neden erkekler teklif eder takılıp kalıyorum düşün.gif
-
29 Ağustos 2006, 12:29
Teklif eden erkektir... yani erkek seçer. Hür insanlar olduğumuz için de kadınlara 'evet' ya da 'hayır' deme şansı verilmiştir. Ama nolursa olsun erkek seçer.
Ben teklif falan etmedim hiç, sanırım etmem de artık. Yani ille de bir şeyler olacaksa doğaçlama olur zaten... kasılmaya, terlemeye ne gerek var.
[B][SIZE="2"][COLOR="Purple"]infinitedreams... [/COLOR][COLOR="DarkRed"]ama siz onu demonicdreams olarak tanıdınız.[/COLOR][/SIZE][/B] 25.12.2005'den beri
Reklamlar
-
29 Ağustos 2006, 12:33
infinitedreams adlı üyeden alıntı
Teklif eden erkektir... yani erkek seçer. Hür insanlar olduğumuz için de kadınlara 'evet' ya da 'hayır' deme şansı verilmiştir. Ama nolursa olsun erkek seçer.
Ben teklif falan etmedim hiç, sanırım etmem de artık. Yani ille de bir şeyler olacaksa doğaçlama olur zaten... kasılmaya, terlemeye ne gerek var.
yok yaaa erkek seçermişş bak sennn siz hür insanlar biz diiliz sankiii
Katılmıyorum sana Nihat arkadaşım
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
29 Ağustos 2006, 12:53
kardeş bak şimdi olay bundan ibaret yıl 1900 çift sıfır o zaman siz yok biz parkta falan takılırdık bu olaylar o zaman basladı ztn fakat bana da bi çok kez teklif eden kızlar varkiiiiii
-
29 Ağustos 2006, 12:59
ya artık olay şudur yani bize teklif gelir ve son sözü söyleyen yine bizizdir ama bu demek diildir ki seçici sizsiniz SON SÖZ kimin?
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
29 Ağustos 2006, 13:08
Şaka biyana ama arkadaşlar bende inanmayacaktım kendimi bir an rüyada sandım.Hiç ummadığım kişiden evlenme teklifi aldım.Ama gerçekten çok kötü bi durum okul yılların da günde birine arkadaşlık teklifinde bulunurduk ama bazıları bunu hazmedemezdi ve saatlerce ağlardı.Tabi bu olay bize çok basit gelirdi.Yıllar sonra aynı teklif bana geldiğinde yerle bir oldum ve bayanları şimdi daha iyi anlar oldum. Bence erkek olsun bayan olsun hiç farketmez insanların hayatlarına müdahalede bulunmadan önce çok dikkatli olmamız gerekiyor.karşı taraftan yeşil ışık yanmayana kadar bence frene basmakta fayda var.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
-
29 Ağustos 2006, 15:45
Mili adlı üyeden alıntı
Bence raflar yanlış düşünüyorsun bizim içinde sizler çok önemlisiniz Melis'in dediği gibi her iki tarafta birbirine muhtaçtır.
Ben şahsen birinden çok hoşlanırsam söylerim ne olacak ki ne kaybedeceğim ha o ha ben yani
Birde en çok istediğim şey ki bigün olurmu bilmem ama evlenmeye karar verirsem benim manitayı ben gidip istemek isterim elimde çiçek çikolata falan
ne güzel sıradanlığı bozmuş olurum (ama evlenmeyi düşünmüyorum) hoş düşünsemde kim kabul eder ki bunu hadi karşı taraf etti diyelim acep benim aile gidipte bizim herifi bana istermi
hahaha
abla raf iyimi yazzıyor kötümü
-
29 Ağustos 2006, 15:52
raflar adlı üyeden alıntı
her kadının bir bedeli vardır ödemek gerekir,ödemeden gelmez o kadın,,,,ama erkek bedavadır.hayatta emek verilmeden elde edilen şeyler değersiz olduğundan erkek de kadın için çok değersizdir.bu bollukta kadının erkeğe ihtiyacı yok. ama erkeğin kadına ihtiyacı var. kadın bu bollukta niye elini taşın altına sokup rred edilme,rezil olma riskine,teklif etme eziyetine katlansın .sen kız olsan senin peşinde irili ufaklı 20 kişi olsa riske girip adamın birine teklif eder misin yoksa teklif edenlerin içinde ooo pit piiiiitiiii karamela speti mi oynarsın.
kadının bedeli vardır erkek bedavadır muhabbetine katılmıyorum musti
-
29 Ağustos 2006, 15:55
Mili adlı üyeden alıntı
vay hayin bodur
-
29 Ağustos 2006, 16:23
http://www.createch.net/relax/
buraya bakında sakinleşin biraz
-
29 Ağustos 2006, 16:34
yawww ilerleyin artık bırakın şu türk kızlarını
-
29 Ağustos 2006, 16:38
bbaday adlı üyeden alıntı
yawww ilerleyin artık bırakın şu türk kızlarını
banada öyle geliyor bir capon kız bulcam
-
29 Ağustos 2006, 16:39
EVDE KALIN İNŞALLAH
-
29 Ağustos 2006, 17:16
Mili adlı üyeden alıntı
EVDE KALIN İNŞALLAH
hüeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
29 Ağustos 2006, 18:07
Abi hayatım boyunca hep kızlar bana teklif etti.İlk kez birine teklif edeyim dedim,etmez olaydım bak evleneceğiz kısmetse.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
29 Ağustos 2006, 18:10
-
29 Ağustos 2006, 22:14
ya olay şehir ve bölgeye göre değişir.şöyle ki;
istanbulda ve ankarada kızlar asla yaklaşmaz yani teklif meklif olmaz.
izmirde bursada daha farklı.
brezilya da; teklif eder-düşünmez
almanya: teklif eder-temkinli
italya; uzak durur-temkinli
fransa; yaklaşmayın-
belçika: teklif eder-temkinli
hollanda: teklif eder-temkinli
yunanistan: teklif etmez
panama:teklif eder-az düşünür
kolombiya: teklif eder-düşünmez
venezualla: teklif eder-düşünmez
amerika:teklif eder bazılar etmez. değişiyo ordada.
taiwan: teklif eder-düşünmez
japonya: teklif eder-düşünür
mısır: teklif etmez
cezayir: göremezsiniz
fas: teklif eder-temkinli
gibraltr: teklif etmez-uzak dururlar
ispanya: teklif eder-fazla düşünmez
portekiz: teklif eder-düşünmez
nijerya: teklif eder-düşünmez
güney afrika:teklif eder-temkinli
kamerun: teklif eder-düşünmez
fildişi: teklif eder-düşünür
bulgaristan: teklif eder-düşünür
ukrayna: teklif eder-düşünür
rusya: teklif eder.-düşünür
benim gözlemlerim bu şekilde gerisini siz tamamlayın.
bu durumda Türkiye de teklif felan beklemeyin.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
29 Ağustos 2006, 22:43
-
29 Ağustos 2006, 22:48
Bence olay tamamen yaşadığın çevre ve eğitiminle alakalı bir durum. Geniş bir ortamda, kız erkek ayrımı yapılarak değil de kişiye insan olarak bakmayı öğreten bir ortamda yetişmiş kişiler arasında kızın ya da erkeğin teklifi fark yaratmaz.
Hatta kızların seçimleri daha doğru oluyor, ilişki sağlam ve kalıcı oluyor. (Sallamıyorum, gözlem ve tecrübe )
-
29 Ağustos 2006, 22:49
shyama adlı üyeden alıntı
Bence olay tamamen yaşadığın çevre ve eğitiminle alakalı bir durum. Geniş bir ortamda, kız erkek ayrımı yapılarak değil de kişiye insan olarak bakmayı öğreten bir ortamda yetişmiş kişiler arasında kızın ya da erkeğin teklifi fark yaratmaz.
Hatta kızların seçimleri daha doğru oluyor, ilişki sağlam ve kalıcı oluyor. (Sallamıyorum, gözlem ve tecrübe
)
ben öyleyim ama gördüğüm hep böyle kaç kere başıma nette iş geldi kimin bayan kimin erkek olduğunu bilmem
-
30 Ağustos 2006, 00:08
bayan arkadaşlar madem erkeğe değer veriliyor o zaman neden sabah gördüğünde bile günaydın demeye bile tenezzül etmez bi kadın..(çünkü erkeğiinsan yerine bile koymaz.bol ve kolay elde edilen şeyler değersizdir.).ya da neden ilişkide en ufak bir sorunda uzlaşma ,,uyum,,yerine ben böyleyim işine gelmiyosa güle güle........... elimi sallasam ellisi tribiyle karşılıyoruz?(çünkü bol ve kolay elde edilen şeyler değersizdir.)
ayrıca bu kadar abaza toplumda tabi ki canınızın istediği herkese teklif edersiniz, çünkü biliyosunuzki erkeklerin ½90 ı zaten boşta ...............kimse de hayır demez.bilimsel bir gerçek vardır ki, doğada tüm canlı türlerinde eşleri dişiler seçer.bunu ben söylemiyorum biyoloji bilimi söylüyor.
infinitedreams adlı üyeden alıntı
birşeyler olacaksa doğaçlama olur evet.erkek boştadır kıvranıyodur,erkek iyi oynamış, kadına kendini ulaşılmaz göstermeyi başarmıştır,kadının da adamın ulaşılmaz cazibesine kapılıysa paşa gönlü adamı ister. belli eder adam da "allah" der.olay budur.ama erkeğin seçmesi diye bişey yok.olmayan seçenek seçilmez. erkek kendi seçenektir zaten.
Mili adlı üyeden alıntı
ya mili allahını seversen , bir erkeği elde etmek için ne yaptın ne emek verdin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler