30 yılı doldurursam
Motosiklet.net den emeklilik talep edeceğim
30 yılı doldurursam
Motosiklet.net den emeklilik talep edeceğim
2005'den bu yana buradayız
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Zaman,
geçmiş
çok...
Selamun Aleyküm bende buralardayım ama pek hatırlayan olacağını sanmıyorum sarı çizmeli mete han falan buralarda olsa belki hatırlanırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Nerden bildin. Hakikatten biri 5 biri 2 yaşında iki torunum var artık onlarla takılıyorum.
Benimde ilk üyeliğim 2005 nisandı ama şifremi kaybedince 2008 de yeniden üye olmuştum.
Bende bir girip bakayım dedim. Bu konuyu görünce yazmak istedim. Bizde bir zamanlar çıkmazdık buradan. Şifreyi bile deneye deneye buldum.
Belki bir gün yine bir motorumuz olur. Kısmet...
Herhalde en eski benim 2004 giriş tarihi ile...
Gene çok girmiyorum şu sıralar biraz gelir oldum.
Karavana geçtim karavancı olduk klasmanı değiştirdik hala motorada keyiflik biniyorum cb600f hornet var kapıda..
Çok soğuttular eskileri zamanında çoğu küstü gitti.
Zaten motorsiklet olayları da bizim zamanımızda.ki gibi değil YouTube bakıyorum bilgi veren samimi kanallar bir kaç bin kişi izliyor ama adamın aynasını kırdım , adamla kavga ettim,. motorla kız tavladım, motorda 300 gördüm gibi videolar izlenme rekorları kırıyor ...
liseliydik o zamanlar. 2006dan beri okurum.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
100 lerce motor
Yuvacık barajı taraflarına geziler yapardık..
Bostancı beers.. vs..
Dutluktu o zamanlar buralar...
Birçok arkadaş vefat etti...
Allah rahmet eylesin..
😔
Luxor diye bi dallama vardı.
Kafamıza esince 300-500 km gezilere çıkardık..
Kadayıf oldu galiba
Hey gidi...
eskiden buralar hep dutluktu
Metehan dan kurtulamadık daha
cidden kaç sene olmuş bee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)