-ZERO- adlı üyeden alıntı
ne yalan söyleyim aktif olarak hem eth mining yapıp hem de burdan gelen paranın bir kısmıyla altcoin yatırımı yapan biri olarak bu düşüşler acayip hoşuma gidiyor. birkaç ayda toplasan en fazla 10 bin lira falan kazanmışımdır altcoinlerden ettiğim karlarla birlikte.
mining zorluğu azaldığı için şu an kazdığım eth miktarı dün kazdığım miktarın iki katı mesela. buna ek olarak panik satışı yapanlar sadece kripto para sahipleri olmuyor, aynı zamanda mining rig sahibi arkadaşlar da riglerini üçer beşer malum siteye ilan koyuyor. şu an o karaborsaya düşen ekran kartları, piyasa iyice düşünce yok pahasına satılacak. aynı 2018'de olduğu gibi. (tabi bu sefer ben de o alıcılardan biri olurum bu sene büyük ihtimalle)
sizin anlayacağınız o büyük semaye sahipleri böyle akar bulmuşken bırakır mı sanıyorsunuz? piyasa düşer yükselir ama ortada kazanç veya kazancı geçtim kazanma ihtimali bile varsa o piyasa asla ölmez.
2017'de bu piyasaya ilk girdiğim zaman şu anki aklım olsa kesin panigale v4s falan çekmiştim altıma.