"Udemy" de eğitim veren var mı?
Reklamlar
-
yakında udemy e video yüklemeye başlıcam.
işten kalan zamanlarda özel ders veriyorum ama oraya da 30 - 40 saatlik bişeyler yükleyeyim istiyorum.
30 saatlik dersi mesela 30 videoda yapıcam.
tüm videoları tek seferde mi yüklememi ister
yoksa iki üç günde bir yüklesem de olur mu.
var mı eğitim veren o platformda
Reklamlar
-
Salih varmış. Trollük Sanatı anlatıyormuş.
Sorduğunuz soruların cevabını bilmiyorum ama ders verenlerin sonradan derslerini genişletebildiklerini düşünürseniz parça parça yüklemek mümkün. Ama ben ders alacak olsam, iki video yüklenmiş, gerisi yüklenecek olan dersi satın almam.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Salih varmış. Trollük Sanatı anlatıyormuş.
Sorduğunuz soruların cevabını bilmiyorum ama ders verenlerin sonradan derslerini genişletebildiklerini düşünürseniz parça parça yüklemek mümkün. Ama ben ders alacak olsam, iki video yüklenmiş, gerisi yüklenecek olan dersi satın almam.
mantıklı. böyle düşünmemiştim. o zaman 1 - 2 ay sonra hem yeni müfredat oluşturup hemde anlatımları bitirince tek seferde yükleyeyim.
bazı derslere bakıyorum 4 saat bazıları 30 saat.
ben anlatsam 100 saat bile olur ama onuda tercih etmezler sanırım. 30 saate sığdırmayı denicem
-
Seti sonradan güncellemek bir yana, hazırlama aşamasındayken videoları ara ara sisteme de yükleyebiliyorsunuz. Tavsiyem kısa kısa videolardan oluşan geniş bir seri yapmanız. Bir saatlik iki üç konu kapsaması yerine tek konudan oluşan 2-3 veya 4 video. Video sayısının ve toplam süresinin fazla olması içeriğin zenginliğini gösterir. Udemy'nin kendi oluşturduğu eğitmen eğitimlerini de ücretsiz izleyebilirsiniz.
-
eğitimler ne üstüne olacak ???
-
potasyum adlı üyeden alıntı
eğitimler ne üstüne olacak ???
photoshop ve desinatör.
gerçi photoshop zilyontane var ama bende eklesem zararı olmaz heralde
ama desinatör adı altında hiç eğitim yok
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
ama desinatör adı altında hiç eğitim yok
Tekstil üzerine desinatörlük mü? Yoksa illüstrasyon çizim üzerine mi?
-
Siyahi adlı üyeden alıntı
Tekstil üzerine desinatörlük mü? Yoksa illüstrasyon çizim üzerine mi?
tekstil üzerine desinatörlük. illustrasyon çizimiyle ilgili fazla bilgim yok. bana yetecek kadar var öğretecek kadar bilmiyorum
-
Desinatör nedir? Moda tasarım mı?
-
21 Aralık 2020, 18:10
Desinatör nedir? Moda tasarım mı?
tshirt üzerine renkli baskının yapıdığı firmada o baskıyı photoshop ta ayarlayan arkadaşa verilen mesleki ad
mesela çakmacı müşteri bu görseli gönderiyor. bunun aynısını istiyorum diyor. bizde aynısını ayarlayıp müşteriye basıyoruz. piyasaya ucuzdan dolce satılmış oluyor :D
-
21 Aralık 2020, 19:39
Grafiker veya grafik tasarımcı veya fotoşopçu.
-
21 Aralık 2020, 22:18
Grafiker veya grafik tasarımcı veya fotoşopçu.
şokçu denir halk arasında :D
-
21 Aralık 2020, 23:21
tekstil üzerine desinatörlük. illustrasyon çizimiyle ilgili fazla bilgim yok. bana yetecek kadar var öğretecek kadar bilmiyorum
Bende 2000 yılından bu yana grafikerlik yapıyorum. Genellikle reklam ajanslarında çalıştım. Eşimde aynı zamanda bir tekstilde desinatör. Hatta Tiburon tshirt markasıyla motosiklet temasıyla tshirt tasarımları yapıyorlar.
Artık bende el yanında çalışmaktan bıktım ve 2021 başlangıcıyla beraber sticker tasarım üzerine bir e-ticaret sayfası açmayı planlıyorum. Şu an son dokunuşlarını bitirmek üzereyim. Bence sizde Udemy yerine tshirt veya sticker vb. tasarımlar üzerine bir web sayfası yapsanız daha iyi kazanç sağlar diye düşünüyorum
-
21 Aralık 2020, 23:54
Siyahi adlı üyeden alıntı
Bende 2000 yılından bu yana grafikerlik yapıyorum. Genellikle reklam ajanslarında çalıştım. Eşimde aynı zamanda bir tekstilde desinatör. Hatta Tiburon tshirt markasıyla motosiklet temasıyla tshirt tasarımları yapıyorlar.
Artık bende el yanında çalışmaktan bıktım ve 2021 başlangıcıyla beraber sticker tasarım üzerine bir e-ticaret sayfası açmayı planlıyorum. Şu an son dokunuşlarını bitirmek üzereyim. Bence sizde Udemy yerine tshirt veya sticker vb. tasarımlar üzerine bir web sayfası yapsanız daha iyi kazanç sağlar diye düşünüyorum
olabilir aslında. ama şuan çalışma para kazanma telaşından ekstra zaman ayıramıyorum. ilerki vakitlerde özel bir kursta eğitimciliğe başlayabilirim. o zaman bolca boş vaktim kalacak diye tahmin ediyorum. kalan zamanda birşeyler kovalayabilirim. o zaman dediğin gibi sticker yada başka şeylerin peşinde düşebilirim
-
25 Aralık 2020, 12:11
tshirt üzerine renkli baskının yapıdığı firmada o baskıyı photoshop ta ayarlayan arkadaşa verilen mesleki ad
mesela çakmacı müşteri bu
görseli gönderiyor. bunun aynısını istiyorum diyor. bizde aynısını ayarlayıp müşteriye basıyoruz. piyasaya ucuzdan dolce satılmış oluyor :D
1995 yılında 8 ay kadar desinatör olarak çalışmıştım. Dediğiniz gibi her müşteri alinde bir desenle gelip bunu istiyorum derdi. Bir müşterininde hayal edip şöyle bir şey tasarlayalım dediğini görmedim. 25 yıl geçmiş bişey değişmemiş.
-
25 Aralık 2020, 12:38
Ercument adlı üyeden alıntı
1995 yılında 8 ay kadar desinatör olarak çalışmıştım. Dediğiniz gibi her müşteri alinde bir desenle gelip bunu istiyorum derdi. Bir müşterininde hayal edip şöyle bir şey tasarlayalım dediğini görmedim. 25 yıl geçmiş bişey değişmemiş.
taklitten öteye geçemedik hala. ben 2013 te girdim piyasaya. girdim gireli aynı.
hatta daha kötüye bile gidiyor bazı müşterilerde. whatsaptan karınca duası gibi desen gönderiyor. çizilcek bi tarafı yok. internetten de bulunmuyor.
gönderdiğimi kullanalım diyorlar. yani whatsaptan gelen minik deseni büyütüp etrafını kesip kullandırıyor. düşün artık :D
-
25 Aralık 2020, 13:59
Bilgisayar okuryazarlığı şart.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)