Bunca zaman anlatığınız yalanmıydı .
https://www.youtube.com/watch?v=ooucV_FBEEs
Ünlü bir Türk düşünürünün de dediği gibi ""burası karışacak vaziyet alın"".
[IMG][/IMG]
Bunca zaman anlatığınız yalanmıydı .
https://www.youtube.com/watch?v=ooucV_FBEEs
Ünlü bir Türk düşünürünün de dediği gibi ""burası karışacak vaziyet alın"".
[IMG][/IMG]
biz feto yapmadı derken feto tek başına yapmadı anlamında dedik falan diye çevirirler, relaxxxx :D
Binali proje dememiş miydi, kimin yaptığı çok ortada, konuşmaya bile gerek yok, camide içki içmedi diyen imama yapmadıklarını bırakmayan, çocuk tecavüzcülerini savunan, intihal sahibi birini rektör atayan, anayasal hak olan izinsiz gösteri hakkını linç eden, gıda fiyatları tavan yaptığı dönemde suçu üretici ve esnafa atan, ayakkabı kutucukları ile coşan bir dönemdeyiz.
Ozetin ozeti: dij guj...
Konu: Bogazici...
Arguman: 15 Temmuz'u yapan Amerika ve feto, bizi rahat birakmiyolar...
Magdura yatmayi da eksik etmedi. "Her gun hirsizla, ugursuzla, teroristle ugrasiyorum, haliyle dusmanim cok, habire sistematik hakarete ugruyorum, bir sekilde onu alinmasi lazim" dedi Hakli. Amerika'da baskan dahil istedigine hakaret serbest. Surunuyor ulke o yuzden.
Bir de dij guj'ler LBGT kuluplerine maddi destek olarak aile yapimizi hedef aliyolarmis... Amman dikkat! Ic isleri bakanimiz aydinlatmasa nereden bilecegiz LBGT'lerin vatan haini teroristler oldugunu? Bu da boyle biline...
Zorunlu not: Yorumlarin bir kismi sarkastiktir.
Osmanlı zamanı Yeniçeri askerlerine partnerlik yapsın diye 1 alay yumuşak genç tahsis edilirmiş. Adını hatırlayamadın şimdi , özel bir adı vardı o alayın. Az kendi tarihine baksa bu lafları edenler ne iyi olur da !!
(Civelek taburu) hatırladım.
Daha önce olayı adi vaka boyutunda sadece Fetö ile sınırlandırıyordu ,
Bu boşuna denmiş laf değil olayı biden , Putin ,nato eksenine örtülü taşıdı o yüzden işler karışacak gibi duruyor bir takım yerlere mesajlar bunlar ,
Biden dan sonra Suriye olsun burada olsun artık filler tepişecek olan çimlere olacak gibi duruyor ..Daha öncesinde filler taşeronlarını tepiştiriyordu.. İk verdikleri mesajlar bu yönde tabi ,filli uygulama ne olur bilinmez tabi..
usa beceriksiz mi
Şu derin devlet, kontrgerilla, gayri nizami harp gibi kavramlar ortaya çıkmadan önce dünya daha delikanlıydı. Problemin kaynağı belliydi, gider saldırırdın, ya yerdin ya seni yerlerdi. Şimdi bir olay oluyor, gerçek failini aramak daha fazla zaman alıyor.
Bu son olaylarda dış güçlerin rol aldığını tespit etmişler. Etmişsin ne güzel, yakalasana. Ben miyim bakan, sensin. Yakala veya teşhir et, bana ağlama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)