Yahu moralim harbiden çok bozuldu ya. Parasında pulunda değilim, sadece enayi yerine koyulmak fena ağırıma gitti. Bir daha fiyatını sormadan hiçbir şey almayacağım.
Reklamlar
-
Üşenmedim fiyatını araştırdım. Çoğu yerde 1 lira. Birkaç yerde 9 liraya da gördüm. Çok ilginç.
https://www.cagri.com/algida-max-calippo-stick-60-ml
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rezalet.
3 tane magnum alınır o paraya.
Kınıyoruz o şarküteriyi.
-
mustick adlı üyeden alıntı
Ne biçim bir iştir anlamadım ha!
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------
Uğur adlı üyeden alıntı
Rezalet.
3 tane magnum alınır o paraya.
Kınıyoruz o şarküteriyi.
Kesinlikle rezalet. Şekerli suya 27 lira verdim.
-
Okunmuş üflenmiş mi? Yani extra bir şeyi mi var yoksa bildiğimiz limonatanın buzlukta dondurulmuş hali mi?
Meybuz derdik eskiden.
-
O paraya AOÇ Dondurma alınırdı hemi de 1000ml
-
Çağrı market fiyatı yanlış olabilir ancak 9 tl de olacağını sanmıyorum. Magnumun 9 tl olmasını da normal karşılamamak lazım
-
Benim kız reçetesini aldı İstanbul'da bir eczaneden , 100 tl ödemiş , burdaki eczanelere sordum , ödeme çıkmaması lazım dediler. Ülke dingonun ahırı. (Ya da adamın kirası yüksek , onu bölüştürüyor müşteriye)
-
Serbest piyasa ve dalgalı kurda devlet dövize karışmaz, piyasaya da karışmaz, ama denetler.
Bizim hükümet dövize müdahale eder (onu da beceremez), piyasayı denetlemez (seçim öncesi market basar ancak).
-
magnum daha ucuz.
bu arada magnum oreo yu deneyın, içi efsane :D
-
arndiol adlı üyeden alıntı
magnum daha ucuz.
bu arada magnum oreo yu deneyın, içi efsane :D
Aklımda
May the Force be with McLaren Mercedes
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Benim kız reçetesini aldı İstanbul'da bir eczaneden , 100 tl ödemiş , burdaki eczanelere sordum , ödeme çıkmaması lazım dediler. Ülke dingonun ahırı. (Ya da adamın kirası yüksek , onu bölüştürüyor müşteriye)
Dediğiniz gibiyse hayırlısı olsun demek ki adam ECZANE BANK kurmuş kendi çapında takılıyor.
-
E bundan sonra o işletmeden bir daha alışveriş yapmasın, kendi kaybeder!
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
eskiden kalma muayene ücretleri olabilir.
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
E bundan sonra o işletmeden bir daha alışveriş yapmasın, kendi kaybeder!
Sorun işletmede değil dondurma şirketinde. 9 lira ne la bu?
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Aklımda
yanlıs soylemişim yav Magnum Cookie imiş adı.
iç katmanı ayrı bi cikolata kaplı :D efsoo
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Sorun işletmede değil dondurma şirketinde. 9 lira ne la bu?
https://www.gocadukgan.com/algida-ca...akal-105-mlx24
Tanesi 6TL'ye geliyor gibi toplu alimda.
Bir de soyle bisey var gecen yildan
https://www.sikayetvar.com/algida/al...slar-yapiliyor
-
arndiol adlı üyeden alıntı
Teşekkürler ;)
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi litre meyve suyunu poşetlere döküp doldurun,aynısı.
Bi de meybuzlar vardı,ilkokuldayken 5-6 tane yerdik günde.
Zalım bakkal amca,boyalı suyu dondurma diye satardı bizim gibi ilkokul bebelerine.
-
Bu dondurma diye satılan ama paketine dondurma bile yazamadıkları ürünler zaten içlerinde bol miktarda yapay tat verici aroma, kimyasal boya, glikoz şurubu ve MSG var. Çocuklara kesinlikle zararlı. Bizim çocuklara da çok nadiren alıyoruz ama mümkün olduğunca almıyoruz zaten küçükten alıştıkları için zararlı olduğunu biliyorlar görünce istemiyorlar.
Yine hazır meyve sularında da glikoz şurubu var bol miktarda. Bunlar çocuklara zararlı. Dede ve ailedeki diğer yaşlıla rbazen çocuklara faydalı diye meyveli süt ya da meyvesuyu alıyorlar ama yapmayın bunlar zararlı desem de dinletemiyorum. Bir keresinde bira daha az zararlıdır içindeki maddelerden bile demiştim. Bu ürünleri de çocuklardan uzak tutuyoruz.
Onun yerine evde blender içine bol buz atıp parça parça meyveleri atıp karıştırıyorum, bardağa döküp püpetle içiyorlar çok gzüel oluyor sıcak yaz günlerinde. Yine derin dondurucuda dondurduğum meyveleri blender içinde biraz yoğurtla ve bol buzla çırpıp kalıplara doldurup dondurma yapıyorum güzel oluyor.
Yaz gelmiş pandemi diye diye farketmemişiz, ben dondurucuya buz doldurayım yine lazım olacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)