Geçirdiği kalp krizi sonrası verdiği yaşam savaşını kaybetti koca usta..
Çoooook sevdiğim sanatçılardan biriydi..
Gerçekten üzüldüm...
Rabbım rahmetiyle muamele eylesin.
Geçirdiği kalp krizi sonrası verdiği yaşam savaşını kaybetti koca usta..
Çoooook sevdiğim sanatçılardan biriydi..
Gerçekten üzüldüm...
Rabbım rahmetiyle muamele eylesin.
Allah cc rahmet eylesin
Üstadlarımız ustalarımız birçok işin ehli olan kişiler birer birer dünya masasından kalkıyorlar, tüm yerleri açık kalıyor ve asla doldurulamıyor malesef her birini kaybettiğimizde o konunun hiç bir zaman o kadar güzel anlatılmadığını veya işlenmediğini başkalarından gördükçe anlarız (en basiti AEA). Hayattayken birbirimizi kırmayalım üzmeyelim kimin ne zaman gideceği belli değil. Yine şu fani hayatta birbirimizle kavga ve dövüş etmeyelim birbirimizin değerin bilelim, bir şeyin değeri ancak kaybedilince ortaya çıkıyor, kaybedince değilde her zaman değer bilsek. Ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları Cennet olsun.
Mevla rahmet eyleye. Samet sıra bana geliyo.
Abi sırası yok bu işin... rabbim hayırlısını versin.
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Kısa bir süre önce, " kavuğu " devrettiğini açıklamıştı.
Ferhan Şensoy'a gidip danışmış, Şevket Çoruh'u uygun bulmuşlar.
Sanki hissetmiş gibiydi..
İlk gününden bu güne takibindeydim..
Trt'de Ferhan Şeysoy'un Ossmmann'ı; huzur içinde uyu Büyük Usta :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
şunu da koymadan edemedim..
biri direk videoya çevirirse sevinirim..
https://youtu.be/xzNU6BlA0YU
sevilen bir kişi daha aramızdan ayrıldı,
böyle faydalı insanlar erkenden gideceğine keşke şu başımızda "bey" olarak telaffuz ettiğimiz patronlar ve mal sahipleri gitse. bastonu ile dolaşan bir şantiye şefi vefat etse onun yerine bir tane genç birey işe girecek..
ama gel gelelim adaletsiz hayat, mizahları ile ufkumuzu genişleten böyle iyi bir insan aramızdan ayrılıyor ve berbat insanlar inatla ile 80 yaşını deviriyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)