WhatsApp'tan Telegram'a doğru yaşanan kavimler göçü.
Reklamlar
-
İYS bir işe yaramaz. İYS ile izin vermiş olduğunuz firmaları düzenlersiniz ancak -ki izninizi almış bir firma kurumsaldır zaten, sorun yaratmaz. Asıl sorun izin almadan size SMS gönderenler ve arayanlar. Buna da İYS'nin yapacağı bir şey olduğunu sanmıyorum. En iyi yol, üşenmeyip bunları Ticaret Bakanlığını'nın sistemine şikayet etmek.
Reklamlar
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Hoka helal olsun o 10 yasındaki çocuğa. Adam olacak çocuk her halinden belli oluyo. Rabbim sana torunlarini kucağina aldiğin gunleri nasip eyleye.
Amin Abi yakında evde "hayın amarıga hayın baba vatan hayını" diye sopa yiyebilirim, acilen önlem almam lazım
-
adım gibi eminim bu olay için telegram gibi firmalar cok güzel provoke yaptı.
işe de yaradı.
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Telefon icin; maru OS ya da eFoundation deneyebilirsin hocam. Maru oldukca guzel ama eski biraz. telefonu HDMI ile ekran/TV'ye baglarsan isletim sistemine baglanabiliyorsun, desktop linux oluyor, Bluetooth klavye ile mukemmel
Telefonum fazlasıyla eski. Yenisini alsam şimdi yapacağımdan farklı ne yapacağım diyerek yenisini almıyorum, telefon kırılıp bozulana kadar kullanacağım sanırım. 5 yılı geçen note 4 kullanıyorum. Kalemine çok alıştım, note serisi dışında hem ekranı büyük hem de kalemli telefon göremediğim için de değiştiremiyorum. daha önce custom android dağıtımlarına bakmıştım ama kalem çalışmıyor bu modelde gibi şeyler görünce vazgeçmiştim. eFoundation'a bakayım.
-
yaklaşık olarak 1 yıldır telegram kullanıyorum diyebilirim.
Güzel özellikleri var, numaranı gizleyebiliyor ve ismini anlık olarak değiştirebiliyorsun.
tabi whatsapptan bip'e geçenlerde yerli diye nelere maruz kalacağının farkında değil :D
-
bip türksel'in , türkselin de büyük hissedarı varlık fonu.
mark zükerberk ten kaçarken tayyibe yakalanmak bu olsa gerek :D
-
espresso adlı üyeden alıntı
Telefonum fazlasıyla eski. Yenisini alsam şimdi yapacağımdan farklı ne yapacağım diyerek yenisini almıyorum, telefon kırılıp bozulana kadar kullanacağım sanırım. 5 yılı geçen note 4 kullanıyorum. Kalemine çok alıştım, note serisi dışında hem ekranı büyük hem de kalemli telefon göremediğim için de değiştiremiyorum. daha önce custom android dağıtımlarına bakmıştım ama kalem çalışmıyor bu modelde gibi şeyler görünce vazgeçmiştim. eFoundation'a bakayım.
Ben hala Nexus 6P kullaniyorum hocam, benim de 5 sene oldu sanirim
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bilinç altında hep sado mazo şeyler oldugunu anlamıştım :D
Motosiklet biniyoruz ve "SS" imsi tarzda motosiklet biniyoruz var mı daha ötesi :D
-
oldcockroach adlı üyeden alıntı
Motosiklet biniyoruz ve "SS" imsi tarzda motosiklet biniyoruz var mı daha ötesi :D
var, cbr 250
-
bbm mesannger diye bir şey vardı ben lisedeyken, o ne oldu acaba, ona felan mı dönsek :D
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
bbm mesannger diye bir şey vardı ben lisedeyken, o ne oldu acaba, ona felan mı dönsek :D
blackberry, ah ne güzel telefondu..
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
blackberry, ah ne güzel telefondu..
evet, o dönemler babamın bana benzinciden kupon biriktirerek aldığı trident marka televizyonlu telefonum vardı ( anten çıkıyordu telefondan ) herkes bbmden kendisine manita ayarlarken bizde erkek erkeğe arka sıralarda televizyon izliyorduk :D bbm olanlar zengindi tabi..
-
hepsi aynı b.k aslında. Esasen bilgilerimizin tamamı zaten ellerinde. Google ve gsm operatörlerinin hakkınızda bilmediği bir şey yok. Mesajların okunması ve resimlerin görünmesi teknik olarak mümkün değil, yapılan güncelleme ile sanki mesajlarınızı okuyacaklar kameranıza erişip sizi gözetleyecekler gibi bir endişe yaratıldı.
Yine de ben hesabı tamamen silip bütün geçmiş bütün arşivi geri gelmemek üzere sildim. Eski çerçöp mesajları silmekle tek tek uğraşmak istemedim. Sonra yeniden açtım whatsappı ve cep telefonu doğrulaması yaptım. Yalnız bunu yaparsanız takip ettiğiniz gruplar varsa yeniden katılmanız gerekiyor. Bir de önemli mesajlarınızı veya dekontlar falan saklıyorsanız onları önceden almanız lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)