Onedrive klasörümü temizlerken farketmeden yedekledğim iki adet fiyat listesine denk geldim.
Sonra derin düşüncelere daldım.
ayrıntılı liste için;
OtomobilFiyatListesi.pdf - 1.1 MB
Renault-Binek-201902-V2.pdf - 389 KB
Onedrive klasörümü temizlerken farketmeden yedekledğim iki adet fiyat listesine denk geldim.
Sonra derin düşüncelere daldım.
ayrıntılı liste için;
OtomobilFiyatListesi.pdf - 1.1 MB
Renault-Binek-201902-V2.pdf - 389 KB
Clio ve egea her ailenin sahip olma hakkı olan baz arabalardır aslında. Her ülkenin clio ve egea gibi milli araçları olmalı.
Maaşlar hariç her şeyin fiyatı aynı oranda artıyor. Fazla takılacak bir durum yok.
Her şey olacağına varır ismet abi. Biz alamazsak onlar da satamazlar. Arz talep dengesi bozulursa piyasa durur. Huzursuzluk artar. Hani biri yer biri bakarsa kıyamet kopar demiş ya atalar, bu yüzden sosyal dengeyi sağlayabilmek çok önemli. Zengin fakir arasındaki uçurum artmamalı. Ortadirek diye tabir edilen kesim yokedilmemeli.
Gelir eşitsizliğinde zirveleri zorluyoruz maalesef,ülkemize insanımıza değerlerimize tam zıt bir durum.
mon taj
Bu çağımızın bir olayı , gelişen teknoloji yüzünden iyi eğitimlilerin ve eğitimsizlerin aradaki makas açıldı , ortadaki bant ise iyice daraldı , otomasyon kaybettirdiği işlerin yerine yeni işler koyamıyor , hastalık süreci bunu hızlandıracak ve sadece iyi eğitimlilerin eli-yüzü düzgün bir işi olabilecek , gerisini makinalar yapacak. Çünkü hastalanmazlar , yemek yemezler , uyumazlar, itiraz etmezler , çoluk-çocuk dertleri olmaz.
O zaman dünya nüfusunun acilen azaltılması gerekiyor.
Bu korona mevzusu bunun bir ön fragmanı olabilir diye düşünüyorum. Oyun kurucular ileride daha ölümcül bir virüs pandemisi sırasında nasıl hareket edeceklerini hesap ediyorlar.
Fakat sadece Hindistan ve Çin dünya nüfusunun yüzde 35'ini oluşturmaktalar. Kaynakları çekirge gibi talan edip doğayı da alabildiğine tahrip ediyorlar. Bu iki ülkenin nüfusu acilen azaltılmalı. Nüfus planlaması yapılmalı.
Dünya nüfusunun azaltılması gerekiyor. Aksi takdirde dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkacak. İnsanlar ve dahi tüm canlılar için asıl felaket o zaman başlayacak.
dünyada daha ciddi bir kaos çıksa, ekonomiler çökse alayımız vasıfsızız.
ne iş yapıyorum: bir çağrı merkezinde kalite kontrolde çalışıyorum. maaşım asgari ücret x 1,5.
düşünsenize dünyada kaos hakim, ekonomiler çökmüş. milyonlarca insan ölmüş. ben sıraya giriyorum.
ne iş yapıyorsun diyorlar: kaliteciyim diyorum. elindeki deftere vasıfsız işçi yazıyor.
arkamdan finans profesörü geliyor. ona da vasıfsız işçi yazıyorlar.
sonra tamirci ile çiftçi geliyor, onları ayrı bir yere götürüyorlar.
hobi olarak tamircilik oynuyorum. iyi de oynarım ha. v twin makinesine kadar söktüm topladım. pulsarı falan ay şuradan ses geliyor yeaa şımarıklığı ile söküp topluyorum.
imkanım olsa keşke bu hobiyi, amatörlüğü, para kazanabileceğim bir profesyonelliğe getirebilsem. yaş olmuş 35. çıraklık okuluna gitsem hocalar güler vallahi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)