Selam millet
Bi yoklama çekelim bakalım 2008'lerden kalan kimler var burada ? Eski geyikçileri toplanalım bakalım, eski günlerdeki gibi adminlere biraz iş çıkaralım
mete_han , alp_tunay , bbaday , tigermbz , nerdesiniz ula ?
Selam millet
Bi yoklama çekelim bakalım 2008'lerden kalan kimler var burada ? Eski geyikçileri toplanalım bakalım, eski günlerdeki gibi adminlere biraz iş çıkaralım
mete_han , alp_tunay , bbaday , tigermbz , nerdesiniz ula ?
2007'den beri siteye girer, okur çıkardım.
Motorum ve tecrübem olmadığı için yazacak bir şeyde olmuyordu
Eskilerden çok kimse yok gibi, varsa da yazmıyorlar.
Eskiden iyidi buralar.
Şimdi trol yuvası oldu.
Ben burdayım hatırlar mısın bilme ama..
Şu somunu tüm ölçülerini atsana bana.. kalınlık anahtar ağzı v.s..
Eskiden gerçekten çok güzeldi , efsane geyik döner , efsane laflar sokulur ama kimse alınmazdı. gerçekten şimdi bakıyorum da hiç ilgi çekici değil.
avatar resminden hatırladım , yamafa fzr 1000 değil mi o ? size özelden numaramı yazayım , oradan bana yazın lütfen , yarın hem resmini hemde ölçülerini atarım whatsapp'tan.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben de 2006 dan beri buralardayım... alp-tunay ve metehan abıyle bayağı şettirmişizdir... alp abiyle hala şey yapıyoruz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
geldim geldim
Hey maşallah üyelik tarihlerine bak, 2006-2007-2008 , ağalar ben o tarihlerde motosiklette arka freni sol manette, vitesi sol elcikte, debriyajı da vites pedalında sanıyordum.
arada bir bakıp çıkıyorum sinan.ama eskilerle görüşmeye devam ediyoruz
2008den beri takipteyiz ,zamanında piyanist abi vardı o nerde :D
Geyik konusuna uzak olmakla beraber üyelikte eski sayılırım. 2007 yılında üye olmuştum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)