Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kilit kırıldı

REKLAM ALANI

Merhaba, motoru kilitlediğim kilidi bu sabah açayım derken anahtar içinde kırıldı. penseyle tutturulacak pay yok. anahtarı içinden nasıl çıkartabilirim, fikirleriniz var mı? internette silikon yardımıyla çıkartanlar var onu deneyeceğim son çare spiral bulup kesmek. fakat kesilir mi onu da bilmiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    silikon ya da çok dikkatli bir şekilde japon yapıştırıcısıyla ince bir demire de yapıştırabilirsiniz.

Alıntı BloodyBaron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    silikon ya da çok dikkatli bir şekilde japon yapıştırıcısıyla ince bir demire de yapıştırabilirsiniz.
    yorum için teşekkür ederim. fakat japon sağlam olur mu onu merak ediyorum
    akşama inşallah hallederim. sabah sabah çok canımı sıktı

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anahtar dönmeden kırıldıysa çilingirin asma kilidi anahtar aşağı doğru gelecek şekilde tutup alttan çekiçle hafifi hafif vurarak çıkardığını görmüştüm. İnternettede sıcak silikonla çıkaranlar var. İkisinide denemedim ama işine yarar.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    asma kilidi kırmak çok kolay, 2 adet açık ağız anahtar ile kırabilirsin.. askerde bu şekilde bir kilidi kırmıştım komutanın emri üzerine ve ne kadar akıllı olduğumu söylemişti...

bende "hırsızdan korunmak için onun gibi düşünmeliyiz komutanım" demiştim...

espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asma kilidi kırmak çok kolay, 2 adet açık ağız anahtar ile kırabilirsin.. askerde bu şekilde bir kilidi kırmıştım komutanın emri üzerine ve ne kadar akıllı olduğumu söylemişti...

bende "hırsızdan korunmak için onun gibi düşünmeliyiz komutanım" demiştim...

https://www.youtube.com/watch?v=QHB6...C3%B6yn%C3%BCk
    Küçük kilitlerde işe yarasa da güzel bir kilitte o yöntem daha zor. Doğrusu bu demek daha doğru olur.

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Geçmiş olsun.

@BloodyBaron bu lockpickinglawyer acayip herif ya. Sevsem mi kızsam mı bilemiyorum. Hırsızlara yöntem olacakmış gibi geliyor videoları ama bir yönden de kullanıcıyı iyi bilgilendiriyor.

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. An itibariyle silikonla zahmetsiz bir sekilde cikardim kirilan anahtari. Silikon olayi gercekten ise yariyor. :D
    M.balibey bunu beğendi.

Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

@BloodyBaron bu lockpickinglawyer acayip herif ya. Sevsem mi kızsam mı bilemiyorum. Hırsızlara yöntem olacakmış gibi geliyor videoları ama bir yönden de kullanıcıyı iyi bilgilendiriyor.
    Valla ben de aynı şekilde düşünüyorum. Mesela çok değerli şeylerim olsa çalınacak üzülmem çünkü onları çalacak adamlar bunların hepsini biliyor. Ama bizim motorları çalacak adamlar vasıfsız adamlar ya da ergenler olacağından anca kaba kuvvetle açabilir. Bu videolardan da öğreniyorlardır bir şeyler. Tabi bizim de buna göre önlemimizi almamız lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Alıntı lam77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. An itibariyle silikonla zahmetsiz bir sekilde cikardim kirilan anahtari. Silikon olayi gercekten ise yariyor. :D
    Silikonla hallolması çok iyi olmuş. Ben japonu eğer çok derinden kırılıysa diye söylemiştim ama çok riskli. Kilide damlarsa kilidi bozabilirdi. Sizin adınıza sevindim.
    emenyasin bunu beğendi.

[/COLOR]

Silikonla hallolması çok iyi olmuş. Ben japonu eğer çok derinden kırılıysa diye söylemiştim ama çok riskli. Kilide damlarsa kilidi bozabilirdi. Sizin adınıza sevindim.[/QUOTE]

O da aklimdaydi. Fakat derin olmayinca ve aksam saati buldugum yapistirici fiyatlarini gorunce once ucuzunu deniyim dedim. :D
    Bu arada bazi videolarda derinden kırılan anahtarlar icinde bu islemi yapiyorlar. Ama biraz sıkıntı yaratabilir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)