Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Krediden cayma hakkı

REKLAM ALANI
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu işlerden biraz anlarım rooofroof, fonun ismini ve banka adını yazabilirsen, fon içeriği, takas günleri ve bankadan yana problemin ne olduğunu anlamaya çalışayım. Bana cok çok abes geldi verilen süre. Krediden önce fona odaklanmak gerek bence..Banka fonu değil de sadece bireysel emeklilik hesaplarında 14 gün yasal süre oluyor genelde..Ki bir kismi sirketi korumak icin konulan kurallardir..Fonun içeriğini araştırmak isterim..
    RoofRoof bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    f0cus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CF Moto 700CL-X SPORT
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    31'inin size tatil olduğunu kim söyledi ki? 31'i akşam 21.00 itibariyle başlıyor sokağa çıkma yasağı.
    özür dilerim. iş yerim 31ini tatil yaptı komple tatil sanıyordum 31ini
    ero__ bunu beğendi.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu işlerden biraz anlarım rooofroof, fonun ismini ve banka adını yazabilirsen, fon içeriği, takas günleri ve bankadan yana problemin ne olduğunu anlamaya çalışayım. Bana cok çok abes geldi verilen süre. Krediden önce fona odaklanmak gerek bence..Banka fonu değil de sadece bireysel emeklilik hesaplarında 14 gün yasal süre oluyor genelde..Ki bir kismi sirketi korumak icin konulan kurallardir..Fonun içeriğini araştırmak isterim..
    Cepteteb üzerinden akbank yeni teknolojiler fonu aldım.Fon bişi bişi süresi dediler ama 8-9 gün yine de bana saçma geldi.Başka bankanın fonu sebebiyle diyeceğim ama yine olsun olsun 3-4 gün olur.

kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu tefas fonudur muhtemelen aldigin.Şu solda yazan takas günü, yabancı hisse barındıriyor fon, Noel tatilinden dolayı olmuyor, normalde öğleden önce bozarsan +3 isgununde geciyor.

Cayma hakkıyla ilgili, parayı kullanacağını söylememek 1. Alternatifin burada banka masraf çıkarır ya da çıkarmaz girdi çıktı v.s sebebiyle,..Ya da şubeye gidip müzakere edebilirsin..Net bilgidır.

erensel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen yaz 28.000 TL kredi çektim mobil uygulamadan.
    Ertesi gün sonra gerek kalmadığı için iade ettim.
    Galiba tahsis ücretinin bir kısmını geri ödememişlerdi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)