yuh artık biri bu adamı(adam demeye dilim varmıyo)durdursun bu kızın ailesinede pes doğrusu
Ben dayanamıyom böyle şeylere.Şirazem kayıyo! Hukuk'un verdiği cezalar az.Bence idam kalkmamalıydı.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Aslında , Batı ülkelerini örnek aldığımız gibi , bazen Doğu ülkelerini de örnek almamız lazım...
Taksim , Kadıköy vs meydanlarında Gasp , İşkence vb suçlardan sanık olan birkaç kişiyi milyonların gözü önünde vinçle asarsan , ya da köpeklerin önüne atarsan , ya da bacaklarından bağlayıp bi araba sağa , diğeri sola doğru hızla çekip de ikiye bölersen , birdaha ne gasp olur , ne de başka bir suç olur......
vahsettt bu ya bu adamı idam etmek lazım
KardeŞİm Ben Burda DoĞuyu Örnek Alirim Onlarin İkİsİnİde Gebertecen Daha İlerİsİ Yok DÜnyaya Gelmelerİ Bİle SuÇ Şu AdİlİĞe Bak Yaw Bİrİsİ Anasini ÖldÜrÜyor Bİrİsİ Kadina Ne İŞkenceler Edİyor Dİyecek Tek Kelİme Yok Allah Bunlarin Belalarini Versİn Fecİ Şekİlde ÖlÜrler İnŞallah ÖlÜsÜ Bİle Bulunmaz
o... çocuğu bu adamları verin bana ben icabına bakarım
...........KARAALİ.........كاراالط
alla alla ya sabır kuvvet neler oluo arkadaş?
Musti, bu +26, +40 yeni standartlar mı? Sen +40 yazdığın şeyi görebilecek yaşta mısın bakalım?
May the Force be with McLaren Mercedes
ARKADAŞLAR İNSANLIK KALMAMIŞ .İNSANLAR GİTTİKÇE YABANİLEŞİYORR............
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)