buluşmalardan ve grup sürüşlerinden memnun musunuz?
-
28 Ağustos 2006, 15:07
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama herkes fikrini yazarsa sevinirim, özelliklke mt istanbul'un etkinliklerine katılanlara sormak istiyorum, buluşma yerlerinden, buluşma şeklinden, buluşma yerine giderken yapılan grup sürüşünden (en önemlisi bu) ve olası bir olumsuzluk anında gruptakilerin davranışlarından memnun musunuz? kimse bu da nerden çıktı demesin ve altında başka neden aramasın sadece merak ettiğim için sordum.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2006, 16:03
Benim bu konu ile ilgili bir başlığım vardı....
Arzu edersen oradan devam edebiliriz. Üstelik "Konudışı"nda değil
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16769
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
28 Ağustos 2006, 16:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
konuyu yanlış yerde açtım galiba geçenki sultanahmet buluşmasından sonra bazı şeylerin konuşulması gerektiğini düşünrdüğüm için böyle bir başlık açma gereği duymuştum ama ordan da devam edilebilir tabi
tabi sadece grup sürüşü değil açmak istediğim, gruptakileri de tartışmak gerektiğini düşünüyorum
-
28 Ağustos 2006, 16:13
donniedarko adlı üyeden alıntı
tabi sadece grup sürüşü değil açmak istediğim, gruptakileri de tartışmak gerektiğini düşünüyorum
Sevgili donniedarko,
önemli bir konuya parmak basmak üzere olduğunu hisediyorum. Hadi gir konuya lütfen ! Kimse unutmasın ki hamaset ile bir yere gidemeyiz, birkaç kişinin kalbi kırılabilir ama kafa kırılmasından iyidir.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler