yaklaşık 4 senedir aynı arabayı kullanıyorsunuz, böyle şeyleri ben taktir ediyorum.. iki abim var ve inanılmaz derecede araba al sat yapıyorlar.. ama şimdi büyük borca girdiler ve arabaları yok. artık alıp satamıyorlar..
büyük abimin 11 tane den sonra saymayı bıraktım ve küçük abiminde 13 tane den sonra saymayı bıraktım.. neymiş "araba meraklısıyız"... bu nasıl merak? habire al sat ile araba merakı mı olur? ilginç..
küçük abimin al sat listesi(yarım, sıkıldım takibi bırakmıştım)
1- opel tigra (altın rengi)
2- fiat uno (lacivert) 34 gft 04
3- mazda 323 familya
4- renault clio eski kasa (gri)
5- peugeot 206 (gri)
6- mitsubishi lancer (bordo)
7- mitsubishi colt (gri)
8- wolswagen polo (siyah)
9- opel astıra (lacivert)
10- renault clio yeni kasa (gri)
11- (mavi)
------------------------------
büyük abimin al sat çetelesi;
1- hyundai accent (beyaz)
2- citroen xara (mavi) 34 yk 7156
3- mazda lantis (beyaz)
4- renault clio (siyah) 34 yk 8465
5- fiat brava (altın rengi)
6- fiat brava
7- mitsubishi lancer (bordo)
8- renault megane 3 (beyaz)
9- wolswagen golf 2011 model (siyah)
not: listeler eksik kalmış, önemli değil, hastalık işte, habire al sat... ben bunu ülkede yönetime bağlıyorum ama o konuya girmeyeyim şimdi
araba merakı olan kişiler bence arabadan detaylı anlamalı, yada dış görünüm modifiyesi yada motoruyla modifiye yapması şart.. bunlar olmadıkça o kişiye ben araba meraklısı gözüyle bakmam..
termos çok iyi oluyor, evde sıcak içecek hazırlayıp iş yerinde içmesi süper.. bende hep düşünüyorum aslında... çok basit geliyor ama aslında bizim için çok önemli şeyler..
ve sony marka çalınan kulaklığım, 2011 li yıllarda alıp 2016 lı yıllarda çalınması beni çökermişti bir süreliğine.