bune abi yaa nerde satılıomus bu yaw bende alim
süper valla bu topik 50 kişi olmazsa deşifre edicem aramızdan biri bu rütbelilerden :d
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
hocam reklam yapmayalım ????hipermarket dio ama
Tamam artık dayanamayıp açıklıyorum bu resimdeki kişi forumun müdavimlerinden mete_han 'dır oh söyledim rahatladım
Yok yok Metehan diil daha eski bu forumda
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Bu müthiş fikir bana ait, resimdekide benim
28,08,2006 Pazartesi akşamı bastıran yağmur (hatta fırtına) o kadar güzel yağıyorduki bir an önce bu yağmurda motor kullanmalıyım deyip (aslında dükkanı kapamama daha çok vardı, yağmurda motora bincem diye erken kapadım) çözüm yolu ararken gözüme büyük bir naylon poşet ilişti. Hemen uygun yerlerden kesip bantlayar bir pantolon haline getirdim, ayaklar içinde market poşeti kullandım
Montum zaten vardı , yeni aldığım kışlık REV.IT! oldukça kullanışlı. Üstü kaval altı şeşhane vaziyette vurdum kendimi yollara, o da ne İstanbul a yağmur yağmış trafik felç olmaz mı? Yağan yağmurun altında ve sıkışıp kalan çaresiz oto sürücülerinin arasında motorla ilerlemenin nasıl bir zevk olduğunu eskiler bilir (yeniler genelde kelebek motorcu )
Sonuç olarak gram su almadan yolculuğumu bitirdim (yaklaşık 25 km) bu halimide sonradan sizlerle paylaşıp gülebilmek için fotoğrafladım, konuya özel başllık açacaktım ama Salih hainlik yaptı.
Bu arada bir not, bu sabah Karaköy'den balıkcı pantolonu aldım PVC, çantamda taşıyorum yağmur yağınca giymek için.
Kelebek Motorcu Değilim, Kışında Binerim
Muhahaha.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Bende binerem Geçen sene karda bile bindim bi kuryeler bi ben.......
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
zuahahhhahah
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)